KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
@gina6
@lady_o
viete preco nam to vravia? lebo nas vidia smutne, zlomene a aj nasich partnerov. a aj ked si myslime ze to nevidiet tak to vidiet, ludia co nas maju radi to vidia a vravia nam to preto ze nas nechcu vidiet trpiet a byt smutnymi. Ako nas tak aj nasich partnerov ktorych to tiez velmi trapi aj ked to tak neukazuju.
My sme mali KET 26.8. a s veľkou pravdepodobnosťou nevyšiel. Dnes snehobiely test
@klaudiad1996 ja o den skor a nam isto nevyšiel mne uz prichádza ms 🫤 este pockaj kym nespinis ani nic este by to mohlo vyjst ci?
@tanusenka nespinim ani nic..uvidime ako to dopadne..pri malom som mala uz na osmi den dve ciarky..ale tak mame este troch mraziacikov tak snad sa podari keby to teraz nevyslo
@lady_o aaaale to daaaaaas co jedna stimulka ved su aj horsie veci no nie? Ja som si vzdy vravela ze uz len nejake injekcie do brucha by ma rozhodili ja som bola tak odhodlana ze konec by som sla cez mŕtvoly … moj muž by ale uz toto vsetko nechcel absolvovat , ten to tazko niesol este aj ja som si ho doberala ( pri odbere spermií sli traja tusim dovnutra rovnako a moj vysiel posledny a hovorim co mu to tak dlho trvalo ze doma to ma chytro vybavené a tu si dava na cas 🤣🤣 ma zabil pohľadom kokos 🤣🤣🤣🤣
@klaudiad1996 aj ja som mala pri poslednom Kete uz okolo siedmeho dna slabú čiarku ale tak si vezmi kazde tehotenstvo je ine
@tanusenka 😂😂 ja nenávidím injekcie, mam z nich strach 🙈🙈 mne to musela babka pichať ( bola sestrička v nemocnici) 😅 inak pohoda 😊 môj muž je proti, lebo sa boji , ze budem sklamaná kvôli nemu, ak to nevyjde 🤷♀️🙄 a tiež kvôli našej úžasnej rodinnej anamneze rakovinovej 🙈 niektoré veci nechce pochopiť 🤷♀️

@gina6 ja si myslím, že ženy, ktoré toto neriešili, ťažšie chápu, ako sa cítime ... oni to nemyslia zle, len (našťastie) nemajú tu skúsenosť...
A ako tieto slová zabolia... možno ženy, ktoré deti nemajú sa čudujú nám, ktoré už deti máme, prečo vyplakavame a stresujeme (ja som to tak niekedy brala), no teraz už viem, ze napriek tomu, že mám malú, tuzim po ďalšom bábätku celou svojou bytosťou ❤️