KET jún 2023
Ahojte, čaká Vás KET v júni?
Môžeme sa podporiť 🙂
@bejbs123 no ako sa cítiš ?
Ahojte baby, mňa čaká v pondelok t.j.12.6.KET - je tu ešte dáka ktorá tiež má v tento deň vklad?
@mimusina ahoj, držím palce. Mňa čaká KET o dva dni neskôr 🙂 14.6
@marinecka95 ďakujem aj ja budem na Teba myslieť a verím, že všetko dopadne tak ako má😘
@katarinaforever uz je to dobre,snad to nie je zle znamenie,kedy ides na krv?
@anna1802 ahoj. Ja som mala KET v native. Pichla som si iba ovitrelle a potom beriem progesterón a na riedenie krvi. Mala som vklad 5.6 ale či úspešný neviem. Dnes je to 6 deň po transfere a mňa začína bolieť spodok brucha ako pred ms... prvé dni som mala takú migrénu, že som iba spala 😄 a od štvrtku nic. Je to náš druhý vklad. Prvý bol min.mesiac s liekmi. Tak som trošku z toho taká neistá. 🙂
@bejbs123 ja v utorok idem na krv, dúfam že to vydrží test dnes ráno
@katarinaforever krasne, moc blahoželám 👏👏👏
@katarinaforever pecka ❤️🫶
@zirafa8 aj ja sa cítim oveľa lepšie, keď je to v native…som za to vďačná 🙏 my sme mali 7x riadený ket, teraz 1x native, tak uvidíme…v piatok 16.5 si mám robiť tehotenský, ale zajtra by som mala dostať menštruáciu, tak uvidíme či príde, ak som v native podľa mna, ak sa malinké neuhniezdi, tak by mala prísť +-. My odlietame dnes na dovo, potrebujem vyčistiť hlavu. Držím palce pri teste, daj vedieť ❤️
@anna1802 ďakujem 🥰
@marinecka95 ďakujem držím palce tebe ❤️
@katarinaforever ďakujem ❤️
@katarinaforever to vyzera super gratulujem
@bejbs123 ❤️ držím ti palce nech sa ti to podarí ☘️
@katarinaforever robila som vecer o 19,tak uvidime zajtra,ci tam bude znovu 😉
@bejbs123 potíšku sa teším s tebou 🙂
@marinecka95 este je prilis skoro na radost obzvlast po nasom minulom MA
@bejbs123 ja to úplne chápem, po mojich 6tich potratoch a niekoľkých biochem tehu viem, že // ešte nie sú žiadna výhra ale aj napriek tomu sa s tebou teším 🙂 tfuj tfuj nech pekne rastie
@marinecka95 och tak to chce neskutocnu silu,velmi drzim palce,no a ja bude hadzat dalej nejaky update,velmi dufam,ze sa to tentokrat podari
@bejbs123 držím palce a samozrjeme každému update sa potešíme 🤓
@bejbs123 gratulujem 🥰 začína to pekne

@anna1802 ja som 3dpt a vkladali mi 5dnovu expandovanu blastocystu
@katarinaforever Unava na mna pride az vecer ale teda nic moc nerobim 😅