KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
@daniellkka sme na tom podobne, pred IVF som denne vypila max. 4-5 deci tekutiny + kávu 🙂 ale od stimulky odkedy som začala pichať injekcie 2-3 L za deň- po odbere a vklade mi hovorili, aby som to zvýšila na 4 a viac litrov kvôli OHSS. Každý deň som zapisovala koľko vody som vypila 🙂 Tento mesiac som nemohla na KET, keďže musí byť aspoň jeden mesiac bez liekov - čistý- išla by som hneď teraz keby som mohla... aj si brala nejaké vitamíny? Mne pri vklade sestrička hovorila aby som si denne dala Red Bull 🙂 ja že určite, ale ona to myslela vážne - hovorila, že len Red Bull a len raz denne...počula si už o tom?
@zuzanag09 Fuha nuz... nikde som o tomto nepocula. Kde chodis do centra? Ja by som red bull asi nepila. Obsahuje hrozne vela kofeinu. Ten sa pri tehu vlastne ani neodporuca v tak vysokych davkach. Aj ked obsahuje aj taurin a ten by teoricky mohol byt prospesny po KET. Ale neviem ci toho kofeinu tam nie je privela. Mozno tie jeho pozitiva prevazia nad negativami. Mozno by som skusila zistit co z toho red bull-u by akoze malo byt prospesne a skusit to zohnat samostatne. Bez tej dalsej chemie v red bull-e.
@jaroslavgina mala som pri prvom tehu ano
Držím palce
@motylik252 neboj sa urcite , ďakujem. No chceme surodenca pre neho 🙂
@daniellkka chodím do ReproMedica v BA. tiež si myslím, že kvôli taurínu. Ja som to aj vyskúšala každý druhý deň, nič mi z toho nebolo, aj tak mám nízky tlak...Si po vklade PN?
@zuzanag09 No ja tiez mavam nizky tlak. Mozno ked si das jeden denne a vynechas kavu tak by to mohlo byt ok. No nie som PN. Pracujem v takmer cisto muzskom kolektive. Aj ked mam skveleho sefa aj super kolegov, ale nechcem aby o tom vedeli. Takze som si zobrala 2 tyzdne dovolenku. Tak sa to nepodari tak potom asi po dalsom vklade pojdem normalne do prace. Kedze sa to uz raz nepodarilo tak sme sa dohodli s manzelom ze nikomu ani z rodiny nic nepovieme az kym nebudeme mat ukonceny prvy trimester. Chcem dat robit aj trisomy test a ten sa da myslim az po 3-tom mes. takze ak sa to teraz podari tak urcite cakame na vysledky trisomy a ked bude vsetko ok tak potom povieme. Ja sedim cely den za PC, nemam fyzicky narocnu pracu takze nepotrebujem PN. Ale hned ma upozornili ze nemam brat na ruky tazke veci. Takze manzel hned zakazal aj psa brat na ruky 😅 a to ma len asi 7 kil. Ale nenosila ani nakupy proste nic. Este aj pradlo z pracky mi odniesol manzel. Vraveli mi ze velke napinanie brucha by mohlo uvolnit to embryo ak je este len chvilu chytene.
@zuzanag09 Ty mas PN?
@maminka1986 zajtra uvidim co bude, idem na test. Len nemam dobry pocit,lebo stale spinim.
A drzim palceky nech sa surodenec podari ❤
@daniellkka od vkladu aj u nás bola podobná situácia 🙂 nákupy nosil priateľ, prádlo tiež nič ťažké som nedvíhala len som veľmi kýchala keďže mám peľovú alergiu-aj mi hovorila alergologička, že nebol vhodný čas na vklad, že radšej na konci septembra, veď to teraz už vychádza tak.... nebola som PN, keďže robím v školstve a mali sme prázdniny. Takže v pohode som vedela absolvovať všetky úkony bez dovolenky, čo bolo super. Od dnes ale ma čaká robota a najbližší vklad budem určite PN, keďže robím s chemikáliami a aj žiaci chodia chorí nechcem riskovať, aby som chytila chrípku a pod.
@zuzanag09 jojj moja to ma mrzí 😥😥 dúfam že pri ďalšom pokuse sa ti podarí otehotnieť.. Ale jednej veci nechápem ako môže bit všetko pozitívne a potom uš nič toje chlupost keď rás sa ujalo tak ujalo ane uš niesi tehotná
@daniellkka super nech ti čiarka zo silné a boli ta nieco
@zuzanag09 no mozno preto sa teraz nepodarilo. Uvidis ze ked budes v lepsej fyzickej pohode tak sa chyti a pusti az o 9 mesiacov 😉 mas este nejake zmrazene embrya?
