icon

KET 2022

evita2176
3. jan 2022

Ahojte..
Ktora z vas ide v januari na Ket? Bola by som rada keby sa tu niekto najde co sa budeme navzajom podporovat.
🙂

sabinami
5. jan 2022

@evita2176 aj ja verím, napriek tomu že to je celé náročné a zdĺhavé, ľahko sa povie ale treba myslieť pozitívne 🙂
Všetkým nám veľmi držím prsty ❤

marta236
5. jan 2022

@michaela567 , dakujem pekne aj ja Vam drzim palce 😊🍀🍀🍀

andrea_r016
6. jan 2022

Ahojte žienky, ja idem na kontrolu pred Ket 18.1. takže o ďalšie dni bude vklad....tak už len veriť a dúfať že to teraz výjde po MA a že to dotiahneme do úspešného konca 🙂 držím aj vám palceky 🙂

andrea_r016
6. jan 2022

@evita2176 Ahoj ako sa bere ten bromelain? Koľko tabletiek za deň? Od akej fázy cyklu sa bere?

januska777
6. jan 2022

@evita2176 to by aj mna zaujimalo

evita2176
autor
6. jan 2022

@marta236 jee super drzim palce nech mas coskoro ciarocku na teste🤩 kedy chces testovat? 🤩

evita2176
autor
6. jan 2022

@janulka252 ano a potom cakanie na prve ciarky na teste, na prve sono, srdiecko a potom asi na dalsiu kontrolu ☺ tak daleko som veru este nedosla :( verim ze teraz ano🙏

evita2176
autor
6. jan 2022

@andrea_r016
@januska777
ahoj no ja ho beriem stale je to v podstate len vitamin nemal by uskodit 1x denne. Ja som dokonca pred vkladom vypila aj liter ananasoveho dzusu az mi z neho bolo zle a grgalo sa mi po nom ale takkto vie mozno aj to pomohlo a malicke sa vtedy zavrtalo co bolo aj dost citit😊

evita2176
autor
6. jan 2022

@andrea_r016 super drzime palceky nech vsetko dobre dopadne🙏🤩

janulka252
6. jan 2022

@evita2176 S tým džúsom to vyskúšam aj ja pred vkladom 🙂 alebo aj ananás pár dní pred si dať možno že pomôže ..

andrea_r016
6. jan 2022

@evita2176 pozerala som ten bromelain a uvádzajú, že bromelain- rovnako ako ananás sa užíva 1- 5 dpo do 1000mg denne....čiže asi sa nebere cely cyklus 🙂...skusim si ho nasadiť tiež po vklade i ked budem mať aj lieky....a ten dzus som pila aj ja pred vkladom prvýkrát

@evita2176 dakujem aj tebeš držím palce 🙂

evita2176
autor
6. jan 2022

@andrea_r016 jaaaj no ja ho beriem stale leno zevraj znizuje chut na sladke a to sa mi teda hodi ale myslim ze to na mna velmi neucinkuje😂
Tak za vyskusanie nic nedame a aj ked chceme urobit maximum pre malicke..ten vitamin zevraj podporuje uhniezdenie embryjka ...ktovie...ja urcite zas pojdem s plnym mechurom ananasoveho dzusika na vklad a budem ho pit vlastne uz pijem aj popredu 😊🙏

sabinami
6. jan 2022

@evita2176 len pozor nie je jedno aký ananásový džús, najlepsi je aj tak priamo ananás lebo v džúse už je len minimum bromelainu aj to musí byt 100% šťava za studena lisovana 🙂

marta236
6. jan 2022

@evita2176 , asi na 9 -10 den.🍀

andrea_r016
6. jan 2022

@evita2176 Môže byť ....ja som ho neskúšala ešte ...vtedy som bola v native cykle a dotiahli sme do 8tt a tak dúfam že teraz až do konca a chcem spraviť všetko čo sa dá s tak vyskúšam aj toto 🙂 ja som taká vyzrata po tých hormonoch 🙂 za pol roka +5kg 🤣🤣a to skoro ani nejem 🤣ja začnem až od kontroly 🙂

evita2176
autor
6. jan 2022

@sabinami no ja zas pozeram co je napisane na obale ale tak verit sa neda vsetkemu co pisu :D preto to istim aj tabletkami 🙂 a ked sa da tak schrumam cerstvy ananas a najviac mi samozrejme chuti stred kde je ho najviac.. 🙂

evita2176
autor
6. jan 2022

@andrea_r016 no ani nevrav o kilach 🙂 moje sa ma uz dlhsie nechcu pustit :D

januska777
7. jan 2022

@andrea_r016 ak spravne chapem, tak 1 az 5. den po vklade?

