icon

KET 14.12.2021

anika02
14. dec 2021

Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗

marrilyn
16. dec 2021

@anika02 😂 tak ja som na tom lepsie, mne tak mozno 4 krat do roka prisla aj sama. Ale za to potom bola paradna, pod 14 dni nikdy netrvala. Raz som si aj 2 mesacne krvacia struhla, rovno cez leto to bolo.. To bola ina paradicka. A hlavne lekar vtedy, ze ked sa mi to stalo prvykrat, tak to nechame tak, nech to same odzneje 🤦🏻‍♀️

federicca
16. dec 2021

@anika02 ja asi ani nie raz, každá známa mi hovorila, že ako super, že nemám menzes, myslím si, radšej by som ho mala tak, ako treba 🙄. Bez liekov absolútne nie, dokonca mi raz 4x pichli Agolutin a ani tak som nedostala

kristy32
16. dec 2021

@marrilyn no tým ze nemáš pravidelnú tak ťažko posúdiť zato mne prídu presne... Tak už stres.. Úplne mam pocit ze to dostanem

tekvicka29
16. dec 2021

@federicca úplne Ťa chápem. Ja som tak bola sama doma minulý piatok a totálna depka.

marrilyn
16. dec 2021

@kristy32 to mas pravdu, mne ta menstruacia nikdy nefungovala ako mala. Ale zas pocity na kramy a pocity na uplnom zaciatku tehotenstva sa vraj mozu podobat, tak treba verit, ze to tentokrat znamena nieco ine

kristy32
16. dec 2021

@federicca tak sme dve samé to je ešte horšie však 🙄ale v sobotu už príde muž domou ❤️

tekvicka29
16. dec 2021

@kristy32 ja som tiež mala sliznicu 9,5 mm ale 12 DC, ovulácia 14DC a 19DC vklad, ale to už neviem aká bola sliznica nepýtala som sa len doktor mi povedal, že je krásna 🤣

anika02
autor
16. dec 2021

@federicca
@marrilyn aj ja som bola opakovane na vyvolavacku, mne aj keď prišli tak iba pár dní...v priemere 3. Raz som mala poriadne keď mi prišla po roku a pol (zo začiatku som si vravela ze nepravidelný cyklus ma každý 🤣) ale silné bolesti hlavy ma donútili to riešiť. Par krát som mala stav keď som mala ukrutne bolesti hlavy v čase ak mal prísť menzes a neprišiel....nakoniec sa mi spustila krv z nosa a uvoľnila bolesti...proste ako píšeš každý vraví ako dobre ze nemáš...úprimne....dobre je tej co ma pravidelný....nepochopí ten co neprežil.

tekvicka29
16. dec 2021

Fu baby čo tu čítam aké máte problémy s menzesom a so sliznicou 🙏 to ma mrzí. Ja môžem byť teda rada, lebo menzes chodí pekne načas, aj ovuláciu mám, sliznica je v poriadku pekne sama rastie. V októbri som mala hysteroskopiu lebo som mala polyp v maternici tak mi urobili kyret. Jeden cyklus som počkala a v decembri vklad. Preto som vlastne nemala ET, ale až KET.

marrilyn
16. dec 2021

@anika02 ja som zas nikdy dopredu nemavala nejake bolesti, ale uz ked sa to spustilo, tak prve 2-3 dni krce v bruchu jak svina. Vzdy ked prisla sama, tak bola dlha, silna, bolestiva.

kristy32
16. dec 2021

@anika02 zlaté... Aj keď s tebou akosi nepíšem normálne mam v tom chaos babenky 🤣hádam si zaslúžime bit šťastné aj my 🤗juj ten pocit bit maminou... Už je to dlhá doba už by to mohli prísť.. Aj keď moje pocity momentálne sú hrozne... Ako na menzes presne ako predtým ako som mala ket 🙄😔

kristy32
16. dec 2021

@federicca ty počuj my máme fakt hodne spoločného keď to tak čítam ☺️

adrika1912
16. dec 2021

@federicca to je skor otazka na dievčatá, ja som testla sice lebo som si vravela ze kazde 2 dni i led je stale skoro ale to len pre moj dennicek 🙈😁 cize test biely a je dnes este len piaty den po takze verim ze ak dievčatá testly tak s pozitivnym vysledkom 😊

kristy32
16. dec 2021

@tekvicka29 tak super potom mne to tiež povedali ze je krásna ale tam hra rolu aj veľa iných veci... Hlavne embryo aby bolo v poriadku aj z hľadiska genetiky.. To je ťažko... Ak si spravíš dnes po práci testik určite daj vedieť myslím na teba 🙏

kristy32
16. dec 2021

@tekvicka29 aj ja som bola na hysteroskopii ale v lete tiež mi našli polyp a ze silný zápal na maternici tak ma pre čistili ale povedali mi ze aspoň 3mesiace sa mame snažiť prirodzene po zakroku že je veľká šanca a teraz ľutujem ze som počuvla a nešla som hneď na ket... Keď som bola krásne precistena..

