KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@niky1402 Reprofit 🙂 My sme išli hneď tam, lebo v našom okolí sme počuli viac prípadov kedy sa to nepodarilo niekoľkokrát na SK a v Brne na prvýkrát tak sme neváhali ani sekundu.
@tekvicka29 my chodime reprogenesis a ku komu chodite?
@anika02 ďakujem pekne 🙂
@marrilyn aj ja Ti držím veľmi palce 🙂😍 ďakujem
@tekvicka29 gratulujeeeeem ❤️❤️❤️❤️
@niky1402 no my sme tam boli len dvakrát, lebo sme mali natívny cyklus takže punkciu mi robila dr. Pospíšilová a vklad dr. Štelcl.
@kristy32 ďakujem ❤️
@tekvicka29 chapem. my chodime k stelclovi marcekovi do genesis
@niky1402 a ty si už testovala? Či ktorý deň si od vkladu?
@niky1402 ahoj...no ja nechápem, raz tam je duch, raz nieee...dnes ráno opäť nebol 😌😌 už kašlem nato, nejdem už ani testovať nič...pôjdem už len na krv 27..nech to už dopadne akokoľvek len nech viem, na čom som
@bytcanka10 a akú značku testov používaš?
@tekvicka29 nemám jednu značku...mám ich viac...3 druhy
@bytcanka10 tak skús len jednu značku, mne sa osvedčil mamatest a aj livsane
@bytcanka10 ja som tiez za mamatest a este aj maybebaby ma nesklamal.Drzim palce ✊🤞🍀
@marrilyn parada gratulujem..ja som mala 14dpt co bolo 20.12. 514,9 a dnes som bola ako samoplatca a teda rastie a mam 1190.Akoze nie du to take cisla ako vase,ale som kludnejsia ze od 20.do 22.12. narastlo 🤞🤞🤞🍀🍀🍀😍🥰🥰
@hafanana25 ked rastie, to je podstatne. Ja som dnes nasla na tejto stranke tabulku, kolko by to hcg malo byt v ktorom tyzdni:
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
Takze 514 je tiez dobra hodnota 🙂
@bytcanka10 ahoj, ja som si dnes tiež urobila test a nič, biele bielučké 😔
@marrilyn a prave preto som si.skocila este na krv a uz mozeme pekne a pokojne vianocovat 🎄😀😀. Uz nech je 3.1. 😅😅. A diky za tabulku.
@hafanana25 ja cakam na 5.1. 😉
Potom uz budem kludnejsia, pre mna je to cakanie na sono stresujucejsie ako cakanie na test z krvi. Ked uvidim, ze je vsetko tam kde ma a bude bit srdiecko, az potom budem kludnejsia.
Zienky, tie ktore ste boli uz na odber krvi a sono, zo sona vam uz vedia povedat vysledok? Ci sa caka az na krv?
@marrilyn Poznam ten pocit takze ta uplne chapem. Ale idu Vianoce,sviatky a Silvester. Takze nebudeme mat cas na to mysliet. A ani sa nenazdame a bude tu nas datum 🤞🤞🍀🍀🙏🙏🎄🎄🥰🥰
@adrika1912 neviem ci takto skoro robia uz niekde sono, v Iscare Ba spravia 2 tyzdne po ket krv a 2 tyzdne po krvi sono. Vacsinou sa snazia asi sono pouzivat co najmenej, pokial na to nie je nejaky dovod
@marrilyn ja to vnímam rovnako. Akože už som kľudnejšia o niečo aj dnes po tej krvi, ale viac budem kludnejšia po sone. Tiež 5.1. ako ty 🙂
@darina85 ja už som začala vysádzať estrofem dávala som si 3x po 2....začala som si dávať 3x po 1 a progestanelle som si už nedala....ak mám dostať menzes, tak nech príde ..nepotrebujem to zdržiavať 😌 je to smutné, ale nechcem si nič nehovarat..
@bytcanka10 ale no ... už si mohla vydržať...ja tiež veľmi neverím...ale s lieky beriem do posledného dňa....
@anika02 a pôjdem 27 na krv a povedia mi to isté, vysadte lieky....jednoducho cítim, že nič sa nedeje...že tie lieky mi zastavili menzes...je to hrozne to čakanie..lebo myslíš si niečo ale nemáš to potvrdené ešte...to čakanie je hrozne 😌
@bytcanka10 a neskúsiš si urobiť test ešte?
@tekvicka29 spravím si...ak mi nepride menzes, tak skúsim 25 ešte 😁 mne to je už aj smiesne, aj smutné, aj by som revala, kričala, smiala sa, že zas nič, či to máme za trest..no šibe mi

@anika02 dakujem 🙂
teraz to len budu nekonecne 2 tyzdne do sona