KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
@wewka1211 no máš absolútnu pravdu keď ti môžem povedať že doktorka sa somnou ani ne porozprávala chcela som sa jej spitat že gde je chiba že pri dvoch ivf sa nejalo babo tak mi sestrička povedala abi som si dala od nich odklad akurát sama spitala sestrička ci mam ešte zmrazené aja že nie tak dobre povedala dajte si odnas odklad aked budete chcieť zas prísť tak zavolajte ale ja neidem štve ma toto že prečo mňa nevisestrili keď mala som krv test pozitívni a potom sa znížila hodnota no to ma strašne štve ved im neide o tom ako sa ti alebo iní cítia im ide len o peniaze ale absolútne ich nezaujíma kebi boli v našich kozia ch že ako sa cítime tak bi mali snami súcit ale oni len si robia svoju prácu a dovidenia!!! A viacej nič ale kebi to bolo 100% tak bi každá žena bi ostala tehotná ale není to 100%nič není 100%na tomto svete akurát Boh je 100%tak treba sa nádej at na Boha Astale sa Modliť
@weja07 ahoj, vlani som sa pýtala doktorky či je možné v tehotenstve to koloidné striebro. Nedala mi jasnú odpoveď, nemajú na to štatisticky vôbec nič, ALE hovorila mi aby v lete som to nebrala vôbec - keďže slniečko a to koloidné striebro neni dobrá kombinácia a pokožka na celom tele ti môže ostať sivá... :/ skúšala som to len cez zimu na imunitu, skoré uzdravenie, drž sa
@maminka1986 ďakujem, dala som si včera kúpiť tabletky na cmulanie Septilen a sirup. Dnes je to o trošku lepšie 🙏
@monika12323 Ahoj, je Ti lepšie? Krvácanie sa zastavilo? A aké lieky berieš?
@weja07 Ďakujem, podobne aj Tebe 🙂 Ja už dnes lepšie ale pre zmenu na dnes tak prehnalo ako hrom. Ja vôbec nechapem čo sa to so mnou deje. Len dúfam, že to bude dobré.
Ešte som netestovala, velmi sa bojim 🙈 Dnes som 7.deň po KET keď deň vkladu nepočitam ale necitim nič. Ani prsia. Občas mam pocit na ms, križe občas..tak mam zmiešane pocity. V utorok mam termin MS tak skusim test až vtedy.
Ty si testovala už? Velmi, velmi nam držim palce aby sme našli konečne pozitivny test❤
@katkaba1 ďakujem, mne je tiež o trošku lepšie ako včera. Mňa tak prehnalo v utorok, ale to som jedla koložvarsku tak isto z nej.Ja keď idem zo sprchy tak cítim ako ma pichaju vaječníky 😱 okrem toho ze som este nachladnuta tiež necítim nič. Ani prsia, iba tie vaječníky a to len keď vyndem zo sprchy. Neviem 😱
Ja som už nevydržala a dnes som spravila. Ale len jedna. Chcela som tam už ducha aspoň vidieť 💜 ale je to skoro. Ja budem mat v pondelok týždeň 💜 ale po ET som mala ducha na 7 dpt.
Verím že nám to vynde 🙏🙏🙏🙏 s // čiarkami úspešne až do pôrodu 💕 a potom sa budeme tešiť z malého klbka 👼💗💞
@weja07 Joj, tak to maš veru ešte velmi skoro. Ja som takto testovala pri ET, bolo to moje uplne prve takže som bola neskutočne nedočkava. Bola som si ista, že sa podari hneď. No..lenže jedna čiarka mi dala taku facku, že ešte aj teraz som z nej v šoku. Toto je moj 1.KET a mam velky rešpekt už. Už si nie som ničim taka ista ako prvýkrát. Ale verim, že sa to podari❤
Už nemam mrazene nič, mala som len 2 embrya - ET a tento KET. A na druhe IVF sa rozhodne teraz necitim. Tak sa snažim neuspech ani nepripuštať.
