Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Tak vy dve baby sa zajtra drzte, ocakavame pozitivne spravy🙂
@cucica aj dokina mi povedala, ze mozno uvidi len vystelku, ale to ju zaujima, hrubka...mna sleduje od zaciatku, lebo to postupuje pomaly, uvidime zajtra, a hlavne som rizikova, tak je velmi ustretova pani dokina. Dufam, nadejam sa, ze po zatrajsku budeme aspon troska pokojnejsi...chcela by som, aby mi este brali buduci tyzden krv, ked to islo tak pomaly...uvidime proste 🙂
V noci som utekala na pohotovost s krvacanim,tehotenstvo este bolo,pichli mi nieco na zastavenie krvacania a nechali tu.tak strasne sa bojim
Nechavaju si ma tu,stredu znova h cg plus utz,volal mi aj dr z car,tak je to vraj pekna hodnota,a vak sa mam snazit aby bolo stredu vidno.na kyret sa nemam dat.to oni ma,tlacia do kyretu,nie ze ja nad nim premyslam.
Myslite ze v 5tt+5 nemusi byt este vak?
@desza17
Vsetko dobre dopadne len daj na slova doktora s CAR 😉

Dakujem vam dievcata moje za podporu,velmi mi to pomaha...verim ze dobre bude💕

@dena22 neviem, kolky tyzden ti to vychadza, ja som bola na sone prvykrat v 5tt, ale to len za to, ze som spinila a videli tam este len zvysenu sliznicu a take puzdierko, co si mala zacala vytvarat🙂 Druhe sono mi robili v 8tt a to bolo aj srdiecko a vsetko.