federicca
16. dec 2021

@anika02 áno, áno, aj ja, za deň som si vás obľúbila, pritom som na koňa nepáchla veľmi dlho, ani pri prvom trhu 😍

federicca
16. dec 2021

@tekvicka29
@kristy32 ja budem asi do budúceho týždňa sama, ale snažím sa nejak si nič nepripúšťať, myslieť vianočne, hladkam brucho moje buchtové 😃, prihováram sa a tak 😃

federicca
16. dec 2021

tehu, nie trhu 😄

federicca
16. dec 2021

@anika02 tak veru 🙄, ženy, čo nemali nikdy problém otehotnieť, neriešili také veci sa možno snažia nás pochopiť, ale nikdy nepochopia...ale zasa, ja sa teším s každou jednou, ktorá otehotnie, ktorá nemá problémy...jasne, kladiem si často otázky, prečo je to takto, že je to nespravodlivé, ale všetko sa asi pre niečo deje...keď si predstavím moju mamu v auguste, keď som jej povedala, že som tehu po toľkých rokoch, rozplakala sa a po rokoch si šla zapáliť na balkón 😃☺️

federicca
16. dec 2021

@kristy32 áno, to máme, dúfam, že aj to posledné budeme mať, tu čerešničku na torte 😍

federicca
16. dec 2021

@tekvicka29 takže teraz vlastne je to prvý Tvoj vklad? Možno si to už písala, ale prehliadla som to. Ja som mala tiež tento rok veľký polyp, vychádzal mi až von, musela som na kyret a tam mi zistili aj oveľa horšie záležitosti, ale je to nateraz ako tak ustálené...vkuse som krvácala 4 mesiace 🤦🏻‍♀️

federicca
16. dec 2021

@adrika1912 bude to dobre, ešte Ťa skoro pálili prsty ☺️😃

tekvicka29
16. dec 2021

@kristy32 áno viem, že tam hrá rolu genetika, lebo tie mužove spermie teda nič moc 😔 takže ak to nevyjde tak si myslím, že skôr kvôli embryu. No uvidíme. Musím myslieť pozitívne 🤗 Jasné dám vedieť keď testnem 🙂

anika02
autor
16. dec 2021

@federicca aj ja sa teším s každým kto mi oznámi radostnú správu....no nebudem klamať ze zároveň sa pýtam prečo ja nie 😔prečo je to tak....prečo ženy ktoré nechcú mať deti alebo sa o ne nestarajú nemajú problém otehotnieť...a ženy ktoré by dali prvé posledné za dieťa tak nemôžu mať....každý deň si dávam tu istú otázku....len odpoveď nikde....

tekvicka29
16. dec 2021

@kristy32 aha tak možno je to dobre, že som dlho nečakala s tým vkladom, lebo chvíľu som mala také myšlienky či som nemala počkať trochu dlhšie. No v centre hovorili, že stačí aj mesiac, záleží od sliznice a mne aj pekne nabehol menzes po mesiaci. Ja som pila alchemilku na sliznicu aj.

tekvicka29
16. dec 2021

@federicca mysli pozitívne 🙂 všetko dobre dopadne 🙂

federicca
16. dec 2021

@tekvicka29 verím v to, takisto aj Ty sa snaž myslieť pozitívne. To bol prvý vklad? 🙂

federicca
16. dec 2021

@anika02 áno, je to pre nás nespravodlivé, niekto plodí ani nevie ako a reálne sa o tie detičky nevie ani postarať. Ja sa roky snažím nejako prijať aj myšlienku adopcie, ale nedokazem to 🙄

kristy32
16. dec 2021

@federicca ja som sa prihovárala keď som mala tu stranu bolesť hlavy hlakdkala som moje sadlate brucho asi hodinu a predstavovala si ako vo mne rastie ❤️ale dnes akosi vôbec noc nepociťujem je mi do placu... Obávam sa najhoršieho... Tak ešte vyčkaj a budete spolu hladiť 🤗

kristy32
16. dec 2021

@tekvicka29 áno dobre si spravila že si šla hneď... Po mesiaci... Ja teraz toho ľutujem... Ale to už nevrátim kurde kiežby sa nám to splnilo... Fakt niesom rasistka ale tam plodia ako jabloň ani nevedia co je ovulácia atď a my robíme všetko preto a stále sa nedarí...