icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

desza17
15. mar 2017

@leelloo je to uzasneeee.kolky den po ovulke si?

leelloo
15. mar 2017

@denidi 😘😘😍

leelloo
15. mar 2017

@desza17 teraz som 18 po ovulke 🙂

desza17
15. mar 2017

@leelloo a po ms?je to proste zazrak,po tom vsetkom cim si si presla💕💞💗

cucica
15. mar 2017

@desza17
@leelloo baby, nakoniec budete este naraz rodit🙂

desza17
15. mar 2017

@cucica 😆😍😘vsetko je mozne🙏👍

leelloo
15. mar 2017

@desza17 dnes 29den cyklu a 18 den po ovu 🙂 podla ms by som mala byt 4.tyzden, ale podla ovulacie asi 5.tyzden 🙂 a zazrak je to neskutocnyyyy 🙂 este tym duplom, ze s muzom sme boli spolu 4 dni pred ovulaciou a tie jeho spermosky to prezili :D :D

desza17
15. mar 2017

@leelloo neskutocneee,silno ti drzim palce,zlepsila,si mi naladu💟😘.od rana ma bolelo v podbrusku,tak ma toto rozptylilo👶💕👍

leelloo
15. mar 2017

@desza17 dakujem, budeme si drzat palce spolu 😉😘

desza17
15. mar 2017

@leelloo to si piiiiiiiš,sme na tom rovnako,5dnovy rozdiel😍😍😍

segab090
15. mar 2017

@leelloo jeeej velka gratulacia si dokazom toho ze aj zazraky sa deju. 😉 v tejto teme nie som sice dlho cize tvoj pribeh nepoznam ak mas cas napis cim vsetkym si presla kolko mas rokov aky problem bol u vas atd. 😉 my co sa snazime aspon budeme o nieco mudrejsie

segab090
15. mar 2017

@leelloo inak ak tomu dobre rozumiem vy ste s muzickom "santili" 4 dni pred ovu? To sa smie ? 😲 nam to striktne zakazali ze pred OPU ziaden sex asi z toho dovodu aby foliky nepraskli kym nedojde k odberu.

14nunu10
autor
15. mar 2017

@leelloo idem tu kuk po dlhej dobe a čo nevidím? 😍😍😍😍
BLAHOZELAM zlatko k bublinke,teším sa veľmi ,držte sa 😘😚

14nunu10
autor
15. mar 2017

@desza17 Aj tebe samozrejme gratulujem mamina 😍😘len tak ďalej

desza17
15. mar 2017

@14nunu10 dakujem zo 💗,a vam s drobcekom vela zdravicka

kakatulik
15. mar 2017

@leelloo no totooo. Hallelujaaa😍
Ak si dobre spominam,vy ste boli Brne na nativ,ci? Alebo si aj nejako stimulovala?
Gratulujem👏

leelloo
15. mar 2017

@segab090 😀😀 ano, santili sme 4 dni pred ovu 🙂 nam to nikto vyslovene nezakazal. Mala som injekcie proti prasknutiu folikov, v piatok vecer som pichla pregnyl a v nedelu rano som mala odber. Ale v sobotu som citila dost bolesti, aj sa ma doktor pytal, ci som mala bolesti. Prisiel po odbere s tym, ze tam nebolo ani jedno vajko, ze ovu bola asi skor ako cakali. Predpokladam, ze sa to stane len pri minimalnej stimulacii, co som mala ja (clostil+75ui menopur). Pri normalnom ivf ti liekmi vyradia tvoje hormony a riadia ich pomocou dalsich liekov. Vo februari minuly rok mi zistili nizke amh 0,46,preto sme isli na ivf. To sme mali prvykrat v juni v Gynfiv v BA, mala som max davky liekov a len 5 vajicok, vlozili mi blastocystu, ktora sa neuchytila a dalsie neprezili rozmrazenie. V oktobri mi znova merali amh a to kleslo na 0,19 a FSH na 20, tak mi nasadili dhea, to som brala 3 mesiace a v decembri som mala amh uz 0,57 a fsh 11. Medzitym som chcela vymenny listok na hematologiu, ktory mi v GF odmietli dat, vraj je to zbytocne, tak som si ho zohnala inde a zistili mi Leidenovu mutaciu, od februara som zacala brat asprin a ivf aj fraxiparine. Vo februari som mala ist na druhe ivf do Gf,chceli mi dat rovnake lieky, ale povedali sme si, ze skusime radsej soft v Brne. Tam sme pri min.stimulacii mali 3folikuly. No a takto to dopadlo 🙂 inak vklad v Brne mal vyjst rovno na moje 33 narodeniny, tak som z toho bola nestastna, ale nakoniec to dopadlo najlepsie ako mohlo 🙂 a myslim, ze mi pomohli tie lieky na riedenie krvi, inak by sa nam to prirodzene nikdy nepodarilo.

