icon

KET - február 2022

bbyja
6. feb 2022

Ahojte
Dnes som bola na tretí vklad ešte mame 4 embrya

andyds
1. apr 2022

@desire_64 och 🙂 tak zwby som zajtra vYskusala 😂 uvidim s akou náladou vstanem 😂

desire_64
1. apr 2022

@andyds ono najhoršie keď máš tie testy doma 😁 potom je to pokušenie... Ja mam digitálne a tie majú až 25kovu citlivost čiže ba tie je ešte skoro

desire_64
3. apr 2022

@andyds no co vydržala si netestovat? 😊

andyds
3. apr 2022

@desire_64 testovala ale nič :/ ..je mi už druhý deň tak divne.. občas pocit ako keby na menštruáciou, príde na mna teplo.. menstruacia príde ak sa to neujalo alebo až keď vysadím lieky? Ty sa ako cítiš?

desire_64
3. apr 2022

@andyds kedy máš mať menštruáciu? Možno je ešte skoro na test ... Ešte nezúfaj... Ja som po prvom vklade mala kŕče ako pred menštruáciou dosť často a vraj je to normálne... Pracujú vaječníky a maternica... U mňa prišla menštruácia hneď na druhý deň po vysadení liekov... U mňa zatiaľ bez zmien stále jemne kŕče v podbrušku a také pichanie vo vaječníkoch

andyds
3. apr 2022

@desire_64 tak ovulacia sa mi presunula skoro o dva týždne čiže predpokladám že teraz niekedy by som mala mat ..myslela som že najhoršie je čakať na vklad, nie toto je horšie 😂 povedali mi že v stredu na krv tak zajtra volám či môžem prísť a uvidim či mi v stredu povedia..

desire_64
3. apr 2022

@andyds fiha tak skoro? Ja mam ísť až na 13ty - 14ty deň... Áno s tým čakaním máš pravdu... Tieto 2 tyzdne si najhoršie z celého procesu

desire_64
3. apr 2022

@andyds bola som si aj ja práve kúpiť testy ale len také dmkove... Uvidim možno skúsim zajtra-pozajtra ci sa niečo objaví 😊

andyds
3. apr 2022

@desire_64 😂😂😂 ja mám tiež len z drogerky pepino myslím 😂 aj mne sa to zdalo skoro ale tak mi povedali v KE..

desire_64
3. apr 2022

@andyds budem držať palce 😊 ja som taka nesvoja lebo pri minulom KET ma už takto dosť boleli prsia... Ale snažím sa myslieť pozitívne... V podbrušku sa stále niečo deje 🙈 jemne kŕče a pichanie... Pevne verím ze konečne nám bude dopriate 🙏

andyds
4. apr 2022

@desire_64 no ja tiež mám pocit že sa tam niečo deje..dnes mi od hladu prišlo tak zle.. a to som raňajkovala desiatu som mala ale pred obedom som sa uz nevedela dočkať jedla.. test si neskusala?

desire_64
4. apr 2022

@andyds testovala si sa aj dnes? Skúsila som ale až poobede a myslím ze to nebol niekoľko hodinový moc ako odporúčajú... Zatiaľ nič... No ešte nevedia hlavu... Pevne verím ze to tam je 😊dnes mi bolo dosť zle a zbierali sa mi sliny v ústach ako na vracanie... Poobede ma miesto vyplácania miezd zamestnancom vyplo na 2 hodiny 🙈... A najkrajšie čo bolo môj drahý mi objednal takú malú pozornosť dudlik a dnes mi ho dal... Veľmi chceme obaja nech sa to už podarí ❤️

andyds
4. apr 2022

@desire_64 Ee dnes nie, zajtra skúsim ..no verím že máš pravdu ❤️

desire_64
4. apr 2022

@andyds vieš čo skúsila som teraz večer... A keď sa moc snažím vidím ducha 🙈 pripadám si ako šialená keď zmurim na ten test(keby ma vidí muž povie mi ze mi šibe) ... Snáď to není ten kanálik ale ten tam predtým nebol... Skúsim aj ja zajtra.. Pri prvom ket som mala ducha na 7den a to je zajtra... No čakám aj od teba pozitívnu správu 💕

desire_64
4. apr 2022

@andyds inak obdivujem ta ze si dnes vydržala netestovat... Ja keď mám testy doma neviem si pomôcť 🤷‍♀️

andyds
5. apr 2022

@desire_64 super tak to má teší 🙂 ja bohužiaľ nič ani dnes ráno :/ uvidim zajtra 🤷🏽‍♀️

desire_64
5. apr 2022

@andyds nevesaj hlavu... Ad1 mame testy za pár centov z drogerky - nie z lekárne... Ad2 sú baby ktoré mali pozitívny test 10ty deň.... Ad3 najdôležitejšia je krv.... Čiže hlavne kľud 😊

andyds
5. apr 2022

@desire_64 veď hej..zajtra to bude istejšie..

