KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
Ahojte babi chcem sa spitat či z vás niekto postúpil na visetrenie konzultácie bojím sa že coma tam čaká
@jaroslavgina ake vysetrenie myslis?
@daniellkka napríklad genetické visetrenie a ešte iné neviem presne akosavola
@jaroslavgina no ja som bola na genetike, hematologii a samozrejme hormonalny profil. Vsetko sa robi z krvi. Na genetike a hematologii sa este pytali na moju a manzelovu rodinnu anamnezu - ake choroby sa v rodine vyskytuju. To je asi vsetko. Ale ked si bola na IVF tak si tieto vysetrenia asi absolvovala nie?
@daniellkka no bola som na ivf ale vôbec som nemala tieto visetrenie jasom si sama vízia dala gvoli tomu ze mala som jedno ivf neúspešne a KET úspešne ale veľmi niska hodnota tak som mala biochemicki potrat tak terás som uš objednaná na tieto vese trenie a chcem sa spitat či si aj za tie visetrenie zaplatila niečo
@jaroslavgina ahoj aj ja som už objednaná s mužom na reprodukčná imunologiu, tiež mi to nikto neodporucil ale som si to sama vyčítala. Tiež nechápem ze prečo nás tam neposlali pred ivf, kolegyňa chodila do BA do centra a najskôr ju poslali na vyšetrenia potom začali s ivf
@jaroslavgina ja rozmýšľam ze od nich odídem lebo takýto prístup. Len mame ešte 2 mrazacikov a zase presun sa cvaka. Počula som veľmi dobre referencie na Žilinu gin five a Dr gala, veľmi veľký expert a známym sa tiež nepodaril 2. ket a hneď im povedal ze neísť do ďalšieho ale najskôr pátrať po príčine. Je to blbé ale ja tajné dúfam ze ta reprodukčná niečo odhalí len dúfam ze sa to bude dat odstrániť
@wewka1211 ahoj mne dali termín na 18.9 aja vôbec nemám mrazenie keď uvidím aké budú visledki tak potom sa rozhodnem ci pôjdem zas na ivf treba mieste šetriť nejaké penaski tak no a chcem sa spitat cíti povedali ci aj za tie visetrenie zaplatíš lebo mne povedali že na genetiku sa platí 35€aties za ďalšie visetrenie no ati do jakého centra chodíš?
@jaroslavgina na reprodukčné mi písali ze cca 355€budeme platiť za vyšetrenie na par. Ja chodím do Martina do heliosu
@wewka1211 @jaroslavgina my sme pred IVF absolvovali tiež Reprodukčnú imunológiu v Nitre, za 355 eur, doktorka našťastie nenašla nič vážne, len mi predpísala intralipidy pred vkladom, po vklade až do 20 týždňa tehotenstva. ALE vôbec to v centre nerešpektovali, nechápem prečo :/ hovorili aby sme skúsili bez toho- na ten papier z Nitry som čakala vyše pol roka...
@zuzanag09 ahamne povedali ze prve visetrenie budem mat zadarmo jasom sa pita la na cenu tak sestrička vravela že nie mam zadarmo a keď pôjdem na genetiku tak budem platiť len 35€tak terás nechápem tomu amoje prvé ivf bolo bes aké kolvel visetrenie rovno ma cez inseminacia poslali na ivf potom KET a stalo zato keď ste mali tieto visetrenie a ostali ste niektorá z vás tehotná?
@wewka1211 a malo to cenu asi uš aj tehotná alebo nie?
@jaroslavgina nie nie som ale mňa to vyšetrenie ešte len čaká
Ahojte žienky, tak naše tehu testy sú negatívne, dnes 11dpt a ani náznak ducha 😭 v pondelok idem ešte na krv,no začínam byť zmierená s tým,že nám Ket nevyšiel 😢 Ideme teda ďalej 🔛 a ideme pátrať po príčine. Keďže Et sa nám v máji skončil potratom, teraz Ket nevyšiel vôbec, nemáme ani mraziačikov, tak sa chceme poobjednávat na repro a imuno.. 🙏
Wšetkým nám želám veľa zdravia, úspechov,šťastia, pozitívnej energie a splnenie všetkých snov a túžob 👼👼🍀🍀❤❤🙏🙏🙏💝💝💝
@weja07 jojj moja je mi ľúto ze ti ani KET nevisiel Ali nám to nevisiel ideme ties ďalej ties nemám žiadne na zmrazenie ale najprv idem na visetrenie ale držím ti palce aj mne aj vsetki čosa snažia nech nám to vsetkim vijde držím silno palce
@katkaba1 ahojky. Pondelok ta caka test,ze ? Ako sa citis? 🙂
@weja07 ahoj to ma mrzi tak som dúfala,že si tehu.
dočkas sa uvidíš
@majusaba1 ahoj, Letrozol som brala pri inseminaciach, ked som sla na et,tak som uzivala injekcie gonal,potom sa pridal orgalutran a nakonie c ovitrelle. Potom som mala odber vajicok a et. Ten nevysiel. Teraz pred ket som brala tusim nejake 4 dni pred vkladom rano prolutex inj.a vecer vkladala progesteron 200. Mala som.si pichat aj ovitrelle,ale doktorka mi to zabudla predpisat,tak som nepichla,ale ket som mala uspesny. Priplacala som si este aj za asistovany hatching. Teraz som v 7 tt, pondelok idem na prvy ultrazvuk.
@motylik252 ahoj chcem sa ta spitat keď si išla na KET spravili ti nejaké visetrenie a to hatching pomohlo ti jasom mala lepidlo a nepomohlo ačo stojí ten hatching
@motylik252 to áno stimuláciu na odber som mala podobný. Potom som dostala ohss . Následne som šla na KET - neúspešný. Ostali mi mrazáčiky. Nechápem načo ma chcú stimulovať pred ďalšim KET ( pred ket netreba stimulovať vaječníky) . myslíš že mám zavolať do Iscaru ? Myslíš, že sa mohli pomýliť?
@motylik252 inak gratulujem ti 🙂

@monika12323 tak držím palce 👊 poraď sa s Dr či sú dáke lieky, to ja netusim.