icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

desza17
16. mar 2017

@dena22 snad mas pravdu

dena22
16. mar 2017

@desza17 sak teraz o 11 mam volat doktorke,...

dena22
16. mar 2017

@desza17 to je to, ze kazdy to ma inak, niekto ani nevie, ze je tehu, a niekto to tehu s prepacenim pregrcia...ja som vcera hovorila dokine, ze mam kovovu chut v ustach a vsetko mi smrdi, a ona na to, ze to je dobre, ze to znamena, ze som tehu. Myslim, ze moja dokina by to iste teraz povedal tebe 🙂

cucica
16. mar 2017

@desza17 Neboj, podla mna sa male viac a viac zahniezduje a zavrtava. Niekto nic neciti a niekto ma bolesti, aj ja som mala a velke, hovorim, ako keby menstruujem.

desza17
16. mar 2017

@dena22 vies,ked neviem co to je,hned sa zlaknem

desza17
16. mar 2017

@cucica to ano,to mavam denne..chvilkovo ale toto ked zakaslem tak sa musim az ohnut.

dena22
16. mar 2017

@desza17 no, ja som stale v napätí, ty to so mnou zdielas od zaciatku, tak najlepsie vies, ale narozdiel odo mna, u teba je to jednoznacny tehu priznak, babatko sa usalasuje. Iba lezkaj, bud v teple, a oddyskuj. Aj ja som furt vyvalena, a to ma nic neboli.Okrem toho, za chvilku to prejde a nebude ta uz nic tahat.

desza17
16. mar 2017

@dena22 ja som zametala ale zmizla,som si lahnut.snad je vsetko v poriadku.

dena22
16. mar 2017

@desza17 tak veru, teraz sa moc nenamahaj, u nas to vyzera jak na druzstve, ale je mi to fuk, upratovat mozem aj potom, radsej si hrejem nohy, krize a brucho, a nezabudaj na cistu vodu.

leelloo
16. mar 2017

@cucica ked si ja predstavim, co vsetko som za tie 2 tyzdne robila!!! posilka skoro kazdy den, este som mala narodky, takze som si stale s niekym pripijala. A nic som necitila, len som cakala, kedy konecne dostanem ms, aby som mohla zavolat do Brna a objednat sa. Meskalo mi to dva dni, tak som si len tak nahodou kupila test a spravila na obed, hodila na umyvadlo a po polhodine si spomenula a isla kuknut a tam druha ciarka. Som na to pozerala ako puk asi pol hodiny, ze to nie je mozne. Chcela som si spravit druhy, ale nedalo sa mi cikat 😀 tak som do seba naliala liter vody a spravila digitalny test a tam mi vyleteli 2-3 tyzdne, tak som sa rozplakala ako blazon 🙂

desza17
16. mar 2017

@leelloo nadhera,budem ti to opakovat stale💗🙏

leelloo
16. mar 2017

@desza17 ja som tiez mala dnes zoparkat take ostre bodnutie, ked som vstala, ale hovorim si, ze je to asi dobre 🙂

dena22
16. mar 2017

@leelloo boze to je take uzasne...mne by test neukazal hadam ani teraz :D a tiez som si romanticky predstavovala, ze ked to raz pride, tak si ten prvy test odlozim :D a mne ukazalo len takeho siveho ducha, co som sa neskor docitala, ze to je falosne pozitivne. Tak som na druhy den sestricke povedala, ze bol falosne pozitivny, ze to zase nevyslo a reku vysadim lieky. Vlastne uz vecer pred odberom krvi som si nedala ani rano. A po odbere som isla so psami von, okolo druhej som prisla domov a sestricka mi volala, ze je to pozitivne, sice to bolo len 40 HCG na 13 DPT, ale o dva dni uz to stuplo na 98, o tri na 276, a o dalsie dva 532, cize sa to zdvojnasobuje len je to v nizkych urovniach. Ktovie, ci by mi ukazal test //. 🙂 Nech i daco odlozim pre potesenie. 🙂

dena22
16. mar 2017

@leelloo ja som mala par dni dozadu cely den taku bolest, ako je ovulacna..ked je taka, ze silna ovulka, a potom zase nic.