leelloo
15. mar 2017

@kakatulik dakujem 😍 ano, nakoniec Brno, mala som len clostil a 75ui menopur, ale odber nevysiel, lebo bolo po ovulacii, ale to sme este nevedeli, ze uz sme to popritom stihli 😀😀

desza17
15. mar 2017

@leelloo aj si s lekarom konzultovala vysledky z hematky?

leelloo
15. mar 2017

@desza17 myslis v CAR? v GF nie, ale v Brne ano, tam mi to hned odporucili toto vysetrenie. A Dr z hematologie mi hned povedala, ze bez liekov by sme mohli skusat do aleluja. K tomu Leidenovi mam este jednu ziskanu mutaciu, Takze beriem aspirin protect a budem pichat fraxiparine cele tehotenstvo.

desza17
15. mar 2017

@leelloo preto sa pytam,lebo ja este stale nemam vysledky z hemato.bola som si minuly tyzden pre vysledky z genetiky,ta bola ok..stazovala som sa geneticke na tu hematku,tak volala do labakov ze ci mam ok dake dve mutacie,a boli negativne,tak to je vraj najdolezitejsie,ma ukludnila.noa z hematky mi maju poslat vysledky domov.

cucica
15. mar 2017

Ja po skusenostiach zo svojho okolia nechapem, preco sa neposiela najskor na hematologiu az potom do CAR, mozno by viacere otehotneli len vdaka injekciam a nemuseli podstupovat ani IVF.

dena22
15. mar 2017

@leelloo ja mam z teba taku radost 🙂 podla mna pre vela zienok si symbolom, ako sa vravi, svetla na konci tunela :D

segab090
15. mar 2017

@leelloo dakujem krasne za odpoved a silnooo drzim palceky nech to doriahnes do uspesneho konca 🍀

leelloo
15. mar 2017

@desza17 ten Leiden, co mam ja je asi jeden z tych dolezitych, ale ak ti Dr povedala, ze je to ok, tak si myslim, ze nic hrozne by ti uz nemalo vyskocit 🙂 snad to poslu, co najskor

desza17
15. mar 2017

@leelloo no o dakych dvoch mutaciach hovorila,tak tie druhe vysledky zvysne..hadam uz nebudu nic vazne,chcela,som si kupit anopyrin,ale nechcem si sama nic ordinovat.

leelloo
15. mar 2017

@dena22 si zlata, dakujem 🙂 tak ako aj vela zienok tu bolo mojim svetlom na konci tunela 🙂 ja som tu stale citala o "zazrakoch" a hovorila som si, preco sa to nemoze stat aj mne? a vidis..vsetky dufame, trapime sa, bojujeme a je fajn mat to s kym zdielat 🙂 ja som sa tu dozvedela viac veci ako od lekarov 🙂 drzim ti velmi palce, nech aj ty mas svoj zazrak co najskor 😍

leelloo
15. mar 2017

@segab090 dakujem krasne, v to dufam aj ja 🙂 drzim ti moc palce, vsetky si za tieto trapenia zasluzime svoj zazrak 🙂

leelloo
15. mar 2017

@desza17 to si radsej neordinuj zbytocne. Neboj nic, bude to v pohode 🙂

desza17
15. mar 2017

@leelloo bude,veriiiim ze bude.kedy mas sono?ja pondelok.dnes ma cely den pobolieva podbrusko.