icon

KET 26.6.2023

marhulka2022
19. jún 2023

Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...

lechmanova
25. okt 2023

Ahojte bola som dneska na screening všetko v úplnom poriadku jednoznačne chlapček akurát má posunul ku genetikovi kôli veku tak ten mi porozprával o rizikách a tak a že keď chcem genetické vyšetrenie mám sa objednať.
Ale nedávam si nič robiť.

marhulka2022
autor
25. okt 2023

@lechmanova super, tesim sa s tebou, ze vsetko v poriadku. Aj ti urobili nejake pekne foto 3D tvaricky? Tiez by som na genetiku nesla..

marhulka2022
autor
25. okt 2023

Ja idem buduci piatok 3.11., tak som zvedava tiez
Ci nam potvrdia to dievcatko ktore tvrdili na 80% v 1 screeningu.. ale nam je jedno co to bude len nech je zdrave o zbytok sa postarame..

jujulip
25. okt 2023

Ahojte dievčatá, predstavujem vám nášho chlapčeka🙂

jujulip
25. okt 2023

Všetko je v poriadku a veľmi sa tešíme 🙂 @lechmanova ja som tam došla okolo10,20, toľko tam bolo ľudí, tak neviem či sme sa stretli. Aj mna poslali za genetikom, podpisovala som papier, že som oboznámená s možnosťami genet. vyšetrení, ale nejako sa mi do toho nechce hrnúť, asi to nechám tak.

marhulka2022
autor
25. okt 2023

@jujulip jej, ten je krasny..uzasna fotka..tesim sa aj s tebou...uz som na rade len ja buduci piatok..
Zatial to je 1 chlapcek a jedno dievcatko v tejto nasej malej trojclenej skupinke...

lechmanova
25. okt 2023

@jujulip presne ani ja neviem ktorá si bola ty .Nečakala som tam toľko ľudí.Ale som rada že je všetko v poriadku.

lechmanova
25. okt 2023

@marhulka2022 nemám takú fotečku😔 ani mi neponúkli iba usb a to sme nechceli lebo mám od gynekológa cd.

jujulip
25. okt 2023

@lechmanova to som dostala na usb, aj videa ako sa malý smeje a cmula si palec 🙈 a potom už len organy..

jujulip
25. okt 2023

@lechmanova mne zase gynekológ nedáva nič, tak som samozrejme chcela.

jujulip
26. okt 2023

@lechmanova viem ze je ešte čas, ale ty už máš skúsenosti nejaké, vieš kde budeš rodiť? Ja sa neviem rozhodnúť.

lechmanova
27. okt 2023

@jujulip mne gynekológ dá ale za poplatok radšej by som priala fotečku ktorú si kedykoľvek viem pozrieť ale to mi nikdy ani neponúkol.
Ja budem v novej nemocnici v KE .ale len kôli tomu že malá sa narodila predčasne počítam že aj malí sa tak narodí kôli mojej maternici a tam je hneď neonatológia a hneď berú bábätká kde im vedia hneď pomôcť.Keby som mala bezproblémové tehotenstvo určíte by som chcela v Šaci je to tam viac na úrovni čo sa týka aj izieb .Aj keď sa v Šaci narodí predčasne narodené dieťa tak ho prevážajú do novej nemocnice ale niekedy ide o sekundy tak mi vraveli na neonatológii že nevedia hneď podať prvú pomoc.

lechmanova
27. okt 2023

@jujulip váš malý cmúlal palček a náš počítal palce po jednom si ich vyrovnával 😁 zlaté to bolo

jujulip
28. okt 2023

@lechmanova dik za odpoveď. Ja bývam oproti starej nemocnici, takže je to pre mňa jedna z výhod. Šaca ma tiež láka, odrádza ma tá diaľka, ale vravím si, že ženy dochádzajú aj z inej diaľky a dajú to..🤔No mám o čom premýšľať.

lechmanova
29. okt 2023

@jujulip napr na starú som počula tiež len dobré.Dokonca somnou v novej ležala gynekológova žena zo starej nemocnice vravela že prišla len kôli neonatológii rodiť do novej inak by určite keby mohla išla rodiť do starej.

