Kam ísť na reprodukčná imunologiu

janulienockanr
28. dec 2018

Ahojte žienky chcem sa vás spýtať mame s partnerom navrhnutú reprodukčná imunológia do NR doktorke Dzurillovej ale. Rozmýšľam ešte nad Martinom ci tam by nám toho viacej nezistili keďže som po 2 potratoch... Chcem počuť vás názor ktoré ste už reprodukčná absolvovali dakujeem.

catherinah
28. dec 2018

Najrozsiahlejšie v rámci SR robí Dzurillova

sweetdreams
28. dec 2018

@janulienockanr nemáte skúsenosť s Bratislavou -Imunovital? Ja som tam objednaná, tiež neviem, čo mám očakávať.

tained
28. dec 2018

@janulienockanr NR je uplne ok!

lokorave
28. dec 2018

@sweetdreams ja som bola v ba v novembri a uz mam aj liecbu. 2.1. Idem uz treti krat.

sweetdreams
28. dec 2018

@lokorave super,tak dúfam že pomôže. A čo tie ich poplatky tam? Pisali mi, že prvé vyšetrenie cca 110 eur, a ďalej platíš koľko cca?

lokorave
28. dec 2018

@sweetdreams prve bolo 110. Druhe bolo 30konzultacia vysledkov a 30podanie infuzie. Infuziu mam raz mesacne. Plus teraz zas odbery takze ratam ze tam opat necham dost. Ale bohuzial reproimuno. je platena vsade oni su este z tych lacnejsich.

sweetdreams
28. dec 2018

@lokorave ok, ďakujem. Aspoň viem, s čím mám rátať, drahé to je všade. hlavne nech to pomôže, držím palce ;)

janulka257
28. dec 2018

Ja chodím Dr. Dzurillovej. Je v pohode, vysvetlí všetko. Nám veľmi pomohli. Sestrička úplne perfektná. Vstupné vyšetrenia sme platili okolo 100 e, nepamätám si presne. Teraz každé 3 týždne chodím na infúzie a tie platim každú okolo 20 e.

janulienockanr
autor
28. dec 2018

@janulka257 no teraz sa platí 355eur...za vyšetrenie oboch... Sme tam objednaný len som chcela vedieť ci ten Martin nieje o niečo inyy... Som zvedavá co zistia nám.... A. Ci aj niečo zistiaa

sweetdreams
28. dec 2018

@lokorave ešte by som sa ťa rada spýtala, či vyšetrovali len teba alebo aj partnera. Mne napísali do emailu, že partner nemusí chodiť so mnou. Len už ma štve, ze mňa vyšetrujú kade tade a jeho zatiaľ nikto neriešil.

lokorave
29. dec 2018

@sweetdreams na imunologii vysetrovali len mna.. V nr viem ze vysetruju oboch. partnera vysetrovali len na genetike.

janulienockanr
autor
29. dec 2018

@sweetdreams ahoj tu do NR sme objednaní obaja nielen ja... Na hematologiii vyšetrovaní len mňa ale na genetické oboch a na tejto reprodukčné tiež budú oboch... Aj keď je pravda ze ja otehotnieť nemám problém. Horšie je to s do nosením...

lokorave
29. dec 2018

@janulienockanr ja som mala presne tento problem otehotnenie na prvy pokus zakazdym ale potom MA. Na imuno nieco zistili tsk uz snad to bude v pohode s liecbou.

sweetdreams
29. dec 2018

@janulienockanr
@lokorave ja tiež tak ako vy, dva MA a jedno biochemické, ale môjho muža zatiaľ nevysetrovali nikde.

janulienockanr
autor
29. dec 2018

@sweetdreams ja si myslím ze za týmto našim trápením asi márne budú hľadať niečo u muža keďže otehotnieť môžme len mame za sebou MA asi bude menší problém. Niekde v nás... Co dúfam. Ze po tomto všetkom skúmaní a vyšetrení na. Niečo prídu aby človek mohol. Mať aspoň jedno vytúžené dieťatko...

