icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

lady_o
3. sep 2022

@gina6 ja si myslím, že ženy, ktoré toto neriešili, ťažšie chápu, ako sa cítime ... oni to nemyslia zle, len (našťastie) nemajú tu skúsenosť...
A ako tieto slová zabolia... možno ženy, ktoré deti nemajú sa čudujú nám, ktoré už deti máme, prečo vyplakavame a stresujeme (ja som to tak niekedy brala), no teraz už viem, ze napriek tomu, že mám malú, tuzim po ďalšom bábätku celou svojou bytosťou ❤️

gina6
Autor odpoveď zmazal
tanusenka
3. sep 2022

@verkverk uz mam spinenie takze transfer nevyšiel 🫤 sa mozem presunúť do skupiny ket september 😉 drzim ti palce

jarrys
3. sep 2022

@gina6
@lady_o
viete preco nam to vravia? lebo nas vidia smutne, zlomene a aj nasich partnerov. a aj ked si myslime ze to nevidiet tak to vidiet, ludia co nas maju radi to vidia a vravia nam to preto ze nas nechcu vidiet trpiet a byt smutnymi. Ako nas tak aj nasich partnerov ktorych to tiez velmi trapi aj ked to tak neukazuju.

verkverk
3. sep 2022

@tanusenka nabuduce vyjde urcite a to spinis aj ked beries progesterón? Hm

lady_o
3. sep 2022

@tanusenka ja som spinila a blastocysta mà o pàr dnì rok a pol 😊

lady_o
3. sep 2022

@jarrys ja som v pohode, odkedy mame malu... len som spomenula, že ideme riešiť ivf a uz na to vraj tlacim 🙈🤷‍♀️
Ale chápem, ako si to myslela a súhlasím 😊

tanusenka
3. sep 2022

@verkverk ano 😔

tanusenka
3. sep 2022

@lady_o tak to je fantastické 🤩ale pochybujem ze to je moj pripad skusim zajtra spravit test rano 🫤🤔 bude to 10 den uz aj keby to vyslo by malo ukazat … a tak som verila podla testu co som tu davala ze sa to podarilo 😔

verkverk
3. sep 2022

@tanusenka určite skus este test ako tu baby píšu 😊

lady_o
4. sep 2022

@tanusenka skus test... ja som tiež mala 2 dní po sebe ducha a nic... ale to nebude tvoj prípad 🍀

jarrys
4. sep 2022

@tanusenka skus test znova. Na 10DPT to uz isto ukaze.

tanusenka
4. sep 2022

@jarrys
@lady_o baby nic test biely 😔 to by bolo moc jednoduche v mojom prípade aby som mala hned úspešný transfer po dvoch rokoch … dava sa aj nieco na udržanie okrem progesteronu ? Ja mam teraz len fraxač a ten progesteron

jarrys
4. sep 2022

@tanusenka iba progesteron a este sa zvykne davat estrogen kvoli sliznici. Ja tiez som po 4tvom neuspesnom transfere a prave zazivam zas a znova masivnu a nechutne bolestivu MS ako po kazdom vklade.

lady_o
4. sep 2022

@tanusenka to ma mrzi 🙄tiez som mala iba utrogestan na udržanie 🙈
Tiež u nas ket po vyše 2 rokoch a neúspešný 🤷‍♀️ a ideme odznova 😊

lady_o
4. sep 2022

@jarrys inak čo sa tej ms týka, tiež som čakala, že to bude u mňa masaker, no bolo to oveľa lepšie ako bežne... bola som milo prekvapená. Hoci musim povedať, že od pôrodu mám celkom v pohode ms a hlavne skoro bez bolesti 🙏

jarrys
4. sep 2022

@lady_o no ja mam aj klasicky dost bolestivu ale po vkladeje to vzdy este vacsi masaker.

tanusenka
4. sep 2022

@lady_o ja mam este jedneho mrazacika tak este to vložíme a potom uz na to vykaslem a zmierim sa ze mam dvoch chlapcov

klaudiad1996
4. sep 2022

My sme mali KET 26.8. a s veľkou pravdepodobnosťou nevyšiel. Dnes snehobiely test

tanusenka
4. sep 2022

@lady_o ides cely proces stimulka, odoberanie vajicok atd?

tanusenka
4. sep 2022

@klaudiad1996 ja o den skor a nam isto nevyšiel mne uz prichádza ms 🫤 este pockaj kym nespinis ani nic este by to mohlo vyjst ci?

lady_o
4. sep 2022

@tanusenka jeej, to je super... my sme mali len toho jedného 🙈 chcela by som pre malú súrodenca , aby nebola sama 🙏

lady_o
4. sep 2022

@tanusenka ano,uplne všetko od začiatku... pri malej to bude zaujimave, no dám to 💪😊

klaudiad1996
4. sep 2022

@tanusenka nespinim ani nic..uvidime ako to dopadne..pri malom som mala uz na osmi den dve ciarky..ale tak mame este troch mraziacikov tak snad sa podari keby to teraz nevyslo

tanusenka
4. sep 2022

@lady_o aaaale to daaaaaas co jedna stimulka ved su aj horsie veci no nie? Ja som si vzdy vravela ze uz len nejake injekcie do brucha by ma rozhodili ja som bola tak odhodlana ze konec by som sla cez mŕtvoly … moj muž by ale uz toto vsetko nechcel absolvovat , ten to tazko niesol este aj ja som si ho doberala ( pri odbere spermií sli traja tusim dovnutra rovnako a moj vysiel posledny a hovorim co mu to tak dlho trvalo ze doma to ma chytro vybavené a tu si dava na cas 🤣🤣 ma zabil pohľadom kokos 🤣🤣🤣🤣

tanusenka
4. sep 2022

@klaudiad1996 aj ja som mala pri poslednom Kete uz okolo siedmeho dna slabú čiarku ale tak si vezmi kazde tehotenstvo je ine

lady_o
4. sep 2022

@tanusenka 😂😂 ja nenávidím injekcie, mam z nich strach 🙈🙈 mne to musela babka pichať ( bola sestrička v nemocnici) 😅 inak pohoda 😊 môj muž je proti, lebo sa boji , ze budem sklamaná kvôli nemu, ak to nevyjde 🤷‍♀️🙄 a tiež kvôli našej úžasnej rodinnej anamneze rakovinovej 🙈 niektoré veci nechce pochopiť 🤷‍♀️

tanusenka
4. sep 2022

@lady_o to je mile ze sa boji ze budes sklamana …chlapi to podla mna nevedia uplne spracovat ved aj pre nas je to psychicky náročné nie to este pre nich

lady_o
5. sep 2022

@tanusenka som si toho vedomá... on sa s tým nevedel najprv zmieriť a chcel sa radšej rozviesť 🤷‍♀️ bral to ako jeho zlyhanie... no nakoniec nás to neskutočne posilnilo ❤️

ysl
5. sep 2022

@lady_o tak dnes mam potvrdeny vysledok z piatku - biochemicke.. takze ako som to citila - odislo 😪😪 krvacam uz 8 den a mam stale bolesti.. 😭😭 znova budeme musiet cakat 3 mesiace a celym si prejst znova 😭😭😭 bude to uz nase 3 ivf 😭😭