KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
@motylik252 Ja som 1x tiez nebola ale nevyšlo, nehovorim, že kvoli práci ale tá psychická záťaž, stres a tlaky mi určite neprospeli. Bola som tak teraz len na 15 minut a už sa mi zdvihol tlak 🙈😃Tak teraz som si povedala, že spravim všetko naopak 🙂 A musim uznat, že sice sa nudim ale citim sa lepšie v klude doma. Hlava je základ a tú mam teraz nastavenú skeve 🙂
@wewka1211 jaaaj drž sa ešte nič nie je stratené... My sme boli na Repro imuno. V NR. Doktorka nám napísala že odporúča aj pred aj po vklade injekcie, ale v centre to vôbec nerešpektovali. Že skúsime bez nich....hovorili.... Teraz sa už ale nenechám pred KET keď mi to na repro.imuno. odporúča tak asi má na to dôvod... Vyše pol roka som čakala aj ja do Nitri preto sme dovtedy ani nešli do centra. Celé to je na hlavu postavené. Daj potom vedieť ako si dopadla budem na teba myslieť...
@katkaba1 jasne,ked mas taku psychicky narocnu pracu, to neni dobre, takze dobre si sa rozhodla 🙂
Inak, to som sa chcela opytat,ze nedavala si si spravit aj asistovany hatching?
@motylik252 Nedávala som si lebo vraj to odporúčajú len keď má vajíčko "tvrdý obal" a mne nespomínali, že by tam bal byť problém. Resp. to už nie je vajíčko ale ten obal embryjka či čo to je. Dali sme si len to "lepidlo" aj keď názory naň sa líšia. Ale mne môžu aj 2% navyše pomôcť tak sme to dali aby sme si nemohli nič vyčítať.
Ty si si AH žiadala sama ?
@zuzanago9 no my sa snazime cez
2 roky, chodime do Heliosu Martin. Aj ja si chcem dat urobit vysetrenie na reproimuno do NR, ale dali mi termin az koncom decembra + maju poziadavku, ze na prve vysetrenie treba ist najskor az po 8 tyzdnov od IVF, a to uz fakt tolko nechcem cakat- polroka, ked uz mame mrazacikov. Vyskusam dva vklady bez toho. A potom by som to riesila, ak by prvy vklad nevysiel, objednam sa pri druhom. Ale dala som si urobit hematologiu+genetiku. Vysledky budem mat az o 5tyzdnov. Dost dlho sa čaká na všetko ale nechcem mat premarnene ivfka a dodatocne hladať príčinu. Ale silno verim ze ich uz nebudeme potrebovat😊🍀. Na ket pojdem koncom septembra, cakam na menstruaciu,a uz sa dost tesim😊. Ja som si dala pauzu cez prazdniny po tom prvom vklade. Mozem sa spytat co ti zistili na repro? Aj ti povedali ci to moze suvisiet s tym prvym vkladom?
@zuzanag09 ďakujem, teraz majú dovolenku v Nitre a inde ani neviem kde je ešte reprodukčná, ale asi v okrese Nitra nikde. Škoda ze nie je niečo také v BB. Už viem aj bez krvných testov že to nevyšlo, dnes mi to nedalo a urobila som si test a negatívny. Zajtra si vypýtam výmene lístky a dúfam ze dostaneme na imonologii nejaký skorší termín. Aj keď viem aké sú tam poradovniky, ale aj tak si chcem po riešiť aj genetiku aj hematologiu a aj na gastro.
@jaroslavgina a kolky si deň? Keď si vracala to je dobre znamenie, držím palce aby to vyšlo
@katkaba1 mne povedali,ze lepidlo zvysuje sancu o 5% 🙂 takze o 5 mas vacsiu sancu, nie len o 2 🙂 ale mozno je to tiez len vec nazoru.
