KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
@weja07 Ahoj, no som na tom dobre. Obcas mam pochybnosti ci sa to vobec podarilo lebo uz sa citim ako v bezny den. Dokonca ani prsia nemam naliate. Ale vcera som si robila dalsi test a vyzera to ze ciarka je silnejsia. Zajtra budem robit dalsi. O tyzden v stredu idem na krv tak snad budem odchadzat vysmiata 🙏
@daniellkka verím 🙏 a držím silno palce 👊 🙏 ja idem na krv až o 10 dní,toto čakanie je pre mňa najdlhšie 💜
@weja07 rada by som povedala ze to zbehne ako voda :D ale aj mne sa to velmi vlecie :D test si uz skusala robit?
@katkaba1 moja sestra ked bola tehotna,tak do 10tt ani nevedela o tom,ze je, zistila to len z testu, takze priznaky hladat nemusis,nic to nemusi znamenat 🙂 ja verim,ze to bude naozaj dobre ! ❤🙏😊
@jaroslavgina ďakujem pekne
@motylik252 Ja viem, že maš pravdu, plne si to uvedomujem 🙂 A som s tým väčšinu času fakt OK len potom keď niečo prečitam, a už desiata ma tie iste priznaky a ja nič tak sa tak "polutujem", že prečo zase prave ja nemam žiadne 😃 Inak som fakt rozumna ženska, ktora chape, že 4 dni po asi extra priznaky nemožu byť ani ale vieš ako to je...ta hlava občas neposlucha 🙂
A Ty sa ako citiš? 🙂
@monika12323 ahoj a dnes si kolky deň po Ket? Ja som také nemala ale dnes som 19 deň po Ket a začínam sa báť... V sobotu ideme na dovcu... Si niečo zdvihla? Aj niake bolesti máš?
@daniellkka musíme si počkať. Ja som bola na vklade teraz v pondelok tak ja testovať až budúci týždeň vyskúšam 🙏
@monika12323 ahoj, môžem Ti len doporučiť kľudovy režim a t.j ležať! Môže to byť hematom, alebo v mojom prípade to bol spontánny potrat. Nechcem Ťa strašiť, je to individuálne ale čudujem sa, že Ťa poslali domov🙈🙉🙊 Tak v kľude doma lež, mne v nemocnici povedali ze 90% liečby je ležať!! Tak držím silno palce 👊 🙏 🍀 nech si není môj prípad 💜
@weja07 ano chapem :D ja som bola v stredu a uz v sobotu rano som testovala :D ja som sa neovladla :D
@katkaba1 no vsak to, ze hlava si robi co chce 🙂 mne tiez hlava stale mysli len na to,ze vyslo to a spracovava to,ale nechcem sa na to upnut lebo este nic nemam vyhrate aj ked verim tomu,ze uz ked je to tam,tak to vydrzi ❤ a dotiahneme to hned az do konca.
Citim sa dobre, len ma boli podbrusko a obcas prsia ale da sa to vydrzat, neni su to silne bolesti 🙂
@daniellkka drzim palceky ! ❤😊
@fredusa dnes som 17den a krvácanie prestalo, bolesti som mala včera a dnes už nič
@motylik252 dakujem ;)
@daniellkka Wow, Ty si už 3 dni po KET mala pozitivny test? 😍 Gratulujem, krásne 🙂 Nech všetko dobre dopadne ❤
Ja som 5.deň po KET ale bojim sa spraviť test.
@monika12323 držím palce aby už ani neprišlo😊
@weja07 áno poslali ma domov, vraj mi musia zabrať tie lieky co mi dali v centre, tak uvidíme v pondelok mam kontrolu v centre tak som zvedavá
@katkaba1 dakujem ;) ano uz na 3 den som mala prvy test pozitivny. Tak dufam ze to dotiahneme do uspesneho konca 😇
@monika12323 a to si bola v akej nemocnici? U nás každý hundre na Bojnicku nemocnicu, ale ja som tam na gynekológii ležala 3 krát a môžem povedať, že spravili všetko čo mohli a boli ku mne veľmi ústretoví. 👍 naozaj sa čudujem že Ťa poslali s krvácaním domov. 😱 aké lieky užívaš?
@weja07 v rimavskej sobote som ležala, pri tom ma ani prijať nechceli vraj oni nechcú mať s tým nič spoločné a mam brat lieky, ktoré mi dali v centre, injekciu na zastavenie som si musela vyprosit. A včera keď ma prepustili tiež vraj mi musia zabrať lieky, ktoré mam
Ahojte kočky, chcem sa opýtať či má niektorá z Vás informáciu o koloidnom striebre, či sa môže v tehotenstve alebo nie? Niekde píšu že zásadne nie, inde že môže. Ja neviem. Bojím sa. Síce ešte neviem ci som tehu.. A mam už vyše týždňa nádchu a veľmi boľavé zapálené hrdlo. Alebo mi skúste poradiť dáke "babské" recepty. Skúšala som kloktať slanou vodou, aj naparovat sa v slanej vode, mam pocit ze mi to ešte viac podrazdilo a to hrdlo je veľmi zapálené.. Ďakujem za každú radu 🙏🙏🙏🙏
@weja07 ahoj no teraz niečo ide maly moj mal teploty 39, zapálené hrdlo, afty v puse,bere a tv.
Kloktaj salviovym cajom ak máš pomaha plus tsntum verde
@jaroslavgina u mňa to tiež nevyšlo. Na Sone som ešte malá sliznicu ale doktorka povedala ze to by bol veľký zázrak keby krv ukáže pozitív. Ale jasne ze neukázala. A keď som sa opýtala v centre že či sa nedá zistiť príčina dvoch neúspechov, proste nejaké vyšetrenie reprodukcnej imunologie tak ma vysmiala že je to teraz trend ale tam ma len rozhadzu s liekmi a ze úspešnosť vkladu sa zvyšuje pri 4. Vklade na 70%. A ešte dodala že chyba môže byť genetická v emryach. Takže ja som odtiaľ odišla totálne hotová, demotivovana

@monika12323 ahoj nemám stim skúsenosť ale skúsiť volať na kliniku gde ti spravili transfer že prečo kráčaš... A ináč gratulujem toľko máš hodnotí jasom len malá 29 a ešte mi kleslo na 6,5 škoda no nevadí ale nech sa ti všetko dobre podarí aš do samotného konca držím ti silno palce budem sa modliť za teba abi to krvácanie zastavilo