icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

desza17
23. mar 2017

@kakatulik toto mam streptococc agalactiae

cucica
23. mar 2017

@leelloo no to si ma potesila🙂)))) super, ked uz je srdiecko, cize oficialne este raz gratulujem🙂

leelloo
23. mar 2017

@desza17 dakujem 🙂 isla som tam s takou malou dusickou, ci bude vsetko tam kde ma byt a zrazu uz aj srdiecko, je to krasne 😍 aj ty budes mas mat za chvilu dobre spravy, dalsi KET uz bude uspesny 😘

leelloo
23. mar 2017

@cucica dakujem, dakujem 😀 tesime sa velmi, ze sme sa konecne dockali 🙂

kakatulik
23. mar 2017

@desza17 to je jedno,aj ten treba riesit. Tebe nemusi vadit,ale mozes byt prenasacom.
Spytaj sa na to.
Kde si ho mala? V krvi?
Mne sa nieco mari,ze po prvom'vklade si mala nejaky zapal. Alebo sa mylim.

kakatulik
23. mar 2017

@leelloo tak toto je skvela sprava. gratulujem. Len tak dalej.😍👍

cucica
23. mar 2017

@kakatulik A to sa nerobia v CAR stery a odbery na bakterie pred vkladom? Nejake sa robili predsa.

leelloo
23. mar 2017

@kakatulik dakujem 🙂

kakatulik
23. mar 2017

@cucica neviem,asi by sa mali,ale krv sa asi neberie tusim. Ono staci ak to mas na kozi. Ked jej to napisali do spravy...toto su len moje dohady. Na pricine mohlo byt mnoho inych veci.
Mala som jednu znamu kt.5xpotratila. Boli zufali. Potom nevedeli najst zdroj infekcie a potom prisli na to,ze ma "podminovany chrup". Urobili kompletnu sanaciu,preliecili a hopala,dve detvaky hned za sebou. Normamlne zdrave tehotenstva.

desza17
23. mar 2017

@kakatulik nemala som zapal.tohto streptococca mi nasli teraz ked som lezala v nemocnici,sterom z posvy.moja gyn mi povedala ze to sa neriesi.a bola,som odstavena

desza17
23. mar 2017

@kakatulik ako zistim ci este mam nejaky zapal v zuboch?zapaloval sa mi pravidelne jeden zub,uz dlhsie je pokoj,tak som si nie ista ci este existuje ten zapal

lmt
23. mar 2017

☹nestrácaj nádej, skús aj tú imunologiu podla mna, ja som tiež v NR bola u Dzurilovej, je dlhá čakacia doba ale s tým nič nenarobíme, príčina sa určite nájde. Vela pozitívnej ener🙂gie

desza17
23. mar 2017

@lmt dakujem za povzbudenie,tazko sa dovolat do tej nitry.dnes som skusala.ale isto podniknem do dalsieho vkladu aj ine vysetrenia,je to taka nesmierna bolest,dvaja anjelikovia su v nebicku😢

kakatulik
23. mar 2017

@desza17 staci,ked pojdes na preventivku a das si okrem ineho zobrat krv na CRP to je normalny zapalovy faktor,ktory sa zvysi kf je v tele nejaky zapal.
Robi sa asi standardne. Este existuje procaitonin,ale to ti asii len tak neurobia.
Inak akoze streptococcus v posve ak je normalny,tak to teda neviem. Nehovorim,nejake fekalne bakterie sa najdu.
Vies co. Ja by som si nasadila propolis. Je to prirodne antibiotikum a trochu sa zregenerujes. A potom VMK. Ta je top.
Nabuduce to das.😍

desza17
23. mar 2017

@kakatulik VMK je co?aj ja som z toho streptococca zufala..ale je to vraj druh ktory sa lieci len pred porodom.uvidim este co povie dr v car.a z coho to je tiez nemam ani paru.

cucica
23. mar 2017

@desza17 Ked je to ten, tak ten nemohol mat vplyv na potrat. Ten sa steruje v 36 tt a dost zenam vyjde pozitivne, tak sa nasadzuju ATB, aby sa dieta nenakazilo v porodnych cestach, ale inak asi nie je az tak nebezpecny.

desza17
23. mar 2017

@cucica streptococcus agalactiae,ale kde sa mi vzal?dr povedal ze sa ani neda liecit.

kakatulik
23. mar 2017

@desza17 predsa vcelia materska kasicka.😀
Myslim ze vdaka nej a este inym prirodnym produktom som nebola asi od minulem jari chora.
Mozno ten strepto...s tym mat nic nebude a bolo v tom nieco ine. Velmi sa v tom nevrtaj,lebo sa zblaznis.
Asi urcite to nebude jednoduche,ale skus sa sustredit na seba.

desza17
23. mar 2017

@kakatulik musim poriesit co sa da a vo vacsine musi clovek.googlit,radit sa lebo od doktorov sa vela toho nedozvieme.nieco musi byt vo mne co babatku nedovoli vyvijat sa...

kakatulik
23. mar 2017

@desza17 ved ty uz dieta jedno mas,cize by to nemalo byt take beznadejne.
Ved skumaj,len pri tom nezabudni zit.🙂

desza17
24. mar 2017

@kakatulik ja svoje deti este nemam,to je muzova dcera,spolu ju vychovavame.

segab090
24. mar 2017

Ahojte kocky je tu niektora z vas ktorej stopli stimulku a nasledne vam meskala ms? Vzdy mam ms ako hodiny a teraz co cakam aby prisla uz druhy den nic
Dnes o 07:33 • Odpovedz

cucica
24. mar 2017

@desza17 Ale budes vlastne, urcite uz coskoro :-*

desza17
24. mar 2017

@cucica v to dufam a zo srdca verim

dena22
24. mar 2017

@leelloo tak malinky ma 5 mm, hcg stupa, dnes bol vidno na prvy sup. Potvrdene maternicove dvomi lekarmi. Teraz uz je to na malinkom a panu Bohu. 🙂 dalsia kontrola o desat dni. takze drzte prosim vsetci palce. Hadam sa predsa len v 41. babatka dockam.

cucica
24. mar 2017

@dena22 gratulujeeeeem, super🙂

dena22
24. mar 2017

@cucica dakujem, ved, v pokore, zatial opatrne sa tesime, hlavne ze to nie je mmt. 🙂

leelloo
24. mar 2017

@dena22 úžasneee, strasne sa tesim 😍😀

desza17
24. mar 2017

@dena22 a my s tebou💞

dena22
24. mar 2017

@leelloo
@desza17 dakujem za to, ze to so mnou zdielate dievcatka. vazim si to. a opätujem. vzajomne 🙂