icon

KET - apríl 2023

susan12345
20. mar 2023

Ahojte bojovníčky kto sa chystá na KET💪

marhulka2022
3. apr 2023

@susana0305 tu je este mokry na fotke ked vyschol bol tak isty ako tie predtym..
Toto bolo moje biochemicke...

marhulka2022
3. apr 2023

@susana0305 skus kupit testy dr.max tie vsetci chvalia ze su najspolahlivejsie..
Toto mas pepino, moze mat malo farbiva..to je len moja rada a dlhorocne skusenosti s testovanim ale aj ine baby odporucaju testy dr.max

susana0305
3. apr 2023

@marhulka2022 áno čítala som ze veľa báb si ich chváli. Pôjdem tie kúpiť aj keď už v utorok idem so iscare. Snáď tam už budú vedieť ci je to normálne alebo biochemické. Alebo ako. Ďakujem za rady.

darling111
3. apr 2023

@susana0305 ako pozerám na tvoje testy, myslím že horné 2 sú silnejsie ako spodné 2. Ale treba skúsiť ešte v stredu...fakt som zvedavá. Ale podla mňa silneju 🙏

susana0305
3. apr 2023

@darling111 Ďakujem baby ja vám dám hneď vedieť keď budem vedieť viacej

marhulka2022
3. apr 2023

@susana0305 drzim palce...

susana0305
4. apr 2023

Ahoj baby, viem čo si už o mne myslíte a isto krútiť hlavou. Dnes som ráno testla a podla mňa tá čiarka nesilnie. Ja si myslím ze je to stratené. Testovala som tým istým testom lebo keby iným tak som už zblbnuta na 100%. Prosím prepáčte mi.

darling111
4. apr 2023

@susana0305 ak je dnešný ten úplne hore,tak čiarka je silnejšia a hrubšia 👍👌 nemaj obavy 😘

susana0305
4. apr 2023

@darling111 áno ten horný je dnešný. Baby ďakujem vám. ja sa cítim ako debil. Ale ja sa bojím aj tešiť, že vo ak príde sklamanie. viem ze to neovplyvním nijako ale ved to poznáte.

miskam333
4. apr 2023

@susana0305 určite nekrutime hlavou 🙂 ja som testovala pri tehu aj 3 krat denne :D myslim si že testík dnešny je silnejši jednoznačne 🙂 Kedy maš krv ?

susana0305
4. apr 2023

@miskam333 krv mam 11.4

susana0305
4. apr 2023

@miskam333 ďakujem aspoň že to silnie. lebo ja som už bola ráno taka smutna

miskam333
4. apr 2023

@susana0305 jooj do vtedy budu riadne kolajnice uvidiš 😝 skus pokupit testy dr.max a testuj s nimi tie ukazuju pekne

susana0305
4. apr 2023

@miskam333 bože dúfam. baby ešte otázka ja som ako nejaká 15-tka. 😅 ak je vajíčko už uhniezdene tak nevadí keď aj niečo dvíham nie takže ale tak ze periny som prezliekala a potom som sa zlakla že čo sk som niečo pokazila. A hovorí sa ze tehotenstvo nie je choroba a ja som pomaly čistý mamlas 😅🤣

katuskamala1
4. apr 2023

@susana0305 na trampoline by som neskakala, aj sex jemnejsi,vedro z vodou by som nezdvihla a nic tazsie. Pokial si doteraz aktivne nesportovala,tak by som nezacinala. Nejedla by som nic stiplave,alkohol samozrejme cigarety,surove maso ,nepasterizovanu bryndzu. Tod vse.
Neskor sa ti ukaze,ake bude babo povahou. Ci budes mat nutkanie stale mieco robit,a babo bude aktivne alebo prelezis tehotenstvo a narodi sa ti dietatko pokojnejsej povahy. Ja na to verim,potvrdilo sa mi to 2x,zaujimal by ma i nazor inych mam ..:D

susana0305
4. apr 2023

@katuskamala1 ďakujem, baby v utorok vám poviem co mi povedali v iscare z krvi. snáď to dobre dopadne

juliasleziakova
4. apr 2023

@susana0305 ahoj idem sa opýtať koho máš za dr v iscare ? 🙂 Chodíš do MT ?

