KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
@juliet86 Koľko to je km do brna? Teda kolko mate? A vajíčok si kolko mala? Držím palce velmi velmi, ket byva úspešný nam vyšiel tiez 1ket lebo et bolo odložené
@maminka1986 dakujem krasne. brno z ba mame cca 123 km. hodina a pol az dve cesty. mala som 13 folikov 6 vajicok. z toho 4 sa oplodnili a potom v zavere zrazu ostalo len 1. ako si sa prioravovala na ket? zo srdca gratulujem! a ake si mala ohss?
@maminka1986 ja som ti3x brala femibion ale asi len 2 tyzdne predtym som inofolic 🙂 ale femibion je pre mna lepsi🙂 a dakujem dam vediet ako dopadnem 🙂 priplacali ste si niekto za embryoglue alebo SPF?
@juliet86 jak tak ako my do Martina od nás
Ja som pred vkladom pila Alchemilku, som veriaca modlila sa dost,a bola som v tom ze to vynde,tešila som sa vážne ze ideme mať dietatko
@mayush789 inofolic je Keď sa snažia na dozretie filmov, femibion ma kus poštovú uz rozloženu lebo telo naše ku nevie soracovat, aj ja ho berem 🙂
Spf neviem co je, a lepidlo nie vôbec, pomáha to?
Ahojte, ja mam za sebou 3 neuspesne inseminacie a jedno neuspesne IVF ( icsi+ embryoglue) . Teraz v piatok mam ET . Idem tam pozitivne naladena a verim v pozitivny vysledok. Do akeho centra chodite? 🙂
@motylik252 ahoj ja chodim do ba iscare 🙂
Ahojte dievcata. Tak dnes vlozene babatko. Citim trosku bolest bruska tak snad sa mu u mna bude pacit 🤗
@katharinka24 tak ti drzim palce 🙂
@katharinka24 drzim palceky aj na nohách
@katharinka24 budem na teba mysliet drzim palce ja idem stvrtok 🙂
@zuzu1994 aj ja tam chodim. Kedy mate vklad ? 🙂
@katharinka24 Drzim vsetky palce a prajem,nech to vyde 🙂
@motylik252 ja som uz mala 2.8. Tento piatok mam ist na krv ale teraz vecer som si robila test a bol tam duch 🙂
@mayush789 budem na teba mysliet. Aj chces testovat? Ci budes cakat na krv? 🤗
@zuzu1994 skus si spravit test rano. Ja pri prvom som napr rano mala uplnych duchov a vecer ciarka tmavsia. Na 8 den po kete zacali duchovat. Teraz uvidime mam zvlastny pocit. Prvy ket som viac prezivala ale nemala som ziaden stres a teraz presne opacne 🙈
@katharinka24 ja som uz uplne v riti z toho bojim sa strasne nechcem prezit to co pred.tym :(
Ahojte, pridávam sa k Vám aj ja. V máji po ET bol missed abort 😭 a tak teraz sme sa dočkali "normálnej" menštruácie a o týždeň idem na sono. Chodíme do MT Helios, pojdeme na Ket ak bude všetko v poriadku 🙏 mame jedného jediného mraziačika. Držím wšetkým palce 👊 🙏 🍀
@zuzu1994 pozri ducha tam mas. Tiez som mala uplne slabe ciarky a nikto ich nevidel len ja a manzel a mame zdraveho synceka. Netreba sa bat. A co sa ti stalo?
@weja07 aj ja tebe drzim palceky. Ja som dnes bola na vklad.
@zuzu1994 a prosim ta co to mas za test??
@katharinka24 ďakujem 🙏 mala si Ket? Dávajú pri Ket v centre doporučenie na pn, či to len počas stimulacie pri Ivf? Ci nevieš náhodou? 🙏
Oddychuj nech sa poriadne bublinka zavrta 🙏💜 silno držím palce 👊 🙏 🍀
@weja07 ano ano. 3 roky dozadu prve IVF tam vklad cerstvy nevysiel. Isli sme potom na Ket a hned sa zavrtalo tak teraz som na materskej a isli sme pre surodenca. Preto ti neviem povedat ci davaju PN lebo som doma. No akurat mi povedali ze 2-3 dni klud rezim a potom kludne aj do prace. Skus sa spytat. Kedy ides na kontrolne sono?? 🥰
@katharinka24 my v máji ET, skončil potratom 😭
Musím sa opýtať v centre keď pôjdem, ideme v utorok o týždeň, tak zistím. Kôli práci budem musieť byť pn.
Kam do centra chodíš?
@weja07 och to mi je luto. Akurat som si precitala tvoj blog 😢 ale netreba sa vzdavat. Verim ze tento ket bude ten posledny s tym najstastnejsim koncom a to vasim babatkom. Urcite ti daju PN ked im vysvetlis aku mas pracu. Mne sa moc oddychovat neda 🤷♀️ Chodim do Brna.
@katharinka24 tak uz som raz potratila tak sa bojim viac vtedy som to brala uplne inak

ja cakam na menstruaciu. a potom ket reprofit brno. mame jedno jedine embryjko. ket kvoli ohss.