icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

desza17
29. nov 2016

@cucica ahoj...myslis ze je rozdiel medzi jednotlivymi hematol.ambulanciami?objednala som sa totiz ku nam v ziari...moja gyn to osomrala ze isto ma odtial poslu do BB lebo ze take vysetrenie isto nerobia...som z toho v pomykove lebo to podla mna nieje nic neobvykle vysetrit trombozne stavy,zrazanlivost krvi...co myslis ty?

cucica
29. nov 2016

@desza17 ahoj, ja nie som velky odbornik na ambulancie, mne konkretne z GF v Nitre odporucili tu moju ambulanciu, tak som sa tam hned objednala. Ale snad v kazdej ambulancii su schopni porobit tie vysetrenia, neskusala si tam cinknut a poinformovat sa? Lebo je zasa pravda, ze blizko bydliska je lepsie, keby ti nieco zistia, by si potom musela cestovat kazdy mesiac hore dolu.

desza17
29. nov 2016

@cucica neskusala..lebo ked som volala objednat sa..pytala sa ma sestra ze kvoli comu..tak som jej povedala...tak by mi hadam povedala ze to nerobia...neviem,nechapem.moja gyn mi povedala ze ma na 100pro poslu do bb.tu v ziari mi dali termin na 7.12. tak uvidim...ved do mt na hemato mi dali na 1.3. Hroza

cucica
30. nov 2016

V marci? No to teda ozaj neskory termin🙂 Skus tam kde ta objednali, podla mna urcite porobia vsetky potrebne vysetrenia snad, alebo by som si tam skusila este cinknut raz, ze ti povedali, ci tam robia kompletne vysetrenia alebo posielaju do BB, nech necakas zbytocne.

desza17
30. nov 2016

@cucica teta sa bola pytat priamo v bb v hem.amb. ze ci mi tieto vysetrenia vedia urobit aj v zh..tak ze pravdaze ze vedia..ze je tu v zh dr s dlhou praxou a je dobra.ja neviem co ma ta moja gynda plasi.

cucica
3. dec 2016

@desza17 super a mas to poriesene🙂 Budem drzat palce, potom daj vediet, ako si dopadla🙂

desza17
18. dec 2016

@cucica ahoj nedopadla som nijako..nevysetrili ma..musela som sa predsa len objednat do BB..az na februar:-:-[

cucica
18. dec 2016

@desza17 ahoj, no pekne.... a to ti nevedeli povedat uz ked si sa objednavala?? Hrozne nieco. Mrzi ma to.

desza17
18. dec 2016

@cucica veru nevedeli...povedala mi to az ked som vosla do ambulancie.hroza veru..

jarusmischo
12. feb 2017

Ahojte, dievčatá kresťanky. Spovedáte sa z IVF? Chystám sa na spoveď a podľa náboženstva je IVF hriech, takže pôjdem s pravdou von. Uff.

14nunu10
autor
12. feb 2017

@jarusmischo jezisi 🙊🙈🙉

desza17
12. feb 2017

@jarusmischo ahoj,ja som krestanka,a nemam sa podla mna z coho spovedat.nic zle som neurobila.

desza17
12. feb 2017

@14nunu10 jeeeeej moja,ako dlho som nebola v tejto diskusii,ty mas zachvilku drobciatko v naruci ako pozeraaaam💞👍👶,bozinku dobry ako ten cas leti.vela zdravicka vam obom.

cucica
12. feb 2017

@jarusmischo Tiez sa nemam z coho spovedat.

lmt
13. feb 2017

ahojte, dnes som bola konzultácii, idem do posledného ketka,,,máme ešte jedného mrazáčika...dnes dnes clexane, estirimax a 27 kontrola...dúfam že to dáme. a 14nunu10 silno držím palce, ubehlo to rýcho...

desza17
13. feb 2017

@lmt ahoj,aj ja idem na konzultaciu pred ket..21.2.tak budeme na tom nejak narovnako.siiiiilno drzim palce

lmt
13. feb 2017

@desza17 jéééj super 😉

desza17
14. feb 2017

@lmt tesiiiim sa,potom poprosiiiim spravicky😉😉

14nunu10
autor
14. feb 2017

@desza17 ahojky,áno na budúci týždeň mám termín sekcie ešte sa rozhodujú či v utorok alebo vo štvrtok ,tešíme sa 😍

14nunu10
autor
14. feb 2017

@lmt Ďakujem zlatko,veru ubehlo 😎
@lmt

14nunu10
autor
14. feb 2017

@desza17
@lmt babulky moc vám držím palceky aby toto bol ten správny dátum ✊✊✊✊✊na všetky myslím a naozaj si moc prajem aby ste čoskoro hrdo nosili bruško s malým zázrakom 🤰

leelloo
14. feb 2017

@lmt @desza17 drzim palce, nech uz to tentokrát vyjde 😀
@14nunu10 aj tebe moc drzim palce, tazko uveriť, ze to tak rychlo zbehlo 😀
Ja zacinam zajtra zasa pichat, ale prešli sme do Brna a mame iba soft stimuláciu, tak snad uz sa to podari

14nunu10
autor
14. feb 2017

@leelloo ďakujem ,aj tebe moc prajem nech to už tentokrát vyjde 😍

desza17
14. feb 2017

@14nunu10 budem na vas mysliet,vela vela zdravicka prajem.zo 💗

desza17
14. feb 2017

@leelloo ako vidim tak sa vsetky posuvam pomaly vpred,silno ti drzim palce,daj potom spravicky,budeme tu cakat👍👍👍🙆🙆🙆

desza17
14. feb 2017

@14nunu10 dakujeeeem💟💟,citim ze to uz tentokrat dobre dopadne,musiiiiiii. Vsetkym nam

denidi
14. feb 2017

@desza17
@leelloo
@14nunu10
@desza17 jeeej stará dobrá partička,zeny moje drzkajte sa😘😘😘
Tebe @14nunu10 bezproblémový a krásny príchod bábätká prajem a vám babenky,nech ste rýchlo tehulky,lebo je to naozaj úžasné obdobie a ja vám to z celého ❤ prajem zlaticka.

desza17
14. feb 2017

@denidi dakujeeeeeeem mojkooo💕

ckatka
14. feb 2017

baby my mame poslednehu zmrzlinku, tak teraz cakame na spravnu konstelaciu hviezd kedy dame KET.... som z toho taka nejaka divna,...ze kedy je spravny cas....

denidi
14. feb 2017

@ckatka a od leta si už aj bola na KET? Či až teraz ideš?
Ale aj sliznicu musí dr sledovat či? A podľa toho naplanuje,kedy bude vklad.
Hlavné buď pokojná a tes sa,ze konečne bude zasa bublinka v brušku😉držím palceky❤