lechmanova
29. okt 2023

@jujulip ja zas som bývala v Šaci teraz len kúsok od Šace a idem do novej 🙂

marhulka2022
autor
29. okt 2023

Ahojte, baby kde citite pohyby?? Ja mam pocit ze ma kope do chrbta az sa mi creva trasu.. vidite uz aj volnym okom na brusku, ze sa vam vlni..ja to nevidim. Placentu mam v predu asi preto..

jujulip
30. okt 2023

@marhulka ja mam placentu v zadu a na sone vraveli ze malý je uložený úplne dole v maternici, a ja to aj cítim keď kope niečo málo vyššie od vaječníkov..skusala som odpozorovať ci to aj vidno volnym okom, ale to je este skoro..

lechmanova
30. okt 2023

@marhulka2022 ahoj ja mám placentu tiež v predu tak nič necítim vôbec.Sem tam úplne dole pod bruškom len také akokeby prstom do mňa pichol ale málokedy.

lechmanova
5. nov 2023

@marhulka2022 ahoj ako si dopadla na sone dúfam že všetko v poriadku

marhulka2022
autor
5. nov 2023

@lechmanova ahoj, ano vsetko v poriadku. Vazime 460dkg a ako povedali v 13tt tak aj teraz cakame dievcatko..placentu mam vpredu
Placenta centralis musim to v utorok prebrat s dr, co som citala nic moc teda, ze mi prekryva cely krcok a zvykne sa uz nevytiahnut hore..

lechmanova
6. nov 2023

@marhulka2022 tak to som teda rada ☺️.Aj váha je krásna.Dufam že ta placenta to neskomplikuje.

pauli_nama
Odpoveď bola odstránená
jujulip
14. nov 2023

Ahojte dievčatá, ako sa máte? Ja sa doliečujem z covidu, chytila som posledný týždeň v práci...chudák malý, dostal zabrať z toho kašľa 😔. Dnes som si všimla keď ma kopol, že už vidno pekne aj voľným okom😉 a už máme objednaný kočík, teším sa z neho..ale už si aj uvedomujem realitu, ktorá nás čaká.. Niekedy ma premôže strach, aj keď sa veľmi tešíme..

marhulka2022
autor
14. nov 2023

@jujulip ahoj, jedine co mam pre malu je zimna kombineza na cestu z porodnicekeby bolo zima..kocik mam vyhliadnutu znacku ale chcem ist kuk do obchodu nez objednam. Aky si vybrala? Aj ked mzm placentu vpredu tiez uz vidim tukance..30.11 ma caka test na tehu cukrovku a mam aj poradnu.

jujulip
14. nov 2023

@marhulka2022 ja tiež ešte nemám nič, ale kočiar som už chcela mať vybavený, príde vianočné šialenstvo, možno bude treba čakať atď. Mali sme vyhliadnuty Easywalker harvey 5 premium ten sme aj zobrali, už aj s vajkom. Ja som glukózu presunula na budúci týždeň, bude aj poradňa, tak som zvedava..

marhulka2022
autor
15. nov 2023

@jujulip ja rozmyslam nad bugaboo fox 3, ale mne sa zda ta vanicka hlboka velmi nizko.chcem ist pozriet do obchodu a rozhodnem..

jujulip
16. nov 2023

@marhulka2022 no bugaboo majú vaničky nižšie, sestra ho mala, žije v anglicku a sme sa dohodli ze by mi ho poslala potom miesto športiaka na behanie po meste.. Chod pozrieť naživo, to musíš chytiť do ruky možno ti bude vyhovovať.

marhulka2022
autor
16. nov 2023

@jujulip urcite pojdem popozerat, inak nemam nic vybrate..
Ozaj baby kedy idete na testovanie cukrovky?? Ja 30.11. Uz teraz mam stres ked pizriem na tu malinovu flasticku z roztokom..

lechmanova
16. nov 2023

Ahojte ja sa neviem vôbec rozhodnúť aký kočiar.Mne sa bugabo veľmi páči ❤️.Na cukrovku som objednaná 29.11 .
Dievčatá kedy Vám vyrátali termín tiež na 14.3 ?