icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

dena22
21. mar 2017

@leelloo no, nevalne, nic nebolo vidno a hcg skoro 2000. Moja dokina ma naplasila mimomaternicovym, a to mam len jeden vajcovod uz. Takze som isla na "lepsie" sono do nemocky, a tam ma primar ukludnoval,ze je to zavcasu, a mam vraj maternicu zaklonenu, ktovie, moze byt babo zasite este niekde. V kazdom pripade mam prist zajtra uz aj pobalena na hospitalizaciu, na pozorovanie, ak tam rano este nic neuvidia. Vzali mi tie hcg aj biochemiu. Sme to dobacovali :( Inak teplota mi ranna mi vystupila o 5 stupnov, cize ako povedala aj dokina, tehotnost tam niekde je. A terazprist na to kde, aby sme o to neprisli, a ani o vajcovod.Nic ma neboli, nepicha, nespinim...tak este sa nadejame.

desza17
21. mar 2017

@dena22 vsetko dobre dopadne💗🙏

leelloo
21. mar 2017

@dena22 ach jo... ale stale je tam sanca, zajtra tam snad nieco "objavia" 🙂 verim, ze to bude fajn, strasne moc drzim palce. Ja som zas dnes rano vstala z postele a odpadla som, co sa mi nikdy nestalo, tak mam paradnu hrcu na cele a na lici, lebo som sa odrazila od steny. Snad sa nic nestalo pri tom tvrdom pade.

desza17
21. mar 2017

@leelloo urcite je vsetko ok.inak aj kamaratka mala toto odpadavanie.

leelloo
21. mar 2017

@desza17 ja mam celkovo nizky tlak, takze predpokladam, ze toto nebolo poslednykrat, co sa mi to stalo, musim si davat pozor. A ty sa ako citis?

123tana123
21. mar 2017

@desza17
Deni zréjme si myslela mňa, ja som profesionálka v odpadávaní počas tehu, kdekoľvek a kedykoľvek :D

@leelloo
nos pri sebe vždy fľašku s vodou a kúp si hroznový cukor v lekárni, keď ta začne oblievať pot, búšiť srdce, zbledneš daj si čo najrýchlejšie cukor a napi sa a hlavne mne nerobilo dobre dlhé státie, akonáhle som niekde stála viac ako 10 minút išla som k zemi, tak isto som mala problém ísť do poradne nalačno, to bola moja smrť a nízky tlak mám tak isto 90/70 ale doktorka povedal že je to v tehotenstve normálne tak isto ako aj to moje odpadávanie 🙂 tak držím palce aby sa viac krát u teba takýto pád nezopakoval treba si dávať pozor aj keď niekedy fakt človek nestihne zareagovať a ani nevie ako a už je na zemi

desza17
21. mar 2017

@leelloo dobre moja,davaj si pozor..ja sa mam celkom ok,len sa bojim zajtrajska,hcg mi budu brat a zas utz.

leelloo
21. mar 2017

@123tana123 jaaj, no parada 🙂 ale tak zatial nemam ziadne ine priznaky, az sa trosku obavam, ale toto ma dnes prekvapilo 🙂 rovno muzovi nakazem, nech mi po ceste z prace kupi hroznovy cukor. A s tym jedlom presne viem o com hovoris, ja som nikdy nemohla vyjst z domu bez toho, aby som sa najedla rano, lebo mma hned oblieval pot 🙂

leelloo
21. mar 2017

@desza17 myslim na teba a strasne moc drzim palce. Verim, ze sa babo iba niekde skryva a zajtra to bude v poriadku ❤

desza17
21. mar 2017

@leelloo kiezby si mala pravdu,verim ze maaaaaaas💕

dena22
21. mar 2017

@leelloo neboj, babatko je silno zababusene. Paradoxne, tym ze mi stupa HCG, stupa mi aj teplota, a nadobudla som pocit, ze je tak dobre zahryznute, ze sa mu nic nestane nejakymi nespravnymi pohybmi, doteraz som len lezala, dnes beham z metlou jak bosorka po dome...pozri, primar povedal, ze ma poslala na sono privcas, ze to este nemusi byt vidno, normalne sa chodi az v 8 tt, aj ked tabulky hovoria, ze uz nad 1000 by to malo byt vidno, ale u nas nic neprebiehalo standardne, cize aj babo moze byt zakutane dade pri chrbtici..nechaju si ma tam pre istotu na pozorovanie, ak sa to este zajtra neobjavi, lebo hcg stupa...citim to aj na rannej teplote..ja co mavam rano tak 36,3 max, dnes 36, 7, a teraz na obed 37,1, a vecer mavam 37,4 a to az odvtedy, ked stuplo hcg nad 900. Dokina v nemocke povedala, ze to ma este len tak 2mm, ze to proste nemusi byt zachytitelne, najma ak maju stare sono. Na druhej strane, myslim, ze 2mm vo vajcovode by som uz citila, vcera ma primar riadne silno premackal, ci ma niekde neboli, a nic..takze vyspala som sa po vcerajsom placi, a zacala som verit, ze to este moze byt. Niekomu, co som precitala na forach, ukazalo bodku az pri 8000 hcg, je to rarita, ale stava sa to..

