Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@desza17 ahoj, ja nie som velky odbornik na ambulancie, mne konkretne z GF v Nitre odporucili tu moju ambulanciu, tak som sa tam hned objednala. Ale snad v kazdej ambulancii su schopni porobit tie vysetrenia, neskusala si tam cinknut a poinformovat sa? Lebo je zasa pravda, ze blizko bydliska je lepsie, keby ti nieco zistia, by si potom musela cestovat kazdy mesiac hore dolu.
@cucica neskusala..lebo ked som volala objednat sa..pytala sa ma sestra ze kvoli comu..tak som jej povedala...tak by mi hadam povedala ze to nerobia...neviem,nechapem.moja gyn mi povedala ze ma na 100pro poslu do bb.tu v ziari mi dali termin na 7.12. tak uvidim...ved do mt na hemato mi dali na 1.3. Hroza
V marci? No to teda ozaj neskory termin🙂 Skus tam kde ta objednali, podla mna urcite porobia vsetky potrebne vysetrenia snad, alebo by som si tam skusila este cinknut raz, ze ti povedali, ci tam robia kompletne vysetrenia alebo posielaju do BB, nech necakas zbytocne.
Ahojte, dievčatá kresťanky. Spovedáte sa z IVF? Chystám sa na spoveď a podľa náboženstva je IVF hriech, takže pôjdem s pravdou von. Uff.
@jarusmischo jezisi 🙊🙈🙉
@jarusmischo ahoj,ja som krestanka,a nemam sa podla mna z coho spovedat.nic zle som neurobila.
@jarusmischo Tiez sa nemam z coho spovedat.
ahojte, dnes som bola konzultácii, idem do posledného ketka,,,máme ešte jedného mrazáčika...dnes dnes clexane, estirimax a 27 kontrola...dúfam že to dáme. a 14nunu10 silno držím palce, ubehlo to rýcho...
baby my mame poslednehu zmrzlinku, tak teraz cakame na spravnu konstelaciu hviezd kedy dame KET.... som z toho taka nejaka divna,...ze kedy je spravny cas....

@cucica ahoj...myslis ze je rozdiel medzi jednotlivymi hematol.ambulanciami?objednala som sa totiz ku nam v ziari...moja gyn to osomrala ze isto ma odtial poslu do BB lebo ze take vysetrenie isto nerobia...som z toho v pomykove lebo to podla mna nieje nic neobvykle vysetrit trombozne stavy,zrazanlivost krvi...co myslis ty?