KET - apríl 2023
Ahojte bojovníčky kto sa chystá na KET💪
Ahojte baby tak včera som pichla ovitrelle od zajtra progestanelle vklad večer a 3.4. vklad držím nám všetkým palčeky nech tento mesiac je pre nás ten úspešný 🍀🍀🍀
Ahojte , no dnes mi volala embryologicka s výsledkami z genetiky z Brna - z 3 embryí mame zdravé 2 ! Som veľmi vďačná aj za tie 2 🙏 tak teraz už len sa pripraviť a byť v pohode 🫣😅 ale verila som ze musí byť niečo zdravé 🙏 v piatok idem na krv, na hladinu asi hormónov a USG tak vklad asi po ovulke...dnes som 8DC
Ahojte žienky, dnes som mala kontrolu a všetko je zatiaľ v poriadku 😊 a teda 04.04. mám vklad 🤩Pevne verím, že tento dátum bude pre nás ten najšťastnejší ♥️😍 ešte pár dní vydržať a ideme na to 👏🙏
@1samer11 Tak potom si mozeme dať vedieť ako sme na tom ,ja idem 3.4. 🙂 po kolkatom dni pôjdeš na krv ? U nás v iscare po 14dňoch 🙂
Idem sa vás baby opýtať, tie ktoré už viete dátum vkladu, na ktorý DC vám to embryo idú vkladať? Máte niektorá aj ten asistovany hatching?
@juliasleziakova ja som tiež v Iscare v MT... Aaa dnes som sa dokopy nič nedozvedela 🤷♀️ nemala som tam svojho Dr. tak som bola pri zastupujúcom 🤦♀️ urobila sono, dala do rúk papiere a šla som krajíčkom 😁 predpokladám, že všetky detaily sa dozviem až v deň vkladu 😊
@1samer11 presne to isté, ja mám dr. Sakala a tiež som ho nemala takže to bolo tak narýchlo všetko až ma to zamrzelo, ja len podľa mš som si všetko sama vypočítala a už len mi to potvrdila inak nič takže všetko v pondelok na vklade .. :/
@juliasleziakova Ja ho mam tiež 🤗 veľmi príjemný doktor, až radosť k nemu chodiť 🤭
za jedno to chápem, že sme dokopy nič nedozvedeli.... nepozná nás a neťahá to s nami od samého začiatku no na druhej strane čakám viac info, keďže sa jedná o môj prvý vklad 🤦♀️ a musím povedať, že na otázky moc ani priestor nebol, čo má mrzí 🤷♀️
@katuskamala1 ďakujem za radu, počkám teda radšej, aby som nebola sklamaná
@1samer11 to mi je veľmi ľúto a vlastne čo by si chcela vedieť ?
@juliasleziakova už som dnes volala koordinátorke a na všetky otázky mi zodpovedala 😊 len som sa jej zabudla opýtať ešte na pohlavný styk, či musí byť chránený alebo môžeme naplno 🤭😇
@1samer11 myslím, že pred vkladom chránený a po vklade môžete ísť naplno 🙂
Tak dievčatka aprílové bojovníčky som po kontrole sliznica krásna 7mm (dnes som 11dc)
Vklad bude teda 6.4 o 10:00
Zvýšili mi amelgen na trikrát denne plus aspirín protect tak verím že tento šialený april bude pre nás nezabudnuteľný 🙏❤️
@juliasleziakova po vklade nám odporučili týždeň nemat sex
Baby ja som bola na vklade v sobotu. dnes som robila test a je biely. Ja už mám tušenie že nic z toho zase nebude 😪
@susana0305 hlavne sa nestresuj nemusí to ešte nič znamenať je to len piaty den, daj pauzu od testovania a skús neskôr testnut
@susana0305 neboj nič bude dobre! ♥️😉 Je to ešte krátka doba, nechaj tomu ešte trošku času 🙏
Dievčatá ďakujem za vašu podporu. snáď budete mat pravdu. Dakujem
Ahojte, ak bude všetko ok tak aj ja sa k vám pridám 😊. Koncom apríla by mi vyšlo moje posledné KET 🍀
Ahojte žienky 🙂 tak ja sa ku vam pridavam 🙂 čaka ma moj už siedmy KET 6.4.2023 tak verim že je posledný na dlhu dobu ❤
@miskam333 ahoj spolubojivnicka 🙏tak 6.4 si držíme prsty ja idem tiež
@susan12345 anoo super sme v Tom spolu 😍 no ja dúfam že nezačnem do vtedy špiniť 😂
@miskam333 neboj myslí pozitivne bude dobre ❤️
Ahojte. Mňa čaká KET 6.4. o 11 tej. Dnes som bola na usg a brali mi aj krv som dnes 11DC endometrium 10mm.
@193169 ahoj mňa ten istý deň o hodinku skôr 😉
Krásne čísla super
@susan12345 jasne však ja som tak úplne nadstavena v pohode 😋 posledné vklady bez stresu aj pred aj po ňom však nech je tak ako má byť 😊 ta poznámka na špinenie bola len kôli dosť vysokej sliznici a keď som mávala estrofem od 2 DC tak sa mi to už stalo tak snáď nie teraz lebo sa mi už nechce čakať 😂😂

@susana0305 najskor o 7dni by ti test ukazal total ducha ktoreho budes hladat... radsej vydrz aspon 10dni