KET - február 2022
Ahojte
Dnes som bola na tretí vklad ešte mame 4 embrya
@lenocka591 Dobry den. 🙂 Chodim do Heliosu v Martine. Uz po odbere vajicok mi urcili ze na kontrolu mam prist na 11DC. Na kontrole mi dr. skontroloval sliznicu a povedal ze este treba aby trosku narastla a ze teda 9.2. moze byt vklad. Na tu sliznicu mi predpisal estrofem. Ale presny dovod, preco na 17dc urcil vklad neviem presne povedat. Vkladali mi 5dnove embryo a mavam trochu skor ovulaciu tak mozno preto.
@daniela_8 4 ahoj, no ako sa máš? Ako bábätko? Mne sa KET presúva a presúva.. už som bola 2krat na kontrolu a čaká sa na ovulaciu..zase mi zobrali krv a zajtra majú volat, že kedy opäť na kontrolu 🤦🏽♀️ Už som to tak chcela mat za sebou a tak to vyzerá že ani tento tyzden to nebude
@andyds ahoj ja sa pripravujem hlavne psychicky na ďalší pokus... Prvý nám bohužiaľ nevyšiel a tehotenstvo trvalo len krátko😢...poplakala som si pri pohári vína a musím sa pozbierať aby som išla do ďalšieho pokusu rovnako optimisticky naladená... 23ho mam prvú kontrolu pred ďalším vkladom... Nepovedali ti ani približný termín vkladu?
@andyds ahoj. 🙂 Boli sme pred týždňom na kontrole a už bilo srdiečko. ❤️ Zatiaľ vyzerá všetko v poriadku. Drobec mi dáva trochu zabrať, ale dá sa to zvládnuť. 😉 To už bola moja posledná kontrola v Heliose a už najbližšie pôjdem ku svojmu.
Ach jo, ale sa ti to posúva. Ale príde ten správny čas. ☺️
@desire_64 to má veľmi mrzí :( treba nabrať síl do ďalšieho pokusu ❤️ kt. sa podarí. No dnes mi volali s výsledkami, tak zw doktorka má chce vidieť vo štvrtok, takze štvrtok zase ideme. Nie nepovedali ani približný..pri prvej kontrole povedali že tak tyzden..ale keďže asi toe hormóny mi posunuli cely cyklus tak ovulácie nikde.. už mi dvakrát brali krv a stále biedne..tak dúfam že teraz štvrtom už sa dozviem viac

@daniela_8 dobry den, podla coho Vam prosim urcil dr den vkladu na 17.den cyklu? Do akeho centra chodite? Dakujem