Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@cucica neviem,asi by sa mali,ale krv sa asi neberie tusim. Ono staci ak to mas na kozi. Ked jej to napisali do spravy...toto su len moje dohady. Na pricine mohlo byt mnoho inych veci.
Mala som jednu znamu kt.5xpotratila. Boli zufali. Potom nevedeli najst zdroj infekcie a potom prisli na to,ze ma "podminovany chrup". Urobili kompletnu sanaciu,preliecili a hopala,dve detvaky hned za sebou. Normamlne zdrave tehotenstva.
☹nestrácaj nádej, skús aj tú imunologiu podla mna, ja som tiež v NR bola u Dzurilovej, je dlhá čakacia doba ale s tým nič nenarobíme, príčina sa určite nájde. Vela pozitívnej ener🙂gie
@desza17 staci,ked pojdes na preventivku a das si okrem ineho zobrat krv na CRP to je normalny zapalovy faktor,ktory sa zvysi kf je v tele nejaky zapal.
Robi sa asi standardne. Este existuje procaitonin,ale to ti asii len tak neurobia.
Inak akoze streptococcus v posve ak je normalny,tak to teda neviem. Nehovorim,nejake fekalne bakterie sa najdu.
Vies co. Ja by som si nasadila propolis. Je to prirodne antibiotikum a trochu sa zregenerujes. A potom VMK. Ta je top.
Nabuduce to das.😍
@desza17 predsa vcelia materska kasicka.😀
Myslim ze vdaka nej a este inym prirodnym produktom som nebola asi od minulem jari chora.
Mozno ten strepto...s tym mat nic nebude a bolo v tom nieco ine. Velmi sa v tom nevrtaj,lebo sa zblaznis.
Asi urcite to nebude jednoduche,ale skus sa sustredit na seba.
Ahojte kocky je tu niektora z vas ktorej stopli stimulku a nasledne vam meskala ms? Vzdy mam ms ako hodiny a teraz co cakam aby prisla uz druhy den nic
Dnes o 07:33 • Odpovedz

@kakatulik toto mam streptococc agalactiae