Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@lmt @ desza17 dakujem dievcata, budem vas informovat ako na tom sme. Zatial som zacala len pichat a k tomu este aj fraxiparine, tak s takou malou dusickou dufam, ze ten pomoze. Tiez vam drzim moc palce 🙂 nech sme potom spolu v dalsej skupine 😉
@denidi @14nunu10 juuj, babule, ked vidim, ake ciselka vam tam svietia, az mi slzicka vyhrkne 🙂 ale v dobrom samozrejme. Tak nech vam to uz rychlo ubehne a o chvilu sa tesite s malych drobcov 🙂
@ckatka a tebe tiez vela stastia, nech ta spravna konstelacia prinesie uspech 😉
Tak devoocky máme to za sebou ..dnes síce neplánovane ale predsa ..Mateo,3650 g 50 cm ...❤ som hrdá mamička 😎
Ďakujeme pekne,držte sa ,a skore tehulkovanie 😍😚😚😚
Dievčatá pondelok ket💕💞💟
😍😍😍
Tesim sa z vas dievcata, moc drzim palce🙂) Myslite aj vy na nas, sme v nemocnici, som zacala spinit, tak ma radsej poslali lezat, lebo mam nizko placentu, inak som ja aj mala v poriadku. Uz nech to nejak uspesne dobojujeme, aj ked na posteli🙂

@denidi na jednom et sme boli ale nechytili sa,
teraz hlavne ide o nas ze v ktorom cykle pojdeme, kedy zacat so stimulaciou a tak...
mam rozbehnuty jeden treningovy program, vela cvicim tak asi az ked s nim skoncim. dakujem