januska777
7. jan 2022

@evita2176 moze byt takyto dzus? https://www.bioland.sk/ovocne-stavy/ananasova-s... alebo ten RIO PRESS?

tinna1308
7. jan 2022

@evita2176 ahojky Evita, tak dnes som testovala 10 deň po KET a nič 😔 ani duch. Tak veľmi dúfam, no už postupne sa zmierujem s tým, že to nevyšlo 🥲. A tak dom tomu verila, že to vyjde po toľkých razoch a ešte aj som doma cely čas oddychujem nestresujem sa, tento čas som venovala len oddychu čítaniu žiadnej práci v robote a zatiaľ nič. 😔 ťažko sa mi ešte pozitívne mysli.
No verím, že čoskoro tu bude veľa pozitívnych sprav od vás čakateliek. Držím palčeky ✊🙏

michaela567
7. jan 2022

@andrea_r016 ja som to dotiahla do 9 tt, potom po dvoch kyretoch, som za dva týždne dala 4 kg dole, ale uz sa na mna zas nejak po sviatkoch nelepili 😁 a keď pôjdeme na další cyklus ivf, zas sa nalepia istotne ďalšie 🙄

michaela567
7. jan 2022

@tinna1308 To mi je skutočne ľúto :( ešte máš nejakych mraziačikov ? Ja som všetky vklady bola doma a oddychovala a vyšiel len jeden aj to neúspešne. Máš urobene uz všetky vyšetrenia ?

tinna1308
7. jan 2022

@michaela567 všetky čo sa dali vyšetrenia mame, od genetiky, hematologii,štítnej žľazy, hormónov až po reprodukčnú . Nic nenašli, ja všetko ok, len pri chlapovi teteazoospermi.
Teraz už nemám zamrazené. Už som podstúpila 1 ET a 4ket a 2IVF. Predtým 7 IUI. Teraz nemám už mrazacikov. Takze ideme vyskúšať jedine Brno na 3IVF, veľa ľudí mi to odporučilo. Neviem, no som už vysilena z toho dúfania a čakania .🙈 Možno aj sklamaná. Neviem ako to popísať.😔

michaela567
7. jan 2022

@tinna1308 joj moja zlata, verím Ti :( ja som tiež vraj úplne zdravá, všetko ok, len manžel ma 100% zlu morfológiu …mam jednu známu co si tiež týmto prešla, 5 procesov IVF, nakoniec jej pomohli v Brne … viem, že je to tažké ale nevesaj hlavu, raz to urcite príde.

evita2176
autor
7. jan 2022

@tinna1308 a kam chces ist do brna? Do heliosu? Tam chodim aj ja a vzdy je primar pri mne. No ale tak este nezufaj mozno predsa len zajtra ciarocka vyskoci 🙏🙏
Drzim aj tak este palceky ✊ kedy ides na krv??

evita2176
autor
7. jan 2022

@januska777 myslim ze aj ten mozes. Vyzera byt fajn. Ale ak ti dzusik nechuti daj si vitaminy. Ja vravim mne chuti a aj ananas tak sa s nim castejsie napchavam🤣

tinna1308
7. jan 2022

@michaela567 ďakujem za podporu😉

tinna1308
7. jan 2022

@evita2176 teraz na SR chodím do heliosu a v Čechách zatiaľ som rozhodnutá do reprofit aj recenzie sú ok a známi tiež mi odporučili. Tak neviem, či máš nejaký iný názor alebo ostatne babenky. Zatiaľ sa rozhodujem.
Ďakujem si zlatá, aj ja ešte mám štipilinku nádeje, že tam niečo vyskočí- //. Idem 11.1. Na krv.🙏

evita2176
autor
8. jan 2022

@tinna1308 ahoj no ako? Neskusila si este dnes test?? No ja som tiez rozmyslala nad reprofitom alebo reprogenesisom ale kamoska mi odporucila Helios. Teraz chceme ist na posledny vklad a mozno skusime nejaku inu kliniku ale v Prahe...to mame blizsie ..

tinna1308
8. jan 2022

@evita2176 ahojky , testla som , no žiadna zmena 😔 11.deň a snehobielo. Už sa s tým zmierujem, i keď je 11.deň , snažím sa byt realista. Ja som bola v SR v heliose a preto chcem v Čechách ísť do iného centra, uvažujem nad reprofitom. Neviem či helios má v Čechách take iste postupy ako na Slovensku? A ty sa ako máš? Všetko v poriadku?🙏
Neviem už aké vitamíny alebo čo do seba dávať a aj do manzela, pred 3.IVF za vitamíny, aby manželove sperma bolo ok a ja aby som mala ok vajíčka čo najviac na oplodnenie,už mám z toho chaoz.😔
Či viete niečo poradiť🙏🙏🙏 aby nám ostalo čo najviac na zamrazenie. 🙏