KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
@zuzu1994 ja som nebola na ket. Ideme ale dúfala som ze budem tehu prirodzene
@maminka1986 tak snad to bude uz dobre
@katkaba1 to je vysoký tlak v tehu, ohrizuje matku a dieťa.
Robí sa cisársky rez väčšinou vtedy a aj skôr napr v 7 mes tehotenstva, lebo s tym súvisí opuch,zadržiavanie vody atd
Ja som tiez mala zvýšený tlak v tehu a veru asi to ma daky suvis ked som bola po ket
@maminka1986 este ta opravim preeklampsia je vysoky tlak ale musia byt pritomne bielkoviny v moci. Vtedy sa jedna o preeklampsiu. Kamoska po umelom rodila akutnou sc v 27 tt skrz nu. Je to dost nebezpecne.
@maminka1986 ved keď neide menzes naj ti pichnu inekcii mne tak pichli a mala som dvax v mesiaci
Počkať, to ako po umelom oplodnení, teda KET je na toto nábeh v tehotenstve ? Dobre som to pochopila?
Ahojte babi mam uš aj visledok z krvi je to pozitívne ale je tam nízka hodnota 29 mala bosom mat 60 ale v pondelok sa mam ešte zastaviť na krv
@katkaba1 nie nie je nabeh len po umelom aj po prirodzenom.
Ahojte baby ... My sme boli na ket 15. augusta ... A dnes má začína pobolievat bruško ako pred ms ... Na test je ešte skoro ... Tak neviem čo si mám myslieť ... Čo vy na to ???
@31jaja31 ahoj. Pobolievanie bruska je v poriadku. Ja osobne by som vyskusala uz testik. Mne ukazal na 5 den po vklade 🤗
@31jaja31 ahoj jasom bola na KET 14 a spravila som si test tak vislo jedna silná ata druhá slabá dnes som zas spravila a zas tak isto ale nevidrzala som tak som bola ešte dnes na test krvi a tomi poznačilo že v išiel pozitívni a bruško ma nebolelo len trosku okolo pupika a keď som mala vklad tak od štvrtého dňa mi začali pichnúť ie pri oboch vajecnikock moja skúsenosť skus testovať sa a uvidíš držím silno silno palce všetkým snažil kam
Ahojte baby tak sa hlásim aj ja 14 deň po ket vidno prcka už aj na sono dr hovorila že mame 4mm a hodnota hcg 2360 tak sa pomaličky tešíme a o dva týždne mame kontrolu... držím všetkým palce
@katharinka24 ano aj to ako som napísala že aj iné priznaky su 🙂
@jaroslavgina nie nie naco zbytočne hormóny este sa ich neberem dost
@fredusa super gratulujem
Kde chodis? Kolky ket? Aj si sa dako pripravovala?
@maminka1986 dakujem. Chodim helios Martin a priznám sa že ani som sa niako nepripravovala len som mala hned po vklade týždeň dovolenku ale neoddychovala som dokonca ani prvý deň... pre mna bolo dôležité byt psychicky ok. A skúsila som ten ananás tak neviem možno to niako predsa len pomáha... Ket bol druhý... prvý v juny
@maminka1986 ved máš pravdu
@fredusa aj mne sa podaril KET aties som pila ananásový džús amne vraveli ze mam hodnotu 29 chcem sa spitat či je to v poriadku
@jaroslavgina a kolky deň si po ket? Ideš ešte na kontrolné odbery? Co ti oni povedali?
@fredusa dnes je uš 11 deň a včera som bola na krv a povedali ze je to pozitívne len mam 29 hodnotí vraj pondelok abi som sa zastavila na krv ešte
@jaroslavgina tak do pondelka určite hodnota porastie keď to bol len 11 deň... Budem na teba myslieť držať palce a daj vedieť
@fredusa Wow, silno gratulujem a tiško v dobrom zavidim 🙂 Ja som bola na KET dnes rano, žubrienka po rozmrazeni krasne napredovala tak mam skvely pocit, lepsi ako po ET v juni.
Modlim sa aby som mala podobne uspešny vysledok ako Ty 😍❤ Prajem krasne napredovanie a vela zdravička 😉❤
@fredusa super my tiez tam sme chodili.
Nam vyšiel KET hned, et bolo odložené skrz ohss
A teraz chcem ísť zas vtedy som sa tešila velmi na dietatko teraz aj tesim aj bojim kedze maly je velmi živý.
Držím palce silnoooo
@katkaba1 drzim silno palce🙂
@jaroslavgina ahoj, ja som bola v podobnej situácii ako teraz ty, odber na 13.deň po ET a hodnota hCG 40, potom kontrolný odber na 16.deň a hodnota 3,....takže to nedopadlo tak, ako by som si to predstavovala, ALE to bol môj prípad - nemusí byť aj tvoj.!! držím ti palce veľmi veľmi
@zuzanag09 jooj ako to mislis tím že nedopadlo to dobre ze uš si nebola tehotná alebo čo
@fredusa ďakujem moja napíšem ako dopadnem
@jaroslavgina keďže to kleslo na 3, sestrička mi hovorila aby som vysadila lieky, čo som aj urobila a dnes som dostala menzes...
@zuzanag09 joojj tomi je veľmi ľúto ale mala si aj pozitívni test a aj krv a ako si sa cítila

@maminka1986 ahoj mam len 28 rokou a uš z manželom sme dlho rás som bola tehotná bolo to v 2012 ale mimo maternici tak mi museli babo odstrániť to bol sok pre nás no atie ostatné roki snaženia ale nič každí mesiac rok po roku čakania anic a terás v novembri som bola v Košiciach prvá inseminacia bola v januári 2019potom druhá potom 1x ivf anic sa nám nedarilo terás som 10 deň po KET ana teste mam slabú čiarku a jednu silno tak dúfam že to vislo ale ešte dnes idem na oddelenie odber krvi tak prosím drsne mi silno palce dám vedieť visledok ešte dnes ho budem mat