@jaroslavgina no nemam ziadne priznaky akurat obcas ma pichne dolu vboku - ako pri ovulacii. Inak ma neboli nic ani necit ziadne "tehotenske priznaky"
@daniellkka ktory den si po vklade ?🙂)
@zuzanag09 ahoj aj ja som v podobnej situácii, tiež mám alergiu na všetky tieto burony čo teraz kvitnú v auguste a bola som aj tak na KET, aj Keď si myslím, že to asi zas nevyšlo...v sobotu som začala špiniť a neprestáva to. Takže asi zase z toho nič nebude ☹ Ty si aj brala nejaké lieky na alergiu?
Ahojte, tak sa pridávam k Vám. Dnes ráno KET 🙏 náš Herkules je vložený 💕 💕
Všetkým držím silno palce 👊 🙏 🍀
@mayush789 no vklad som mala v stredu... tak neviem ako sa to pocita ci aj streda sa pocita. Ak ano tak dnes je 6-ty den. Ak stredu nepocitam tak 5-ty den.
@weja07 drzim silno palce ;)
Ahojte,tak ja som dnes 10ty den od vkladu,bola som na krvny test . Vysiel pozitivny,o dva tyzdne mam ultrazvukovu kontrolu, nesmierna radost to je,uz len nech vsetko dobre dopadne ❤
Ahojte babi mam zlu spravu nevyšiel mi KET mala som piatok 29 hodnotu dnes som bola na krv kleslo na 6 bola to moja pesledna šanca 😭😭😭😭 držím palce tím ktorí natocakaju
@daniellkka krásna čiaročka 🙂 len tak Ďalej ... máme ešte 5 mrazáčikov, dnes som aj v robote oznámila, že viac menej budem vypísaná nech s tým rátajú.
@wewka1211 ahoj, nebrala som žiadne lieky na alergiu, alergologička však hovorila, že Zodac sa môže aj v tehotenstve, ale neriskovala som....ešte ten mesiac vydržím - potom už bude lepšie čo sa týka alergie 🙂 To že špiníš nemusí znamenať, že to nevyšlo, možno to je aj dobré znamenie...-kedy máš krv??? nevolala si do centra?? keby ti zvýšili dávky liekov možno, že by pomohlo....alebo skús test... mne nič nebolo, cítila som sa v pohode a nevyšlo to... držím ti palce - bol to tvoj prvý KET?
@motylik252 super správa, gratulujem 🙂 všetko dobré prajem
@jaroslavgina viem čo prežívaš teraz...nie je to jednoduché - raz ti oznámia, že je to pozitívne ALE nie je to isté, že to tak aj ostane, ....prečo posledná šanca??? nemáte už mrazáčikov? ja som sa dobre vyplakala v ten deň keď mi to oznámili, ale ide sa ďalej - čo ťa nezabije to ťa posilní - drž sa
@motylik252 aké si mala hodnoty hcg na 10 deň? Teším sa s tebou a gratulácia velkaaa
@jaroslavgina mrzí ma to....

@zuzanag09 A to nemozes ist hned tento cyklus? Ja som isla na KET hned dalsi cyklus po odbere. Chodim do Heliosu. Oni tam nechcu robit cerstve vklady. Prave kvoli hyperstimulaku. Najprv sa mi to velmi nepacilo, ale po odbere som este tyzden citila vajecniky takze som celkom rada ze to odlozili na dalsi cyklus. Na rast sliznice som nebrala nic, ale v tomto som trochu taky stastko. Na kontrole 9-ty den som mala sliznicu 7mm. Lekar mi vravel, ze niektore pacientky taku nemaju ani ked im davaju hormony. Na kontrole 15-ty den bola sliznica 9mm. V den KET neviem kolko ale asi uz o vela nie. V tomto je Helios super, ked nietreba tak zbytocne do pacientiek nepchaju hormony. Jedine co som brala je kyselina listova a snazila som sa pit vela vody. Niekedy som sa pristihla ze som za cely den vypila len jednu kavu rano. Zazila som jeden potrat a niekde som citala ze prave nedostatok tekutin moze sposobovat, ze zena nevie otehotniet alebo ma len biochemicke tehu. Takze odkedy riesime IVF tak sa snazim denne vypit aspon 2-3 litre vody. Mozno aj preto ta sliznica tak pekne narastla. Tazko povedat.