KET jún 2023
Ahojte, čaká Vás KET v júni?
Môžeme sa podporiť 🙂
@marinecka95 tak kočky potvrdené tehotenstvo Hcg 1386 🙂 🥰☘️ všetkým vám držím palce a dúfame na akciu srdiečka o 3 týždne 🙂
@katarinaforever dnes som na teba myslela od rana, moooc blahoželám, nech všetko dobre dopadne ✊🏻❤️
@anna1802 ďakujem si zlata držím ti palce keď ideš do toho ?
@katarinaforever ja robim v piatok tehotenský test. Tak mi kázali na klinike, je to 12 deň od vkladu
ahojte dievčatá, rada by som sa pridala do tejto diskusie, keďže od ďalšieho cyklu začínam stimuláciu na 1. IVF. Mám jednu "nepodstatnú" otázku , ale keďže je leto. Chystáte sa na dovolenku letecky? Nám to vychádza cca mesiac po prípadnom ET, že by sme išli na dovolenku. Samozrejme ak to dobre dopadne, myslíte že je to zo zdravotného hľadiska v poriadku ?
Všetkým vám držím palce 🍀
@katarinaforever paráda 🙂 len nech rastie
@anna1802 a cítiš sa ? Držím palce určite to pozi 🙂
@marinecka95 ďakujem ti 🥰
@katarinaforever trosku unavená, ale inak úplne super 😉
@ivett_ka ahoj ja som tiež letela na dovolenku 2 dni po vklade a pohoda
@bejbs123 gratulujem zo ❤
@bejbs123 super gratulujem 🥰
Dakujem❤️
Baby, tak dnes po kontrole je všetko tip top a v stredu 21.6.vklad ;)
@stanka562 skvelé 🙂
Ja som dnes 1DPT 🤭
@marinecka95 a ako ? Ako to prebehlo ?
@katarinaforever všetko OK 🙏 mám strašne citlivý krčok čiže hneď po zákroku ma Dr upozornila, že budem špiniť … ale už to ustáva.
Tak verím, že to bude okey 😎
@marinecka95 tak dnes len oddychuj a píš ako sa budeš cítiť. Dúfam že budeš testovať 🙂
@katarinaforever snažím sa fungovať tak normálne, samozrejme nedvíham ťažké , neumývam okná 😁
Budem testovať jasné, chcem vydržať ale aspoň 7DPT 😃
Ahojte dnes som 9dpt a krize s podbruskom stale bolia,inac nic ine,ako ste na tom druhe?

@anetama chodili sme do reprogenesis, mali sme 7 neúspešných vkladov, po ktorých nám pani doktorka povedala, že už nám nevedia pomôcť…po prvom IVF povedali, že mám zlu kvalitu vajicok, pri druhom som miesto gonalu pichala pergoveris, kvôli údajnej zlej kvalite na robili predimplatancnu genetiku, z 5 boli 4 ok, potom vraj problém môže byt v tom, že nám v zlom čase vkladajú embrya, išli sme na era test, tam vyšlo posunuté implantacne okno, ale aj napriek tomu sa ďalšie vklady nepodarili…tak v skratke popísané…