KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
Kočky a mali ste aj asistovany hatching alebo embryo glue? Netuším ci som to napísala správne
Dobré ránko dievčatá 🙂 ako sa máte? Ja som si dnes urobila test a zdá sa mi slabší ako pred dvomi dňami, teda on je slabší a ja začínam panikáriť. Sú to testy Pepino, máte skúsenosti? Dnes ešte skúsim otestovať určite.
@tekvicka29 pepino su vraj onicom a maju malo farbiva. testuj s tou istou znackou, ak sa ti da. a zienky krasnu adventnu nedelu prajem.
@tekvicka29 ahoj, nepanikar. Ked robis po kazde iny test, tak intenzitu ciarky budes mat inu, bez ohladu na mnozstvo hormonu v tele. Mavaju roznu citlivost a rozne mnozstvo farbiva. Treba porovnavat s tou istou znackou, presne ako @niky1402 pisala, inak to nevies porovnat.
@niky1402 práveže piatok som robila pepipo dokonca po záruke a dnes tiež pepino. Ale možno som ho zle ocikala a nakoniec sa mi odtrhol ten vrchný papierik.
@marrilyn práveže som robila piatok pepino a po záruke test a dnes tiež, ale možno som zle ocikala, tak po tme som to robila. Aj taký vrchný papierik sa mi odtrhol nakoniec. Skúsim dnes ešte digitálny. Ale poviem ti, že mi je zle od nervov.
@tekvicka29 ten po zaruke si mala rovno vyhodit a neskusat ho. Mne taky vysiel pozitivny, aj ked som nebola tehu. Podla stareho testu by som sa neriadila
@marrilyn tak teraz si ma už úplne zneistila 🤣 lebo na tom po záruke mi vyšla celkom pekná čiarka. Uuf to sú nervy toto. Mám ešte digitálny test doma, mamatest myslím a jeden pepino.
@tekvicka29 tak to som nechcela. Ale ten prvy, co si sem davala, ten nebol pepino, bol pozitivny. Bol tiez po zaruke?
@marrilyn ten zelený bol pepino bol záruke a ten ružový nejaký livsane. No bojím sa veľmi 😩
@tekvicka29 no tak ten ruzovy bol v zaruke a bol pozitivny, to je dobre a potom si skusala 2x pepino a oba boli po zaruke?
@marrilyn áno livsane nový test a pepino prvý po záruke a druhý nový.
Ten prvy pepino po zaruke by som vobec nebrala do uvahy, to ze tam bola silna ciarka mohlo byt len tym, ze bol stary. Druhy pepino bol v zaruke a je pozitivny, to je super. Vobec ho neporovnavaj s tym starym, ten stary ti nedal relevantny vysledok
@tekvicka29 naschvál som kúpila pepino, aby som vedela porovnať, ale asi teda nemám porovnávať test po záruke s novým testom. Je pozitívny ten druhý test pepino, ale taká slabšia čiarka (vraj majú menej farbiva tie pepino). Skúsim neskôr digitálny test a uvidím čo ďalej
Ja si myslim, ze to je dobre, len ak chces porovnavat intenzitu ciarky, treba pouzivat rovnaku znacku.. a v zaruke 😉
@marrilyn dobre, trochu si ma upokojila 🙂 s tým testom po záruke to bolo tak, že najprv len machula vznikla a nič, ani kontrolná čiarka tak som ho zahodila a neskôr pozerám v koši a tam krásne dve čiarky, tak to bola asi chyba.
@tekvicka29 presne tak isto sa choval aj ten moj vtedy po zaruke. Najprv sa akoby cely vyfarbil, potom zbledol a zobrazila sa testovacia ciarka a az po nej kontrolna. Mala si ho v tom kosi nechat. Neboj sa, to nic neznamena, ze bol tmavsi.
@kristy32 Aj ja som bola na 21 do ..na ket..nemaj obavy, oni vedia čo robia
@marrilyn vieš čo aj ho rovno zahodím, ja som si ho odložila 🤣 aj tak sa mi zdá trochu slabší ten test na to že som už 11dpt. Ale čítala som už, že sila tej čiarky nehovorí o výške hcg.
Dobré ránko, dievčatá, peknú adventnú nedeľu želám 😌
@tekvicka29 nieeee, žiadne stresy, škoda, že nemám odfotené, čo som stvarala ja v lete. Mali len 1 balenie mamatestu, tak som kúpila dr.max, pepino. Na mamateste už koľajnice a dr.max skoro nič na 12dpo, stres, panika, tak som kúpila 3 krabice mamatestov a súčasne aj baby top test z DMky a robila som ich vždy spolocne. Aj mamatest, aj baby top test mali dosť farbivá, tak som si povedala, že už len jednu značku. Teraz mám v skrini len mamatesty. Neboj sa, je to v poriadku 🤗🤗🤗
@tekvicka29 a ešte, keď som pred rokmi bola v starej práci, moja kolegyňa plánovali veľkú rodinu, už mali dve deti, no a hovorí mi, nemám ms, asi som tehotná, že pôjde rovno k dr, ona to neprežívala, lebo vedela otehotnieť, že nebude robiť ani test, tak reku, ja ti donesiem, mala som mamatest doma 2 roky po záruke, urobila v robote a //, takže to je indi,vindi, aj bola samozrejme tehotná 😀

@kristy32 treba verit, ze vedia co robia, aj ked to tak obcas navyzera 😄