lokorave
29. dec 2018

@sweetdreams presne ako. U mna prve biochem potom 2MA pocas pol roka.z imunologie mi nasadili kortikosteroidy a intralipidy a na hemato sa sice nezistilo nic ale preventivne injekcie na riedenie krvi. Aj v pripade potratov moze byt chyba na strane partnera ale je to mala pravdepodobnost vacsinou je problem v zene. Moje telo napriklad berie plod ako nieco zle ako nador a zacne proti nemu bojovat preto mi znizuju imunitu aby telo konecne babo prijalo za svoje.

sweetdreams
29. dec 2018

@janulienockanr
@lokorave no mne našli dačo na hematologii a dali mi injekcie na riedenie krvi, ale aj tak som mala biochemické potom ešte. Zase pravda je, že ten druhý potrat som mala v máji a odvtedy sa mi nepodarilo otehotnieť,takže kto vie, či nie je problém aj inde.... No hádam tá imunológia pomôže. My už takto bojujeme vyše roka.

janulienockanr
autor
29. dec 2018

@sweetdreams ja ešte nemám výsledky ani z hematologiii a ani z genetiky tak uvidím ci niečo nezistila... A. Keď nie tká už nam len zostáva ta reprodukcna

janulka257
29. dec 2018

@sweetdreams v Nitre oboch partnerov vyšetrujú.. žene sa berie krv a muž musí v kabínke do kelimka odovzdať...

penelope2066
12. aug 2019

Baby bola ste niektorá teraz na Repro imunológii v NR?Ja si idem tam zajtra telefonovat,ze kedy by mi dali termín.Ale vraj tam veľa pytaju tak ešte idem skúsiť volať do Prešova

tam9
13. aug 2019

Ja idem tiež volať no Nitry že sú topka ale dlho sa čaká, ale nasla som aj info o medirexe v Bratislave a včera som tam volala a mohli ma objednať hneď o dva dni, len chceli odo mna vedieť aké testy sú vypísané na výmennom lístku od lekárky. Ale tam mám len že prosím o vyšetrenie. Poradíte mi ak máte nejakú skúsenosť? Dakujem

penelope2066
13. aug 2019

@tam9 ja som sa pokúšala dovolat do Nitry,ale nepodarilo sa.Tak som im napísala mail a odpisali mi,ze maju termín na December a chcú za to 355€ dokopy za oboch partnerov.
Tak som zavolala do Prešova do Adly,dr.Kužma a tam mi dali termín na 30.9.a platí sa maximálne do 110€ dokopy za oboch partnerov.Takze pôjdem tam aj keď to mám dosť ďaleko keďže som z Banskej Bystrice.

tam9
13. aug 2019

@penelope2066 a robia tiež všetky vyšetrenia tak dopodrobna ako v nr? A skúšala si aj Bratislavu Imunovital alebo ten medirex?

penelope2066
13. aug 2019

@tam9 podľa toho čo som čítala co tu baby píšu tak vraj áno robia všetky vysetrenia.Ja sa do toho moc nevyznám ale snáď robia všetky vyšetrenia,veď je to Repro imunológia.

penelope2066
13. aug 2019

@tam9 ešte som teraz našla na nete aj AlergoImun v Prešove,len neviem žiadne referencie 🤔

tam9
13. aug 2019

@penelope2066 ja som teda tiež skúsila ako prvé Nitru. Ale tiež som sa už druhý deň nedovolala tak som písala mail a uvidím. Potom skúsim tu Bratislavu pre mna zas lepšie ako ísť na východ 😊

penelope2066
13. aug 2019

@tam9 no v NR mali termín na December ale tá suma 355€ ma zarazila
A podľa toho čo čítam tak asi v Prešove robia to isté,dufam

penelope2066
13. aug 2019

@tam9 mne je východ tiež dosť ďaleko z Banskej Bystrice

wewka1211
25. aug 2019

Baby a aká je postupnosť? Treba pred repro imonologiou absolvovať hematologicke a genetické testy. Mame za sebou dva neúspešne KET, takže idem pátrať prečo sa to nedarí. Už sme z toho s manželom na nervy.

penelope2066
25. aug 2019

@wewka1211 ja som po dvoch MA.Po prvom minulý rok som absolvovala hematologiu, HiFosy, hormonálny profil,folikumetriu.Teraz po druhom MA som objednana tak ako vyšli termíny najprv mame obaja genetiku, potom obaja reprodukcnu imunológiu a potom ja idem ešte na endokrinologiu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre