KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
@dasena30 vďaka tebe vidím, že 7.den je ešte priskoro na akékoľvek závery ❤️ ja ďakujem tebe za ďalšiu nádej... lebo vravím, cítim sa rovnako ako keď som ostala tehotná s malou... ale pocity niekedy môžu klamať... nech čiarka krásne silnie, aby si o par mesiacov mohla v náručí držať svoj poklad... to je úplne najviac ❤️
Baby, ďakujem za podporu. 😊
Ja by som mala ísť zajtra na krv, no veľmi tomu už neverím. Zajtra sa chcem aj opýtať, že čo ďalej, kedy môžem na ďalší vklad.
Ako som už písala, bolesti mám stále, tak neviem čo sa deje, prečo to tak je. Menštruáciu som mala mať pred viac ako týždňom a nič. Ani špinenie ani kvapka ...
Ku dvom čiarkám na teste veľmi gratulujem. Dnes som si už ani test nerobila, nejako ma tá jedna čiarka na teste úplne zdeptala.
@asztalosnovak na vklad mozes ist kludne s dalsou MS. Aj ja som tak bola. Maj ET a jun KET, jul hysteroskopia a teraz august KET. Ale myslim ze to zase nevyslo. Neviem. Velmi sa bojim ze je to tak a aj tento v poradi uz 4ty vklad zase skonci neuspechom.
Ahojte dievčatá tie ktorým nám to v auguste nevyšlo 😢Pôjdete na ďalší KET v ďalšom cykle alebo si dávate pauzu?
@33ada33 ja sa dozviem az 30.8. ci to vyslo alebo nie. ale ak nie tak si dam pauzu na 2mesiace a dam si urobit vysetrenia ako hematologiu, genetiku, endokrinolog atd. A tiez to vyuzijem ze sa ja musim dat dokopy ako fyzicky tak aj psychicky. Tie hormony ma zavodnili, zhorsila sa mi plet, pribrala som a plno ineho a potrebujem sa dat do povodneho stavu. A aj si oddychnut po psychickej stranke z neuspechov. V podstate od zaciatku januara 2022 idem ako pila bez oddychu, stale stimulacka, vklad, potrat, stimulacka, vklad, vklad, hysteroskopia, vklad-cakam na vysledok ako dopadne. A uz som aj dost unavena.
@lady_o sama neviem, stale rovnako - zle od zaludka, unavena, obcas precitlivela na vone, pobolievalo ma stale na pravo vvpodbrusku ale dnes ma zacalo poobede na chvilu tak pobolievat ako pred MS. Zajtra by som mala dostat. a dnes sa mi neskutocbe naliali prsia a su citlive. ale aj tak sa bojim ze to su len ucinky tabletiek co beriem a ze to zase nevyslo.
Baby neviem koľko nás tu je ešte na "čakačke" ale moc myslím na vás 💕💕
Tie co vám to nevyšlo... Je to naša cesta, ktorá je poriadne ťažko vyšliapana psychicky a fyzicky... Zostsvajte silné raz sa všetky obzrieme... Ja osobne aj poplačem.. Je to ťažká cesta... Ale budeme na seba hrde a na "to" vedľa nás 😍...
@lady_o ich veľmi pekne ďakujem za podporu. Ja viem, že je tu ešte nejaká nádej.... Však posledné dni len plačem, odkedy som si robila testy a nič. 😢
Uvidím zajtra, ani nechcem nech príde ráno. No tak či tak dám vedieť.

@jarrys aj ja by som tak mala, no prvýkrát som bola na 11dpt, tak skúsim aj teraz... uz to chcem mat za sebou... 😊😊