KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
Dievčatá, ranné testy pozitívne, poobede biele... co to ?🙄🙈
Baby, bolo to asi biochemicke tehotenstvo 🙄 čiarka zmizla dnes ráno... ale poviem vám, nejak som to tušila 😊
Čiže viem, aké správy ma dnes čakajú 😊
Myslela som, že budem plakať, budem smutná... ale viete čo? Nebudem !!!lebo všetko, uplne všetko je presne tak, ako má byť... vždy sa mi to potvrdilo... aj keď sa nám zdá, že je všetko proti nám, možno len preto, že niekto to naplánoval oveľa lepšie. Po búrke vyjde slnko ❤️ manžel mi včera povedal, že urobí všetko pre ďalšie bábo. A ja som vďačná Bohu zaňho zato, že mám zdravú dcérku... podla mňa moje telo si povie, že ostane tehotné, ked odplienkujem malu 😂😅
Baby, ďakujem, že som tu mohla byť s vami a drzim vám palčeky. A budem najstastnejsia, ked napr.namiesto mňa ostane tehotná jedna z vás, ktoré ešte dieťatko nemáte ❤️
@lady_o ale ved sa neluc s nami kto nam bude davat pozitivitu. Pisat si mozes s nami aj dalej budeme velmy rady 🙂 ja dnes zavolam do CAR a idem si dat konzultaciu s doktorom lebo viem ze v utorok sa nebude zazrak konat a potvrdi sa mi aj z krvi vcerajsi vysledok. A bez vysetreni na dalsi vklad nechcem. a tiez sa potrebujem dat dokopy fyzicky, psychicky, zdravotne. Ved od jqnuara skoro neprestajne do seba davam hormony a moje telo zacina uz davat zaverecnu.
@lady_o ❤️Dopraj a bude ti dopriete❤️
@jarrys
@dasakamajko
@gina6
Ďakujem za vaše slová ❤️
Neskor odpíšem ❤️
@gina6 ved este ides aj ty na k9ntrolne sono a krv. no ked som bola v maji v skupine tak tam to vyslo z asi 15bab 3 a 2potom prisli o babo v 10 a 12tyzdni. a z juna co sme boli v inej skupine tak to vyslo 2 a jedna prisla o babo v 6tyzdni. a ja ked vidim to minus na teste ho chcem zakazdym rozbit. Vyzera ze moj mesiac nie je ziadny od januara az do teraz. v utorok idem na krv a s0no ale uz som volala do CAR ze viem ako to dopadne a zarezervovala som si k9nzultaciu s mojim doktorom. je ale na dovolenke tak az od 5.9.znova robi tak tam pojdeme 9.9. ale som si uz dopredu vybavila nech mi v utorok ked pojdem na krv daju vymenne listky aj s podkladmi na hematologiu, endokrinologiu, generiku a reprodikcnu imuno. aj tak si chcem dat pauzu na dva mesiace lebo moje telo uz nedava ani fyzicky a ani psychicky tak tobl aspon vyuzijem na tieto vysetrenia. dnes s9m obvolavala tak mam uz aj terminy a v utorok budem pokracovat v obvolavani ci nenajdem niekde skorsie term8nyml. ale na genetiku mi dali super termin na 6.9. dost skoro.
@jarrys velmi smutne že koľko z nás dáva do toho všetko a také smutne vysledky
@dasakamajko no to ano. ja uz prestavam aj pomaly verit ze raz budem to male klbko drzat v naruci.
@gina6 drahá a test si si dnes nerobila? Možno to špinenie je len špinenie prejde to.

@dasena30 106 je podľa mňa dosť .. ci?
Jaaaj... och moja... ďakujem za tieto slová ❤️❤️❤️