leelloo
16. mar 2017

@dena22 tak to tiez muselo byt prekvapko, ked si si myslela, ze nic a nakoniec to tam bolo 🙂 sice nizsie, ale hlavne, ze to ma ten spravny priebeh 🙂 co tam po teste, hlavne, ked bude babatko 🙂

leelloo
16. mar 2017

@dena22 mna sem tam pichne, ale hlavne citim krize, ked sa zohybam alebo nieco robim. No a vcera vecer som si lahla do postele a musela som si ist dat este chleba so sunkou, lebo som bola taka hladna 🙂 a rano som sa zobudila o 4 a musela a som si dat banan, lebo zas som bola hladna 🙂 ak to bude takto pokracovat, tak neviem, neviem :D

desza17
16. mar 2017

@dena22 uz tam buduuuuu //,kraaaasne...sup sem potom foto moja.

cucica
16. mar 2017

@dena22 jasne, ze ukazal, ved maju citlivost uz nas 10 🙂))) Keby som bola vedela, ze to vyjde, kupim nejaky pekny puzdrovy alebo digitalny 🙂 Hento je len taky lacny uzky pruzok🙂 ale nevadi, je vzacny🙂

dena22
16. mar 2017

@leelloo joj pravdaze, manzel kazdu chvilu meni meno pre chlapca :D:D:D
ale chapes ma, ze som stale ako na trni, co a ako..ale udajne, nevadi, ze su nizsie, dolezitejsie je vraj to zdvojnasobovanie...nezdrave by to bolo, keby to nestupalo exponencionalne, to by mohlo byt mimomat., alebo zle sa vyvijajuce...Nasla som si na MK aj na ceskom MK pripady, kedy sa to u dievcat zacinalo takto, ako u mna a dopadlo to dobre. 🙂

dena22
16. mar 2017

@desza17 fakt som zvedava, asi odpadnem, keby to tam vybehlo 🙂

dena22
16. mar 2017

@cucica veru, aj ja bych ho mala jak svátost oltárnu :D

desza17
16. mar 2017

@dena22 sprav a budes mat,ved pri takom hcg musis uz mat kolajnicky

dena22
16. mar 2017

@desza17 zajtra idem na tu dalsiu krvu, teraz som volala s dokinou, a ona vravi, ze je vysledok stale ok, ze to nebyva na chlp presne, tak si kupim aj test. a ked budu vidno, tak ho sem motivacne prichnapim 🙂

desza17
16. mar 2017

@dena22 cakaaaaaame💕

leelloo
16. mar 2017

@dena22 jasne, chapem, ze sa bojis, po tom vsetkom, cim si presla sa tomu nemozem ani cudovat 🙂 asi by mal manzel zacat vyberat meno aj pre dievca :D ja to asi necham na mojho muza, lebo pri mojej "rozhodnosti" by chuda dieta nemalo meno ani pri nastupe do skolky :D :D

dena22
16. mar 2017

@leelloo to my sme si tak vymysleli, ze ked vraj pri chlapcoch stupa pomalsie, tak to bude asi chlapec, inak moj muz chcel od zaciatku dievcatko, ale aj za chlapceka by som zivot dala 🙂

cucica
19. mar 2017

@desza17
@leelloo
@dena22 Ahojte tehulky, ako sa mavate a citite? 🙂

dena22
19. mar 2017

@cucica zajtra sono, uvidime, ci nieco uvidime, v piatok hcg stupalo, .....tak sme doma napinaví, na com sme 🙂 dakujeme za opytanie

cucica
19. mar 2017

@dena22 Tak super🙂 urcite sa nieco bude crtat🙂 Daj potom vediet🙂

dena22
19. mar 2017

@cucica dufam, ze je vsetko ok