KET - február 2022
Ahojte
Dnes som bola na tretí vklad ešte mame 4 embrya
@andyds kedy máš mať menštruáciu? Možno je ešte skoro na test ... Ešte nezúfaj... Ja som po prvom vklade mala kŕče ako pred menštruáciou dosť často a vraj je to normálne... Pracujú vaječníky a maternica... U mňa prišla menštruácia hneď na druhý deň po vysadení liekov... U mňa zatiaľ bez zmien stále jemne kŕče v podbrušku a také pichanie vo vaječníkoch
@andyds testovala si sa aj dnes? Skúsila som ale až poobede a myslím ze to nebol niekoľko hodinový moc ako odporúčajú... Zatiaľ nič... No ešte nevedia hlavu... Pevne verím ze to tam je 😊dnes mi bolo dosť zle a zbierali sa mi sliny v ústach ako na vracanie... Poobede ma miesto vyplácania miezd zamestnancom vyplo na 2 hodiny 🙈... A najkrajšie čo bolo môj drahý mi objednal takú malú pozornosť dudlik a dnes mi ho dal... Veľmi chceme obaja nech sa to už podarí ❤️
@andyds vieš čo skúsila som teraz večer... A keď sa moc snažím vidím ducha 🙈 pripadám si ako šialená keď zmurim na ten test(keby ma vidí muž povie mi ze mi šibe) ... Snáď to není ten kanálik ale ten tam predtým nebol... Skúsim aj ja zajtra.. Pri prvom ket som mala ducha na 7den a to je zajtra... No čakám aj od teba pozitívnu správu 💕
@andyds ahoj ja som to už nevydržala a 9ty deň som bola na krv... Hcg 69,2... Keď som volala do centra povedali ze je to veľmi pekné... V pondelok idem zasa na krv a keď bude všetko v poriadku 14teho idem do centra na krv a sono 🙏pevne verím ze sa drobatko drží a nepustí ❤️.... Presne viem ako sa cítiš ze to nevyšlo na prvýkrát ale neboj máš dosť pokusov... Prvý sa nepodaril - podarí sa druhy 😊
@desire_64 no vidíš super teším sa aspoň za teba ❤️ Dúfam že máš pravdu.. lebo začínam sa báť že asi nie som až taká zdravá ako si myslím alebo neviem 🤷🏽♀️Už rozmýšľam že či mi po druhom mimomaternicovom pichli injekciu na protilátky či čo to mi pichli po prvom kvôli mojej krvi 0- a či to nemá nejaký vplyv..viem že to nerobím dobre že nad tým rozmýšľam ale ..musim myšlienky ukľudniť :/
@andyds tiež som bola nastavená ze sa mi to podarí na prvý raz... Síce sa aj podarilo ale len na chvíľku a to bola teda riadna facka pre psychiku... Bála som sa aj teraz že sa to bude opakovať ale treba sa nastaviť tak, že ďalší vklad je tvoj... Ja som to tak brala od začiatku - chodím na akupunktúru, beriem hemoplus (vitamíny na krv tvorbu plus kyselina listová) inofolic - vitamíny na podporu otehotnenia a potom hlavne to myslenie... Meditácie.... Treba veriť ono to príde uvidíš ❤️💕
@desire_64 ahoj..hej hej uz prišla v sobotu ..nečakame ideme hneď do toho..objednala som si hemoplus..inofolic beriem už dlho.. už som sa dnes objednala na kontrolu na 12 deň.. ale bojím sa že sa ti bude zase presúvať že tá ovulacia si zase da načas ..ty ako? Ako sa cítiš, dúfam že vsetko ok
@andyds ja som si dnes dala zasa zobrať krv... Neviem presnú hodnotu, lebo vraj treba zadať požiadavku 🤷♀️ tak iba mi povedali ze hcg je nad 1000 čiže za 4 dní išlo z hodnoty 69,2 pekne hore. Vo štvrtok idem do centra aj na odber aj sono.. Super pekne sa daj do pohody a podarí sa to 🙏❤️psychická pohoda je najdôležitejšia😊

@desire_64 och 🙂 tak zwby som zajtra vYskusala 😂 uvidim s akou náladou vstanem 😂