leelloo
21. mar 2017

@dena22 podla toho vsetkeho, co si napisala to nevyzera tak zle, bude to maly sibal, co sa s vami hra na schovavacku a poriadne vas natahuje 🙂 Verim, ze je to pre teba tazke po tolkych rokoch a prave preto treba verit, ze to bude v poriadku. Zasluzis si to! strasne silno drzim palce ❤

desza17
21. mar 2017

@dena22 💗💗💗

dena22
21. mar 2017

@leelloo vdaka, je to veru na draka, emocie lomcuju hore dole, neviem, na co sa pripravit...

cucica
23. mar 2017

Ahojte kočky, dufam, ze ste vsetky v poriadku 🙂 Konecne nam vonku vykuklo slniečko, sice musim lezat, ale aj tak sa tesim🙂

desza17
23. mar 2017

@cucica mna vcera prepustili z nemocnice,potratila som😢😢😢

desza17
23. mar 2017

@leelloo ahoj moja,ty si bola v Nr na reprodukcnej imunologii vsak?

leelloo
23. mar 2017

@desza17 ano, bola, je tam dost dlha cakacia doba. Tam mi zistili zvysene protilatky voci protrombinu, ale to iste mi nasli na hematologii, takze imunologiu uz neriesim.

cucica
23. mar 2017

@desza17 ahoj, to ma velmi mrzi :( Nevedia, kde by mohla byt pricina? Co ta hematologia? Nie su este vysledky?

desza17
23. mar 2017

@leelloo a myslis ze tam mam ist?v prepustacej sprave mam nslez streptococc a nepravidelny hematom,nikto mi nic nepovedal,len ja,si to teraz citam😕😡

desza17
23. mar 2017

@cucica boli to,ale musim bojovat dalej.pondelok idem do car na zvyskove hcg a utz.uvidim co povie dr.hematologiu mam ok.

leelloo
23. mar 2017

@desza17 tazko povedat, vacsinou tam baby chodia, ked nemozu otehotniet, skus sa poradit s nejakym doktorom. A ten streptokok nemohol sposobit potrat? Asi by som sa najskor poradila s lekarmi v car. Na objednanie do Nitry budes cakat tak 2 mesiace a dalsie 4 tyzdne trvaju vysledky.

desza17
23. mar 2017

@leelloo pondelok idem do car,tak sa popytam

kakatulik
23. mar 2017

@desza17 to mi je luto,ale streptococus aureus je dost vysoko rezistenty a kludne mohol sposobit potrat. Mna len udivuje,ze ti to nepovemali. Toto treba preliecit.

leelloo
23. mar 2017

@cucica ja som bola dnes konecne na prvom sone a uz bolo aj srdiecko ❤ to som vobec necakala 🙂

leelloo
23. mar 2017

@dena22 ahoj, ako si vcera dopadla? dufam, ze vsetko v poriadku

dena22
23. mar 2017

@leelloo ahojky, no zatial som tehula, ibaze stale nevidia nic, hcg stupa, zajtra idem zase na kontrolu.Minule primar sa preriekol, ze sa mu aj daco mari, ale to hovoril jednej mladej doktorke vedla neho,lebo ked som sa pytal, ze "kde"? tak ma zahriakol, ze to si ja nemam vsimat, aby mi nedaval zbytocne nadeje, alebo falosne informacie. Zaujimave bolo dnes, ze tam ako to ukazoval, v hornej casti maternice, som dnes mala take stahy...on to zatial neriesi, opakoval, ze je to privcas...ja neviem..stale sa nevzdavame nadeje, ze to dobre dopadne.inak ma nic neboli, ani nespinim.

dena22
23. mar 2017

@leelloo gratulujem 🙂

leelloo
23. mar 2017

@dena22 ten vas ale natahuje..kadzopadne nic nie je stratene a ja dufam a verim, ze to dobre dopadne, naozaj ti velmi drzim palce 🙂

desza17
23. mar 2017

@leelloo to je skvela sprava👍💕🙏