susana0305
4. apr 2023

@juliasleziakova ahoj ja chodím do blavy ale som rodáčka od Martina. Teraz ale v blave je to také divoké. Mne moja doktorka proste odišla. a tak som tento možno úspešný vklad absolvovala u 3 doktorov, ani jedno sino pres vkladom som nemala s rovnakým. Bolo to divoké a hlavne nic som skoro netušila. Ale snažili sa. Ty chodíš do Mt

juliasleziakova
4. apr 2023

@susana0305 To veru som nemala ani ja rada, keď som mala na sone niekoho ineho ako som mala určeného dr .. 🙂 tiez kazdy dr inak hovoril siblo by ma, ale držím palce .. 🍀.. Ano ja chodím do MT 🙂

sasenka6
4. apr 2023

@susana0305 ahoj, podľa nového sa už nedá objednať ku konkrétnemu dr, že dávajú toho kto ma voľne. Myslím Iscare BA

1samer11
4. apr 2023

@juliasleziakova ja chodím tiež do MT a minulú kontrolu mi robila Dr., dnes som mala vklad a to mi robila tiež Dr. čo minulú kontrolu.
@susana0305
@sasenka6 baby neviem ako Vám, ale mne to celkom vadí, keď si ma takto pohadzujú... Zvyknem si na Dr., vie o mne všetky detaily a o týždeň drb iný doktor 🤦‍♀️

juliasleziakova
4. apr 2023

@1samer11 Ano, ano, lebo sa mi zda, ze doktor má dovolenku tak to isté som mala aj ja.. ;) jedne piatok bol docent pondelok doktorka a teraz pondelok vklad tiez doktorka ;). . takze ides na test 18.4. ? 🍀🍀🍀 ides k nim na krv ?

1samer11
4. apr 2023

@juliasleziakova ja to akože beriem, však zastupiteľnosť musí byť 🙂 je to bežná vec, len keby aspoň na recepcii nevysvetlili dôvod 🤷‍♀️🤭 áno, krv mam 18.4. aaa ešte sa rozhodujem ci nepôjdem ku svojej gynde 😊

juliasleziakova
4. apr 2023

@1samer11 Hlavne, dúfajme, že nám to dobre dopadne .. ;) to je všetko 🍀.. A však ak to máš dalej a zbytočne len kvoli krvi cestovať .. ;)

susana0305
5. apr 2023

@1samer11 je to určite blbé, ja som mala dr. stálu vždy som bola u nej ale ako vravím tento predný vklad som bola 3x na kontrole pred vkladom a 3x iný doktor to bolo také divne. Ale tak ako som už posielala ba teste mam 2 čiarky ah keď nie moc silné, po 4 rokoch snaženia a vždy bielych testoch je aj toto úspech....

susana0305
5. apr 2023

a baby neviem ci to pomáha ale sak uškodiť to nemôže. Ja som den pred vkladom a 3 dní po vklade vypila 1L ananásoveho 100% džúsu. Vraj bromelain ktorý je v ananase je dobrý pri týchto vkladoch. A dali sme aj to embryo glue.

sasenka6
5. apr 2023

@1samer11 aj mne to vadí keď som každú návštevu u iného lekára ktorý vôbec nič netuší o mojom stave 😬

miskam333
5. apr 2023

@susan12345 ahooj no ako pripravená na zajtra ?😊

1samer11
5. apr 2023

@susana0305 áno vidím krásne testíky, ako každým dňom silnejú 😊 tak Ti zo ♥️ gratulujem a zatiaľ sa v tichosti a opatrne teším s tebou 🤗 samozrejme aby si to všetko dotiahla do úspešného konca 👏
Prosím Ťa od koľkého dňa si začala testovať?

1samer11
5. apr 2023

@juliasleziakova no áno mám to autom hodinu a pol, čiže ušetrila by som kopec času. Budem volať po sviatkoch a zistím či vlastne robia takéto krvné testy 🙂