Aj keď - štve ma, že nič okrem tych tlakov necitim 😕
@katkaba1 po ket ma prehnalo presne ako píšeš....dnes ma "ket" uz 3 roky
Ahojte kočky, ja stale cakam na ms,akoze som 46dc a nic...mam oco ale takto som dávno nemala cyklus max 37dni po pôrode sa to opravilo
Ale berem Euythyrox tak sa to posunulo
Je mi zle inak Ked nieco zjem, tehu nebudem to mi býva aj pred ms
Takze stale musim čakať na vklad bude z toho az október 😜
Mám PCO MALO BYT NIE OCO 🤣
@maminka1986 Fuu, no keby to dopadlo ako u Teba tak by som bola ta naj -naj - najšťastnejšia ženská pod slnkom 😍 Bodaj by som išla v Tvojich šlapajach 😉
A inak, gratulujem k 3 ročnému ketíku 😍 musí to byť nádhera 💞
@weja07 To mi je veļmi lúto 😔
Nám ET vôbec nevyšiel, ani náznak ducha, nič, vôbec sa neuchytilo. Ja som OK, u nas su problem spermie. Potrat je velmi ťažka skusenosť, no na druhu stranu vieš, že dokažeš otehotnieť. Ja zatial ani len to neviem 🙈 Ale teda dufam, že uspešne obe aj všetky ostatne žienky dotehulkujeme uspešne až do sameho konca 🙂
@katkaba1 museli sme sa s tým zmieriť a ísť ďalej 🔛 👊 Tak teraz sa obávam dňa, kedy som po ET začala špiniť a to bol 7 deň. To bude teraz v pondelok. Tak sa snažím myslieť pozitívne, no veríme že to vynde 🙏 🍀 my sme obaja na tom biedne, ja PCO, anovulacia a manžel malo pohyblivých. Preto sme dali do 1.IVF métody Masc aj Isci. Tak dúfam že už nebudeme musieť ísť do druhého ivf. Budeme šťastní, najšťastnejší na svete keď sa nám podarí mať jedno dieťatko zdravé 💜🙏
@katkaba1 urcite to tak bude 🙂)
Ďakujem
Bol to neuveriteľný pocit videt 2 ciarky na teste ach...
Chcem to zas zažiť znova, len menzes nikde :/
Mám pco tak čakám.
Držím palce ;)
@maminka1986 Neboj nič, príde 🙂 Neviem ako to presne je pri PCO ale nevedia Ti ju vyvolať? Hoc aj umelo? Aby si mala "pekný" cyklus.
Určite to nakoniec vyjde 🙂 Ja sa snažim ostať pozitivna aj keď musim uznať, že je to najročnejšie než som si myslela.
@weja07 Ale Ty čo siiii, okamžite tie zle myšlienky vyhod z hlavy ! 7.deň po KET budeš mať úplne skvelý, nečaká Ťa nič zlé, na take ani nemysli. Vyjde to určite 🙂 a tak ostaň nastavená aj keď ja viem, že je to občas velmi ťažké.
My sme mali len PK a ISCI, lutujem, že MACS nam neodporučili lebo počet embryi by bol určite vyšši a boli by aj kvalitnejšie..čo už, čas nevratime.
Ale ja verim, že to bude dobré 🙂 budeme mať kráááásne zdravé bábätká 😍😘❤
@weja07 ahoj áno prestalo úplne chvála Bohu, 3x1 progesteron cez ústa, 2x1 estrimax a 2x1 ascorutin
@monika12323 tak držím palce aby bolo všetko v poriadku 🙏 🙏
@weja07 ďakujem pekne, myslíš ze keď mi robili sono a krvacala som a bolo ho tam stále vidieť, že je stále tam? Robila som si aj test, je pozitívny úplne silné čiarky, ale môže to byť, že mi ešte zostalo hcg v moci zo stredy? Test som robila piatok
@monika12323 prepáč, ale toto Ti nezaručujem 😱 Mne napríklad v pondelok hcg krv vysoké hodnoty a bolo gestacny vak vidno a v stredu som už klesla s hodnotou o vyše polovicu a tehotenstvo tam už nebolo.. Takze ťažko povedať. Držím Ti palce 👊 🙏 aby si nebola môj prípad a hlavne lež! Oddychuj.
Ahojte kočky, tak ja som dnes 8.deň po KET (deň vkladu nepočitam ) a som totálne na ihlách lebo necítim že absolutne vôbec nič. Prešli už aj pocity na MS, 2-3x do dňa ma pichne niekde v podbrušku, 2-3x za deň citim chvilu križe a to je tak všetko.
Ako, silno silno dúfam, že to vyšlo ale musim zhodnotiť, že nejak tehotne sa akosi necitim 😕 snaď sa mýlim..
@weja07 6.deň je ale velmi skoro podla mňa.
Ja sa bojim toho testu ako čert križa. Vždy som testovala ako blazon a teraz nemam odvahu 🙈
Už do utorka musim vydržať, vtedy mam termin MS a budem 10.deň od vkladu.
Mne vždy baby hovorili, že budem citiť keď budem tehotna. A desi ma to lebo ozaj nič necitim 😕
@katkaba1 ale Nooo ktore baby ti to hovorili? 🙂 ze budes co citit🙂 nestresuj sa ....Mne nebolo nič ako pises, sem tam pich sem tam zase pich, kríže ma boleli a inak nič,az po potvrdení tehu cca 5-6tyzd nic a potom od 8tt mi bolo zleee nevracala som ake zle zle tak neboj dobre bude ;)
Baby ja 47dc menzes nikde drbne ma 😂😂😂 tehu nebudem netestovala som naco ved mam pco

@megie11 dám vedieť majú teraz dovolenku. Písala som mail ale prišiel spätný ze majú dovolenku