KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
@jaroslavgina áno, mala som pozitívny krvný test, aj tehotenské testy na 10.deň po ET na 12.deň tiež, potom na 14.deň už to bolo slabšie- takže ja testom neverím vôbec, v sobotu som sa tešila, že je to tam a o pár dní nič :/ . cítila som sa pohode, nič ma nebolelo celý čas, trošku prsia, ale to kvôli Progestanelle si myslím... máš ešte mrazáčikov??? bol to tvoj prvý KET?
@jaroslavgina baby ha som na 14den po ket mala 870hcg to len pre info
@zuzanag09 jooj ma ozaj mrzí budem držať palce pri druhom pokuse verím že to všetko dobre dopadne a ináč mňa dnes začalo bolieť vaječníky ale ináč ma nič nebolí okrem pupika neviem že či je to dobrí náznak
@maminka1986 atoje dobre? Alebo nie?
@zuzanag09 nie bohužiaľ uš nemám mrazacikou áno bol môj prví KET
@katkaba1 budem silno držať palce aby ti to vyšlo... Ja som mala prvý KET a neúspešný takže sa o to viac tesim
@maminka1986 ďakujem a neboj určite bude super ze drobec bude mať súrodenca... Už prišiel menzes?
@jaroslavgina budem čakať v pondelok na dobre spravy
@fredusa aja verím že bude to všetko dobre
@maminka1986 Ďakujem krasne 🙂 slabunko som špinila, po ET nie tak dufam že je to len po zakroku dozvuk. Verim tej žubrienke💪😍❤
@fredusa bolesti pri vajecnikoch mam a vcera som zacala spinit. Neviem,co to znamena 🙄 ma s tym niekto skusenost? Teraz som 8 den po ket. Volala som vcera na kliniku a ze mam pondelok prist na krv.test. velmi sa bojim,ze co sa mohlo stat a aky bude vysledok
@jaroslavgina ano dobre 🙂
@katkaba1 ja som spinila na cca 9den po ket, myslela som ze je koniec a ide ms....na 10dsn po ket kolajnice na teste a už ma 3roky nas "ket" 🙂 drzim palce neboj pokym "len" špiniš je to ok
@fredusa dakujem si zlata 🙂 nie, musela som zase mar neskoro ovulaciu ,mam PCO takze to mam vseliako
@motylik252 ahoj odpísala ti maminka1986 len to poslala asi nechtiac katkeba ja som nespinila ale vaječníky aj celý spodok ma pobolieval a prsia ma začali bolesť tak ten 8-9 deň... TT si skúšala?
@motylik252 pisala som hore vyssie nechtiac som to kathaba dala tak tam čítaj🙂
@fredusa ano ano som sa sekla 🙂)
@maminka1986 dufam,ze to bude vsetko v poriadku,este stale jemne spinim. Velmi som zvedava,aky bude vysledok. Tak tebe gratulujem a dufam,ze budem na tom rovnako teda 🙂
@maminka1986 870mas hodnotu jasom mala 29 neviem ako dopadneme v pondelok
@zuzanag09 ahoj a vôbec ta neboleli vajecniki ma začalo bolieť od 4 dňa v kladú ana 9 deň test pol pozitívni ana 10 deň krv ties pozitívna len mi povedali ze mam hodnotu 29 tak v pondelok musím zas na odber krv ale od včera ma zas bolia vajecniki aj spodok tak neviem ci sami hodnota z visí ale verím Bohu že bude všetko ôk
@jaroslavgina neboleli ma vaječníky vôbec, len som mala hnačku od piateho dňa ET, to bolo všetko... na 13.deň mi potvrdili tiež, že som tehotná, no výška hCG iba 40... preto som musela ísť aj na 16.deň na odber... v tedy som už tehotná nebola.... spravila si si aj test?
@zuzanag09 ja som bola prvy krat na KET, test mi vysiel pozitivny na 8deň, uz som oslavovala, ze to vyslo..No moja radost netrvala dlho, a pre istotu som si v deň kontroly do CARu urobila test pred odchodom a bol cisto biely.Bolo to atrasne sklamanie, absolutne ma nenapadla tato situacia ze, sa moze stat..Ani mi nestihli potvrdiť tehotenstvo a uz to odišlo. Biochemicke..No ale ideme dalej este mame dve embrya, tak pevne verím, ze to teraz vyjde. Chcem si z toho zobrat aspon jedno pozitivum, a to ze viem otehotniet, my mame zlu genetiku spermiu tak mozno bol problem v tom..Drzim palce😉✊.
@megie11 presne to bol aj môj prípad - pozitívny test, radosť a potom šok... a kam chodíš do centra?? Dlho sa snažíte? my máme tiež problém: spermie-je ich menej a sú pomalšie :/ u mňa problém nezistili. Našťastie aj vy máte mrazáčikov ako aj my 🙂 horšie by bolo keby sme ich nemali - všetko dobré ti prajem, pevné nervy 🙂 kedy pôjdeš znova na KET?
Ahojte baby, ja som bola na KET v stredu o 10:00. S manzelom sme sa dohodli, ze nebudeme robit testy a pockame na vysetrenie z krvy, no ale viete ako to je 😅 testy som mala nakupene (presne 8 😎 ) takze som neodolala. Na niekde som citala ze zhruba po 3-4 dnoch od uhniezdenia uz moze byt v tele dost HCG aby ho 10-tkovy test nachytil a pri KET 5 dnoveho embrya by malo dojst k uhniezdeniu do par hodin (vraj). No proste som si v sobotu (vcera) rano povedala ze jeden test obetujem a bola tam slaba ale viditelna ciarka. Od KET, v podstate odkedy som prisla domov som citila take pichnutia ako pri ovulke aj dnes ich obcas este citim ked dlhsie chodim alebo tak. Inak nemam ziadne ine 'priznaky'. Prikladam aj foto testu zo vcera. Zajtra skusim dalsi ci ciarka zosilneje
@daniellkka super 🙂 nech je čiarka silnejšia každým dňom - potom daj vedieť ako si dopadla, držím palce - síce ja už testom neverím ... bol to tvoj prvý KET?
@zuzanag09 Ano bol to moj prvy KET. Musim poklopkat na drevo, ale vsetko od stimulacie az po KET prebiehalo ukazkovo. Pred KET som bola 3 krat na sono - 9-ty, 13-ty a 15-ty den cyklu. Na 9-ty den to vyzeralo na anovulacny cyklus. Potom na 13-ty uz bolo vidno dominantny folikul. Na 15-ty den uz mal ten folikul priemer 20mm. Hned mi pichli pregnyl. To bol stvrtok. Od soboty som potom zacala brat progesteron a v stredu na 21 den cyklu bol KET.
@daniellkka mala si šťastie 🙂 keďže ti to pekne vychádzalo. Ja som dostala menzes v sobotu, teraz počkám na ďalší a teoreticky by som mohla ísť na KET začiatkom októbra... Brala si aj nejaké lieky na sliznicu? Do ktorého centra chodíš?
@zuza00 Ano viem ze pregnyl je ciste HCG ale pichli mi ho takmer pred 2 tyzdnami. Predpokladam, ze uz by mal byt z tela von. Preto zajtra skusim dalsi test aj ked nie tej istej znacky takze sa to nebude dat velmi porovnat ale tak snad tam bude aspon od oka silnejsia ciarka. Uvidime.

@jaroslavgina mala si aj nieake bolesti potom alebo nie