icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

asztalosnovak
22. aug 2022

@jarrys a hneď po vysadení liekov príde MS?

jarrys
22. aug 2022

@asztalosnovak mne tak pri dvoch vkladoch prisla. vysadila som lieky a cca za 2dni som mala MS.

33ada33
22. aug 2022

@asztalosnovak ja som to mala tak po všetkých neúspechoch mi na 4 deň prišla MS. akurát dnes ale bolesti mám celý deň neskutočne 😢

lady_o
22. aug 2022

@jarrys ja keby som mala podobne príznaky, tak by som asi nevydržala netestovať 🙈 teda nieže by som teraz vydržala 😅 si zlata ❤️ ja by som si najviac na svete priala, aby sme sem obe pridali príspevok s pozitívnymi testami 😍😍
Ja som sa tak pred hodinou totálne zosypala, som jak na hojdačke... chvíľu v pohode, vyrovnaná so všetkým a o chvíľu by som už najradšej vysadila tabletky, že to nevyšlo...🙈 a čudujem sa , po kom je moje dieťa schizofrenik.. 😂😂 spýtam sa jej- dáš si syrcek? "Aňo" ... dam jej ho a o pol minúty doslova reve: "ňijeee " a podáva mi ho naspäť 😅😅😅 teraz presne viem, čo prežíva malá😂😂😂
Inak, snáď nikdy som tak neocakavala deň ms ako teraz 😁😁😁
A rozhodla som sa, že počkám do štvrtku s testovaním 😊

lady_o
22. aug 2022

@asztalosnovak urcite daj vedieť ❤️ budem na teba myslieť... drz sa 🍀

jarrys
23. aug 2022

@lady_o o tych zmenach nalad mi hovor nieco. Som ako schiza chodiaca. minutu som uplne v pohode a za dalsiu revem akoby nastal koniec sveta. A presne ze to nevyslo, ze zavolam do CAR ze pridem uz v piatok na krv lebo ved na co cakat do utorka ked to aj tak nevyslo a uz chcem vysadit tabletky. no tato jazda na hormonoch je proste skvela 🤣🤣🤣

lady_o
23. aug 2022

@jarrys presneeee, vravì sa tomu "dobrý matroš" 😂😂 ja som doteraz mala taký ten vnútorný pocit, že to vyšlo... včera sa to zlomilo a este pred polhodinou som bola presvedcena o tom, že je koniec... vazne som to tak vnimala ..tak si hovorím, že sa cítim predsa len inak ako keď to vyšlo prvýkrát... potom si poviem, že halooo, rodila si🙈 do prvého tehotenstva som mala pri ms také kŕče, ze som ledva žila, prsia blestive... musela som brat silne lieky od bolesti na predpis... od pôrodu ma trochu zabolí spodok brucha a to je všetko.... cize logicky sa moje telo zmenilo a možno práve preto teraz okrem trosku naliatych pŕs ( konkrétne ľavého 😂, pravý štrajkuje 🤷‍♀️) a slabych tlakov v podbrušku a krížoch nič nepocitujem 🙈 preto cakam na deň ms, ze co sa bude diať 😂😂 pomooooc, uz fakt konec toto...😂 lebo sak sme plne hormónov a nikto nám nerozumie 🙈 vlastne ani ja sama si nerozumiem 😅😅
Inak, ostatne baby, nie sme v tomto samé, vsak? Kľudne napíšte, ake stavy mate vy, nech si to čakanie odlahcime 😁

jarrys
23. aug 2022

@lady_o no ja mam stav ze potrebujem na dovolenku lebo chcem byt sama. len problem je ze chcem tam byt aj bez seba 🤣🤣 samu seba by som najradsej prefackovala a sama sebe leziem poriadne na nervy. Ja mam dnes den MS, brucho ma zatial neboli nijak ale klasika unava a zle od zaludka. ale uz si dako zacinam zvykat. a prsia zvacsene stale, hlavne prave je viac ako lave a tiez iba prave citlive a lave vobec. no som zvedava co z tohto bude.
no a jasne ze priznaky pri kazdom tehu mozu byt uplne ine a hlavne po porode tie bolesti podbruska nemusia byt vobec. Prirodzenym porodom sa telo meni.
teda opravujem sa kusok divnej bolesti ale stale len na pravo v podbrusku.
caka ma dalsi zaneprazdneny den som zvedava ako to dam. este som sa nespamatala po vcerajsku.

ysl
23. aug 2022

@lady_o podla mna 90% z nas mame take stavy, chvilku ako-tak, chvilku na gulku. Chvilku strasne verime a chceme verit lebo nas to robi stastnymi - ake by bolo krasne keby sa to podarilo.. a o chvilku sa zlakneme toho sklamania ktorym sme si presli uz tolko krat ze radsej sa chceme pripravit na to ze by to mohlo ak nevyjst.. a do toho som presvedvena ze ten mix hormonov co nam namiesali to este viac komplikuje.. ja osobne som uplne hotova, placem kazde dve hodiny, nespim poriadne a to som s tym nikdy nemala problem.. ocami posuvam hodiny aby bol aspon 8-9 den po ET aby som sa mohla testnut.. chvilku som nahnevana na cely svet ze ake je to nespravodlive.. potom sa zamyslam nad tym ake je to cele komplikovane a o chvilku si poviem ze ved je to najprirodzenejsia vec na svete.. sorry ze som sa rozpisala ale aspon budete mat o com citat a skratite si cakanie :D