No ja som si ho vyziadala sama,tak mi to spravili. V den vkladu ako to robili mi povedali,ze uz vyliezlo z obalu, ze je pripravene hniezdit sa 🙂 ja som to ziadala,lebo som pevne verila,ze to pomoze.
Nespominali ani mne,ze by som mala problem s tym obalom,ale tak jeden nikdy nevie. 🙂 lebo niekde pisu,ze mrazacikovia maju obal hrubsi. Ale podla mna je to tiez len vec nazoru 🙂
@katkaba1 a preto,ze to embryjko bolo uz take pripravene hned na zahniezdenie,tak sa hniezdilo ozaj po par hodinach tak,ako som pisala ;)
Ale ty ked si mala take priznaky,podla mna to bolo rozhodne hniezdenie ❤
@motylik252 Joj, tak to mi veru mohli poradiť aby som si to dala, teraz ma to mrzí. Mohla som si zásadne ulahčiť tehotenstvo. Ach jo, a to som mala posledné embryjko🙈
Pevne dúfam, že sa podari aj bez toho aj keď som mierne zmätená - aktuálne 4.deň vratane po vklade a prsia ani ťuk, nič necitim, vôbec ma nebolia. Už ani podbruško ma tak nepicha..tak snaď je všetko ako ma byť 🙏❤
Ahojte chodi niekto do NR? Gyncare ?
@wewka1211 pred tyzdnom, ale skusala som viackrat aj davnejsie, no nikto mi nedvihal, a keď konečne dvihli, tak mi povedali, že sa mam objednat cez email, tam ti potom podrobne popisu vsetky info a daju termin. Ale pritom na stranke maju napisane ze objednavaju telefonicky. Takže, treba im rovno poslat mail..a na hematologiu, by som inak cakala mesiac a pol, no nastastie som si to vedela vybavit. Plus vysledky o 6tyzdnov. Je to vsetko zdlhave, tak daj potom vediet aky datum dali tebe, aspon budeme vediet pri akom datume to teraz bude 🤦😉
@katkaba1 ja som ta nechcela vystrasit, ked mas vsetko v poriadku tak ti to nenavrhnu. Ja som googlila nevedela som od nich o tom
A mozno by sa to podarilo aj bez toho 🙂 hlavu hore, mysli pozitivne !! Doteraz si bola silna a verila,tak nemysli na to,co by bolo,keby si das aj ten AH. To lepidielko ma tiez uspesnosti som citala,takze verim,ze to bude dobre 😊❤
Kedy ides na test?
@motylik252 To nie, nevystrašila si ma len ma mrzi, že to v centre nenavrhli - len tak pre istotu, jeden nikdy nevie. Ja som v tom dosť neznalá, resp. Ešte stále je to pre mňa celé také nadpozemské, ani to Glue by ma nenapadlo keby mi kolegyňa čo si davala nepovedala 🙂
Krv mam až 9.9., dovtedy aj zošediviem 😃 nechcela som testovať ale už teraz ma lámr tak neviem či vydržim 🙂 Možno vez vikend skúsim, to už by malo ukazať lebo mi vkladalo 6 dňové embryjko.
Ty cítiš prsia? Resp. Citila si? Mňa po 1.vkladr od Utrogestanu aj boleli jak blázon a teraz vôbec ale vôbec nič 😕
@wewka1211 no vlastne som od začiatku vracala ale terás uš nič lebo oznámili že som tehotná a potom nič dôvod mala som hodnotu 29 a v pondelok mi uš klesla na 6.... To znamená že uš nesom tehotná.. Ati ako si natom?
@nikaaaaa mislis Košice gincare?
@jaroslavgina nie v NR
@katkaba1 vidis, ani mne nenavrhli. Vsetko som googlila,ake som mala moznosti. Obcas si musime asi hladat rady my same,lebo ozaj nenavrhnu vsetky moznosti,co by mali.
Niekde som citala,ze pri icsi je to zbytocne,ja som mala icsi a aj tak som to chcela,tak ktovie co je na tom pravdy .