desire_64
6. apr 2022

@andyds ahoj už máš výsledky?

andyds
6. apr 2022

@desire_64 ahoj, áno..ale bohužiaľ nie sú dobre .. tebe prajem vsetko najlepšie k narodeninám ak si dobre pamätám..silno držím prsty aby to tebe vyšlo

desire_64
6. apr 2022

@andyds ďakujem veľmi pekne ❤️ moja to ma mrzí ale neboj podarí sa to treba tomu silno veriť

daniela_8
6. apr 2022

@andyds ahoj..mrzi ma to, ale urcite sa to raz podari. 😊 Vela trpezlivosti ti zelam. Ale mate este nejake pokusy vsakze?

andyds
8. apr 2022

@desire_64 ako sa máš? Dúfam že aspoň u teba vsetko ok..ja čakám menštruáciu :/

andyds
8. apr 2022

@daniela_8 ďakujem, mame, mame ešte 8 zamrazenych..len má to veľmi mrzí..keďže vraveli že je vo výbornej kvalite .. a ja tiez že som ok :( ty sa ako máš?

desire_64
8. apr 2022

@andyds ahoj ja som to už nevydržala a 9ty deň som bola na krv... Hcg 69,2... Keď som volala do centra povedali ze je to veľmi pekné... V pondelok idem zasa na krv a keď bude všetko v poriadku 14teho idem do centra na krv a sono 🙏pevne verím ze sa drobatko drží a nepustí ❤️.... Presne viem ako sa cítiš ze to nevyšlo na prvýkrát ale neboj máš dosť pokusov... Prvý sa nepodaril - podarí sa druhy 😊

andyds
8. apr 2022

@desire_64 no vidíš super teším sa aspoň za teba ❤️ Dúfam že máš pravdu.. lebo začínam sa báť že asi nie som až taká zdravá ako si myslím alebo neviem 🤷🏽‍♀️Už rozmýšľam že či mi po druhom mimomaternicovom pichli injekciu na protilátky či čo to mi pichli po prvom kvôli mojej krvi 0- a či to nemá nejaký vplyv..viem že to nerobím dobre že nad tým rozmýšľam ale ..musim myšlienky ukľudniť :/

desire_64
8. apr 2022

@andyds tiež som bola nastavená ze sa mi to podarí na prvý raz... Síce sa aj podarilo ale len na chvíľku a to bola teda riadna facka pre psychiku... Bála som sa aj teraz že sa to bude opakovať ale treba sa nastaviť tak, že ďalší vklad je tvoj... Ja som to tak brala od začiatku - chodím na akupunktúru, beriem hemoplus (vitamíny na krv tvorbu plus kyselina listová) inofolic - vitamíny na podporu otehotnenia a potom hlavne to myslenie... Meditácie.... Treba veriť ono to príde uvidíš ❤️💕

desire_64
11. apr 2022

@andyds ahoj ako sa ti darí? Menštruácia už prišla? Chcete sa hneď pustiť do ďalšieho pokusu ci radšej si dáš trochu času? Ja som veru nepockala a hneď ďalší mesiac som bola na ďalší pokus

andyds
11. apr 2022

@desire_64 ahoj..hej hej uz prišla v sobotu ..nečakame ideme hneď do toho..objednala som si hemoplus..inofolic beriem už dlho.. už som sa dnes objednala na kontrolu na 12 deň.. ale bojím sa že sa ti bude zase presúvať že tá ovulacia si zase da načas ..ty ako? Ako sa cítiš, dúfam že vsetko ok

desire_64
11. apr 2022

@andyds ja som si dnes dala zasa zobrať krv... Neviem presnú hodnotu, lebo vraj treba zadať požiadavku 🤷‍♀️ tak iba mi povedali ze hcg je nad 1000 čiže za 4 dní išlo z hodnoty 69,2 pekne hore. Vo štvrtok idem do centra aj na odber aj sono.. Super pekne sa daj do pohody a podarí sa to 🙏❤️psychická pohoda je najdôležitejšia😊