Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Ahojte baby, môžem sa k vám pridať? Mňa čaká prvá stimulka v živote teraz tento týždeň pred IVF - ICSI. Tak som rada, že je založena táto skupina... ste na tom niektorá rovnako ako ja? Teda už čakám len na mrchu, tá by mala dôjsť zajtra a od stredy idem na to 🙏😉
@leticia22 No úprimne, zo všetkého. Máme s manželom genetický problém, na ktorý sa prišlo až teraz a my ani inú šancu nemáme, lebo sa nám to spontánne nikdy nepodarí alebo by sa nám narodilo postihnuté dieťa. Musíme podstúpiť PGD v Brne, aby zistili, koľko z mojich oplodnených vajíčok bude dobrých, ak vôbec nejaké budú...Nikdy som nebrala antiku, mám za sebou množstvo operácii a strach z vedľajších účinkov hormónov ma desí. Neviem, som stále na pochybách ☹
@lenka2905 prvé ivf a aj určite posledné....Na genetike môžu zistiť nejakú chromozomovú vadu, ako napr. zistili u nás, tým pádom, bud vôbec nepríde nikdy k oplodneniu alebo hrozí potrat už v prvých týždňoch alebo postihnute dieťa. A to sme boli uplne zbytočne 2krát na IUI, každý mesiac čakali na zázrak a všetko to bolo zbytočné..ani by nás nenapadlo, že sa nás bude niečo také týkať..
@lenka2905 My sme ešte neboli nikdy na ivf a som ochotná skúsiť to len raz...na genetiku nás poslali, lebo nám všetky vyšetrenia vyšli úžasne, sme totálne zdraví a vôbec sme nečakali takúto podpásovku, čo sa výsledkov z genetiky týka..úplne nás to zobralo a zastavilo nám to načas životy....úplne sa nám tým zmenil život...proste šok..Ja sa veľmi bojím zdravotných komplikácii, v špitáli som prežila polku života a nemienim svoje zdravie nejak radikálne ďalej ničiť. Preto to chcem podstupiť iba raz a je to aj nákladné. Dr. nám povedal, že nás to výjde tých 3500e.
Baby kolko dni ste brali luveris a cetrotide? Zatial si picham len gonal a to uz 8 dni. Vcera mali vajka 7-8mm, jedno 12mm a sliznica 7mm. Zajtra idem na dalsiu kontrolu.
Dievčatá idem si pre radu 😩..... mam volat Dr ked bude menzes rozbehnutý. Včera začalo spinenim a dnes ani nekrvacam, len take "hrudky" krvi.... tak mam jej volat dnes? Alebo počkať do zajtra, ci sa to rozbehne?
Ahojte dievcata, uz je to nejaky cas, co sme tu spolu zdielali tazke casy pred stimulaciou aj po a konecne mame uz aj my doma nasu princeznu Klarku🙂 je to nas maly zazrak, ktory sa nam nakoniec podaril prirodzene, doteraz nemozem tomu uverit, ze uz je tu ❤😍 tie ktore stale bojujete, prajem vam vela sil a stastia, stoji to za to 🙂
😍❤ jaj krasnuska je, nech ste obe zdravucke a len same radosti zelam 🙂

@desza17 urcite to vyjde, musiii 🙂 uz v 13 tt nam Dr povedala, ze to bude chlapec, ukázal sa paradne, tak snad sa to potvrdí, obaja sme chceli chlapca, tak sa tešíme 😀