Vies co? Ja si citim tak na striedacku vajecniky. Obcas ano,obcas nie. A prsia si nejak necitim,je to zaujimave,ale boli ma.len lavý prsnik aj to nie stale :D a ranna nevolnost ma poobede presla,takze uz mi je dobre aj 🙂
Neboj sa,nijak zvlastne to nepocitujem ani neviem,ze som tehotna.
Inak,ake lieky beries?
Ja beriem rano prolutex injekcie a vecer si vkladam progesterone 200. A to som mala aj pred vkladom.
@nikaaaaa aha tak nechodím tam
@motylik252 Ja som mala tiež ISCI. To odporučili a PK. Nič viac. Lutujem, že sme MACS nedali. Ak by trebalo 2.IVF tak dame aj to urcite lebo u nas je problem v SPG.
Beriem 3x2 Utrogestan, nič viac.
Ale zdutá som jak divá sviňa a to nič extra nejem. Celé podbruško mam spuchnute, dali mi dávky jak koňovi 🙂
@katkaba1icsi a PK sme aj my mali 🙂 takze veeeeelmi drzim palceky 🙂 nech to vsetko dopadne na Jednotku !
Utrogestan ja neberiem vobec,ani som nemala 🤔 ale tak zas u nas bol problem u mna. Mam PCO
@motylik252 Utrogestan je progesteron len iný vyrobca, iný názov 🙂
Musim si najsť zabavku na tieto dni aby som hlavu zamestnala 🙂 Ale podariť sa to musiii 💪😍😃
@megie11 ahoj, ja som bola v Nitre na repro.imuno ešte pred vkladom, výsledky sme dostali v máji a až potom sme začali riešiť CAR, ale zbytočne som odovzdala lekársku správu od doktorky, lebo to vôbec ale vôbec neriešili. Doktorka mi napísala, že ona neodporúča ET, len KET a pred KET mám brať nejaké Intralipidy / LIPOPLUS/aj na začiatku cyklu aj pred plánovaným vkladom aj po aj počas tehotenstva do 20.týždňa...netuším prečo :/
@katkaba1 viem,ze sa to neda na to nemysliet, ale ked sa niecim zamestnas, podari sa to 🙂 a ani sa nenazdame a bude deviateho a ideme na pozitivne spravy 🙂
Ahojte som tretí deň po neúspechu a menzes ešte tu není kedi dôjde? Boli ste niekto na takom mieste
@jaroslavgina ja ked som bola po neuspechu tak som menzes dostala 4 dni po vysadeni liekov.
@motylik252 Snažim sa myslieť pozitivne aj keď obcas je to ťažke keď tu čitam, že baby mali priznaky od vymyslu sveta a mne nič nie je.
Akurat som nehorazne prechladnuta. Inak sa citim uplne rovnako ako vždy. Ale aj tak verim, že sa to podarilo ❤ Teplota sa drži na 37-37,1, do MS mi ukazuje 6 dni ( mam dlhy cyklus ), tak snaď mi už neklesne 😉
Ahojte, som po ket 14 deň hcg 2900 bolo už aj vidieť na Sone, 15 deň začala som krvácať, išla som na pohotovosť pichli mi injekciu hcg 3900, krvácanie prešlo, dnes hcg 6000 a znovu krvácanie, pustili ma domov, ale stále krvacam, niekto skúsenosť

@katkaba1 ja si myslom, ze to teda bolo ono 🙂 pevne tomu verim ❤
No pn ked si,tak nech sa sef nestazuje. Ja som sa nedala na pn, ostala som robit. Prvy krat som bola pn a nepomohlo to,tak som si povedala,ze ak to ma vyst,tak to vyde aj v robote 🙂
Ale tiez nebudu nadseni,ked im to casom oznamim :D
No uz mi je dobre, len ranajky zo mna vysli von 🙂 za chvilku idem do roboty,mozem fungovat :D