Kde môžem darovať vajíčka??
Ahojte dievčatá
Chcela by som darovať vajíčka. Dá sa to v každom meste prosím vás ?
Patrí táto otázka do skupinky alebo nie ? Prepáčte ak
nie a píšemm mimo témy .
Dobry skutok mozte spravit aj darovanim krvy.Ale je to vasa vec.Je tu milion diskusii o darovani vajicok.Naco je potrebne zadavat dalsiu diskusiu.Da sa diskretne zistit co-to o darovani vajicok(deticiek s vasou dna).Mne je to jedno,co budete darovat,teda predavat.Pri darovani dostanete akurat gastrolistok.
@luccia74 snáď mi nebudete určovať akú diskusiu môžem založiť. Aj tisíc názorov tu je a predsa ste mala potrebu sa ozvať a nezakazujem Vám to
@balalea ďakujem
Pichas si ich do brucha, len do podkozia. Vôbec too nebolí😊
Tiež som nikdy nič také nerobila, ale nieje to ťažké.
A ja som dokonca nikdy ani len hormonálnu antikoncepciu nebrala, prvý krát vôbec som užívala nejaké hormóny, trochu som sa bála, lebo čo to som počítala o nežiaducich účinkoch, ale ja som necítila absolútne žiadny zmenu.
Nechápem tu zlosť a nevraživosť, či útok na ženu, ktorá by chcela podstúpiť niečo obdivuhodné. Jednak, že to obnáša nejaké to riziko a jednak že chce pomôcť na základe podnetu. Ja sama som len darca krvi a nie je nad pocit keď viete, že ste niekomu mohli pomôcť. Nedávno som bola v centre asistovanej reprodukcie a mala som nutkanie si obzrieť podmienky darovaniavajíčok. Nie pre peniaze, ale preto, že človek chce pomôcť. Sama mam za sebou niekoľko potratov a našťastie už vieme prečo. Viem si na druhej strane predstaviť ženu co túži po dieťatku a nemôže ho nosiť pod srdcom. A potom sú tu živí anjelici (darcovia), čo chcú pomôcť. Obdivujem každú jednu. A potom sa nájdu ľudia, čo idú súdiť, čo si otieraju ústa kde a v akej skupine sa len dá, hejtujú a ..... Úbohé stvorenia, úbohé. Ľutujem Vás. Autorka, máte moju plnú podporu, nech sa Vám darí, splniť svoj pocit pomôcť druhým, je krásne že idete pomáhať bez peňažnej túžby, ale tu zaslúžite ako každá. A verte že žena, ktorá bude mať darované vajíčko by dala všetko aby mohla mať dieťatko. Viem svoje po 3 potratoch. Našťastie ja jeden poklad mám. Nádejné tehotenstvo pred sebou a možno raz podstúpim aj darovanie vajíčok. Krásny večer všetkým prajem.
Ahoj, ak máš záujem vedieť čosi o darovaní vajíčok, ako to prebieha, aké sú riziká a podobne, kľudne ma kontaktuj 🙂.
@radka1680 ahoj,mňa to zaujíma 🙂
Ahoj. Darovanie vajíčok je neskutočne krásna vec. Obdivujem ťa za to. Sama by som to urobila pre ženu, ktorá potrebuje darované vajíčko. Kebyže môžem darovala by som tiež... ale momentálne som bohužial na opačnej srane situácie. Kto to neprežije, nepocíti nikdy to nepochopí. Máš môj obdiv ❤️ podarilo sa ti už darovať vajíčka?

Bruško, je to zvládnuteľné 🙂