icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

dasena30
21. aug 2022

@gina6 💕💕💕

gina6
Autor odpoveď zmazal
ysl
21. aug 2022

Ako zvladate to cakanie? :(

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
ysl
21. aug 2022

@gina6 dakujem. Ja s nervami.. prvykrat som tu na MK. Uz mi riadne prepina tak mozno trocha pomoze to ze sme tu vsetky ktore tym prave prechadzaju..

gina6
Autor odpoveď zmazal
ysl
21. aug 2022

Ja nie 😥

ysl
21. aug 2022

@dasena30 ja vidim jemnulinku /. Odkial si?

jodo27
21. aug 2022

@dasena30 aj ja som dnes ráno takto mala! Trochu o trochu silnejšie možno. 😚😚 o 2 dni sa znovu testni.

gina6
Autor odpoveď zmazal
jodo27
21. aug 2022

@gina6 je tam úplne slabuckaaaaaaaaaa, ale je tam ❤️

jodo27
21. aug 2022

@gina6 prepáčte, nejak som tu nemala čas prist 😂 … prvýkrát vzivote som videla jemnu druhu čiarku na tehu. Neverím.

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
21. aug 2022

@gina6 ak sa začne crtat druhá čiarka, určite áno 😊 aby som videla, či tmavne 😊

lady_o
21. aug 2022

@jodo27 strašne sa teším ❤️❤️❤️ 🤗

lady_o
21. aug 2022

@gina6 ja mám malú... hneď prvý ET úspešný 😊

danmot
21. aug 2022

@lady_o ktorý deň si sa testovala po ET?

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
21. aug 2022

@danmot najprv štvrtý (šišina 😁), samozrejme negativny. Nasledoval plač, stres, vymiznutie príznakov. Deň pred očakávanou ms bolesti, deň na to slabé špinenie. Znova plač, stres, telefonát do car, že vysádzam tabletky, lebo to nevyšlo. Povedali mi,nech len počkám na krv. 2 dní na to ma osvietilo a na 9.dpt som mala // 😊 ta druha však nebola veľmi silná a v podstate som mala už 2 dni po tom, čo som mala dostať ms.
Tak teraz rozmýšľam🤔, či má zmysel trápiť sa s testami už teraz, keď ms mám dostať až budúci piatok. Viete mi niekto poradiť? 🙏😊
Och, sorry, že sa tak rozpisujem, no už som veľmi dlho doma a nemám veľa možností vykecať sa 🙈😂

lady_o
21. aug 2022

@gina6 ďakujeeem ❤️❤️ veru som, najšťastnejšia na svete ❤️ je to náš malý veľký zázrak 😊
Verím v to, že sa podarí aj súrodenec... ak by to vyšlo, asi sa zbláznim od šťastia...
Dievcata, z celého ❤️ by som každej jednej , co po bábätku túžite, dopriala túto úžasnú radosť. Je to ťažké, ale nekonecne krásne ❤️

gina6
Autor odpoveď zmazal
nela17
21. aug 2022

@gina6 dakujem za privitanie, naposledy som testovala tusim od 8dna a dve ciarky boli a nakonec hcg bolo pozitivne ale velmi nizke, nieco sa tam dialo ale nedopadloto dobre a musela somna kyretaz. toto je moj 4 odber (uz samoplatci) a podarilo sa z neho len jedno embryjko, tak som taka ze cakam a snazim sa nato velmi nemysliet, my uz jedno dieta skoro 4 rocne mame, to sa nampodarilo v tretom odbere, bol to moj 5ty vklad a trvalo to 5 rokov.. teraz skusame surodenca 🙂 drzim palce vsetkym nech dojdete do uspesneho konca ale nevzdavajte sa raz to vyjde 🙂

dasena30
21. aug 2022

@lady_o nie nie teda až 14 deň v stvrtok zajtra som chcela volať teda ze včera mi začínala ms - teda to špinenie tak ze v pondelok zavolám ze pôjdem skôr ale teraz keď takýto 👻uvidím čo bude ráno.. nebudem nedockava 🙊

dasena30
21. aug 2022

@jodo27 jeeej tesiiim sa 😍 ze tam máš

dasena30
21. aug 2022

@gina6 ja nemám žiadne dieťa...

lady_o
21. aug 2022

@dasena30 juuj, strasne držím palce 🍀❤️❤️

jarrys
21. aug 2022

@gina6 ja este ziadne. hadam sa podari jedna vytuzena fazulka.

elis14
21. aug 2022

Ahojte žienky smiem sa pridať mňa síce ešte len KET čaká asi budúci týždeň uvidím podla zajtrajšieho sona ale chcela by som sa spýtať na niake babské rady co ste jedli
pili pred vkladom? Okrem liekov co vám dali v car. Ďakujem veľmi pekne 😊