icon

KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.

mayush789
30. júl 2019

Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem

jaroslavgina
23. aug 2019

@maminka1986 ahoj mam len 28 rokou a uš z manželom sme dlho rás som bola tehotná bolo to v 2012 ale mimo maternici tak mi museli babo odstrániť to bol sok pre nás no atie ostatné roki snaženia ale nič každí mesiac rok po roku čakania anic a terás v novembri som bola v Košiciach prvá inseminacia bola v januári 2019potom druhá potom 1x ivf anic sa nám nedarilo terás som 10 deň po KET ana teste mam slabú čiarku a jednu silno tak dúfam že to vislo ale ešte dnes idem na oddelenie odber krvi tak prosím drsne mi silno palce dám vedieť visledok ešte dnes ho budem mat

maminka1986
23. aug 2019

@zuzu1994 ja som nebola na ket. Ideme ale dúfala som ze budem tehu prirodzene

zuzu1994
23. aug 2019

@maminka1986 tak snad to bude uz dobre

maminka1986
23. aug 2019

@katkaba1 to je vysoký tlak v tehu, ohrizuje matku a dieťa.
Robí sa cisársky rez väčšinou vtedy a aj skôr napr v 7 mes tehotenstva, lebo s tym súvisí opuch,zadržiavanie vody atd
Ja som tiez mala zvýšený tlak v tehu a veru asi to ma daky suvis ked som bola po ket

katharinka24
23. aug 2019

@maminka1986 este ta opravim preeklampsia je vysoky tlak ale musia byt pritomne bielkoviny v moci. Vtedy sa jedna o preeklampsiu. Kamoska po umelom rodila akutnou sc v 27 tt skrz nu. Je to dost nebezpecne.

jaroslavgina
23. aug 2019

@maminka1986 ved keď neide menzes naj ti pichnu inekcii mne tak pichli a mala som dvax v mesiaci

katkaba1
23. aug 2019

@katharinka24
@maminka1986

Počkať, to ako po umelom oplodnení, teda KET je na toto nábeh v tehotenstve ? Dobre som to pochopila?

jaroslavgina
23. aug 2019

Ahojte babi mam uš aj visledok z krvi je to pozitívne ale je tam nízka hodnota 29 mala bosom mat 60 ale v pondelok sa mam ešte zastaviť na krv

katharinka24
23. aug 2019

@katkaba1 nie nie je nabeh len po umelom aj po prirodzenom.

31jaja31
23. aug 2019

Ahojte baby ... My sme boli na ket 15. augusta ... A dnes má začína pobolievat bruško ako pred ms ... Na test je ešte skoro ... Tak neviem čo si mám myslieť ... Čo vy na to ???

katharinka24
23. aug 2019

@31jaja31 ahoj. Pobolievanie bruska je v poriadku. Ja osobne by som vyskusala uz testik. Mne ukazal na 5 den po vklade 🤗

jaroslavgina
23. aug 2019

@31jaja31 ahoj jasom bola na KET 14 a spravila som si test tak vislo jedna silná ata druhá slabá dnes som zas spravila a zas tak isto ale nevidrzala som tak som bola ešte dnes na test krvi a tomi poznačilo že v išiel pozitívni a bruško ma nebolelo len trosku okolo pupika a keď som mala vklad tak od štvrtého dňa mi začali pichnúť ie pri oboch vajecnikock moja skúsenosť skus testovať sa a uvidíš držím silno silno palce všetkým snažil kam

fredusa
23. aug 2019

Ahojte baby tak sa hlásim aj ja 14 deň po ket vidno prcka už aj na sono dr hovorila že mame 4mm a hodnota hcg 2360 tak sa pomaličky tešíme a o dva týždne mame kontrolu... držím všetkým palce

maminka1986
23. aug 2019

@katharinka24 ano aj to ako som napísala že aj iné priznaky su 🙂

maminka1986
23. aug 2019

@jaroslavgina nie nie naco zbytočne hormóny este sa ich neberem dost

maminka1986
23. aug 2019

@fredusa super gratulujem
Kde chodis? Kolky ket? Aj si sa dako pripravovala?

fredusa
24. aug 2019

@maminka1986 dakujem. Chodim helios Martin a priznám sa že ani som sa niako nepripravovala len som mala hned po vklade týždeň dovolenku ale neoddychovala som dokonca ani prvý deň... pre mna bolo dôležité byt psychicky ok. A skúsila som ten ananás tak neviem možno to niako predsa len pomáha... Ket bol druhý... prvý v juny

jaroslavgina
24. aug 2019

@maminka1986 ved máš pravdu

jaroslavgina
24. aug 2019

@fredusa aj mne sa podaril KET aties som pila ananásový džús amne vraveli ze mam hodnotu 29 chcem sa spitat či je to v poriadku

fredusa
24. aug 2019

@jaroslavgina a kolky deň si po ket? Ideš ešte na kontrolné odbery? Co ti oni povedali?

jaroslavgina
24. aug 2019

@fredusa dnes je uš 11 deň a včera som bola na krv a povedali ze je to pozitívne len mam 29 hodnotí vraj pondelok abi som sa zastavila na krv ešte

fredusa
24. aug 2019

@jaroslavgina tak do pondelka určite hodnota porastie keď to bol len 11 deň... Budem na teba myslieť držať palce a daj vedieť

katkaba1
24. aug 2019

@fredusa Wow, silno gratulujem a tiško v dobrom zavidim 🙂 Ja som bola na KET dnes rano, žubrienka po rozmrazeni krasne napredovala tak mam skvely pocit, lepsi ako po ET v juni.
Modlim sa aby som mala podobne uspešny vysledok ako Ty 😍❤ Prajem krasne napredovanie a vela zdravička 😉❤

maminka1986
24. aug 2019

@fredusa super my tiez tam sme chodili.
Nam vyšiel KET hned, et bolo odložené skrz ohss
A teraz chcem ísť zas vtedy som sa tešila velmi na dietatko teraz aj tesim aj bojim kedze maly je velmi živý.
Držím palce silnoooo

maminka1986
24. aug 2019

@katkaba1 drzim silno palce🙂

zuzanag09
24. aug 2019

@jaroslavgina ahoj, ja som bola v podobnej situácii ako teraz ty, odber na 13.deň po ET a hodnota hCG 40, potom kontrolný odber na 16.deň a hodnota 3,....takže to nedopadlo tak, ako by som si to predstavovala, ALE to bol môj prípad - nemusí byť aj tvoj.!! držím ti palce veľmi veľmi

jaroslavgina
24. aug 2019

@zuzanag09 jooj ako to mislis tím že nedopadlo to dobre ze uš si nebola tehotná alebo čo

jaroslavgina
24. aug 2019

@fredusa ďakujem moja napíšem ako dopadnem

zuzanag09
24. aug 2019

@jaroslavgina keďže to kleslo na 3, sestrička mi hovorila aby som vysadila lieky, čo som aj urobila a dnes som dostala menzes...

jaroslavgina
24. aug 2019

@zuzanag09 joojj tomi je veľmi ľúto ale mala si aj pozitívni test a aj krv a ako si sa cítila