lady_o
23. aug 2022

@jarrys oooo ano, dovolenka sama bez seba 😍😅😂😂 cize nie len moje prsia sú divne 🙈😁 chvalabohu...
Ja som rodila akutnou sekciou, no s pozitívnymi zmenami po nej som spokojná 😁😁
Uz to musíme nejako vydržať... inak tiež som v jednom kole, do toho sa nadrapujem s 12kg malou, lebo neviem byt bez toho, aby som ju cez den zdvihla alebo vzala na ruky 🤷‍♀️
Chodíš normalne do prace?
Pýtam sa preto, lebo poprvýkrát som ešte bola zamestnaná, no musela som byť PN (riziková praca). Nakoniec došla korona a moja pozícia bola zrušená. 🙈 IVF (stimulácia) sa posunula o 2 mesiace... najprv som revala, nadavala, lebo už som si začala dávať tabletky a v tom embargo na všetky zdravotnícke zariadenia, ivf odložené na neurčito... bola som zúfalá, ze takto nikdy dieťa mat nebudem.... bez roboty, bez vyhliadky na bábo zavretá doma... 2 mesiace som si teda oddýchla (na podpore) a potom som išla na IVF a hneď prvý vklad vyšiel... tým chcem povedať, že všetko blbé, čo sa nám deje, deje sa z nejakého dôvodu...😊

lady_o
23. aug 2022

@ysl vidíš moje príspevky? To je rozpisovanie 😂😂😂
Sme v tom spolu... je úplne neskutočné, aké ženy dokážu byť silné... ❤️
Ja som revala včera večer v kúpeľni... mám ale navyše ten problém, že malá hneď vycíti že mi niečo je je nespokojná, mrzutá... aj preto som si povedala, že už žiadne slzy... výsledok už nijak nedokážeme ovplyvniť 😊😊
Kukaj, aká som múdra... už sa vidím o hodinu, ako budem stresovať 😂😂

ysl
23. aug 2022

@lady_o prosim chod za tou malinkou a silno ju obijmi za nas vsetky ktore nemame take zlaticko ❤ neboj telo si pamata a ked uz sa ti to raz podarilo tak sa podari znova!! Az o hodinu budes stresovat?? :D ja mam take 5-10 minutove intervaly hahah.. mam pocit ze uz nemam silu na nic.. na pracu .. cakat dalej.. je to dlha dlha cesta za vytuzenym cielom :(

gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
23. aug 2022

@gina6 moja to je podľa mňa dobre znamenie držím palčeky 🙏🏻

gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
23. aug 2022

@lady_o ano chodim. min. tyzden som mala dovolenku ale tento uz do prace. citim sa akoby ma preska tirka znova a znova a znova.

butterfly333
23. aug 2022

@gina6 ešte nie v septembri by sme mali mat darkyňu tak sa už teším.

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
23. aug 2022

@ysl objímam ju stále.. ona ale nie je mojkavy typ (chudák jej budúci manžel 🙈)... ja som si vedomá toho, aké obrovské šťastie mám a ver mi, kazducky deň za ňu ďakujem ❤️ lebo viem, že mnoho žien dlhé roky bojuje, doslova padá na hubu každým negatívnym testom... ale vy baby, vy nájdete vždy silu vstať a bojovať dalej... a za toto mate môj nekonečný obdiv👏 z celého srdca si prajem, aby každá žena, ktorá tak strašne túži po dieťatku, to malicke mohla mať ❤️❤️❤️

lady_o
23. aug 2022

@gina6 ja som tiež mala podobne stavy a vyšlo to ... normalne teraz čakám na kŕče a špinenie... 😊

butterfly333
23. aug 2022

@gina6 áno v ba Repromedica no mi sme chceli až od septembra keďže ja som mala 9.6 operáciu kolena museli mi ho vŕtať tak sa dlhšie hojí a ešte chodím na rehabko.

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
23. aug 2022

@gina6 veľmi dobre poznám tieto pocity ❤️ dobre bude ❤️ možno som to prehliadla, no kedy máš krv?

lady_o
23. aug 2022

@jarrys možno aspoň prídeš iné myslienky 😊

ysl
23. aug 2022

@lady_o suhlasim s tebou! Ja tie zeny tiez obdivujem, ja salejem pri druhom ivf a druhom vklade .. neviem si predstavit ze tym budem musiet prechadzat este 4-5 krat 🥲 a ktomu este zeny mali potrat, mimomaternicove.. obdivujem kazdu z vas! My mame zly spm, naposledy morfologia 0% - i ked nam povedali ze to nemusi korelovat, ja mam nizske amh proste ukazkovy par 🥴.. baby ako to zvladate vo vztahu k partnerovi? Mne je to strasne luto aj kvoli nemu ze sa nam nedari..

lady_o
23. aug 2022

@ysl my jeden vklad ten úspešný. Teraz čakám na vysledky druheho 😊
Môj muž má zlý spg, ja som našťastie ôk 😊 ani nehovor. My sme sa par mesiacov po svadbe skoro rozviedli, lebo on odmietal ivf a ja som túžila po deťoch.. strasne si ho vážim za to ako sa kvôli mne prekonal ❤️❤️ je úžasný, podporuje ma ❤️

jarrys
23. aug 2022

@lady_o no tak mam roboty ako na kostole. neviem co skor. ale nemozem lebo je mi zle. teraz mi doslo tak zle od zaludka ze predychavam aby som sa nepogrckala.

janys161
23. aug 2022

Ahojte žienky 🙂 moc Vám držím palčeky, ja som mala KET včera, prajem veľa síl a trpezlivosti každej všetky to potrebujeme 😊

gina6
Autor odpoveď zmazal