KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
Ahojte dnes Hcg 461 snáď bude tentokrát všetko v poriadku 🙏🙏🙏
Dievcata gratulujem ❤
Ahojte babule, ja som mala tazsie dni od pondelku. Zacala som krvacat, v nemocnici mi povedali, ze vidia vacok a nic viac, ze neni to dobre. Sla som do centra, HCG vcera okolo 23.000. Dnes ma vzali na ultrazvuk a malinkemu uz aj srdiecko bije❤ Puf, vela vela strachu som prezila a mozem len povedat, pokym to neni odbornik, nestresujte. Dr.v nemocnici bola velmi mila a zlata, no mladunka, asi nemala tolko skusenosti.
@reginaf ahoj moja drzim palce nech sa ti polepsi. 🍀
Dievčatá, mali ste niektorá pred KETom ovitrelle? Ak áno, ako dlho ste z neho mali pozitívny tt? Ja som pichala 21.5. večer a včera ráno bol ešte slabý duch na teste, dnes rano, hneď ako som vstala som testla a slabulinka čiarka sa mi ukázala po limite. Keď som testovala o 3 hodiny neskôr, čiarka tam nebola. Som 6dpt a vkladali 6dňovú blastocystu. To by mi už test ukázal viditeľnú čiarku, ak by sa ujalo, že? 🙄
@dzanka72 ja som pichala pregnyl a bolo to davno. Myslim mi povedali, aby som testovala najskor 10.den od vkladu. Na 6.den nemusis mat este duchov ani ciarky. Kazda sme ina, kazdej sa uhniezdi v iny cas a zacne produkovat tehotensky hormon. Zalezi aj od testu a jeho citlivosti. Preto to ze si nemala ani ducha na 6.den este nic neznamena. Ja som testovala 1x az na 11-12 den. Nechcem tym povedat ze by som ta nechapala, vsetky ta tu chapeme, no klud, skus sa zamestnat niecim inym a otestuj neskor. Napriklad napis nam ako sa citis?
@reginaf mne keď vyšiel raz vklad, tak už na 6ty deň som mala slabú čiarku, tak som v strese🙈
No cítim sa miestami tehotne( bolesť prs, ms bolesti, mierne zvýšená teplota) a miestami akoby sa nič nedialo, snažím sa zamestnávať, hlavne hlavu, aby som na to nemyslela, ale nedá sa mi, lebo som na PN, tak veľa času mám.
Inak gratulujem k miminku, držím palce, nech všetko dopadne na jednotku😉
@mischel123 hcg som mala 1480 na krv som šla 14den,
Ahojte, chcem sa opýtať od kt. Dňa sa počíta TT??od vkladu??alebo??som z toho popletena
@amy192 ísť prvého dňa poslednej menštruácie 🙂
@niikoletka ďakujem
Ahojte dievcata, co mate ktora nove? Nejake dalsie do partie s II alebo ❤
Ja sa snazim setrit, no zbadam to az ked ma zacne brusko pobolievat, ze asi som toho dnes dost porobila..a uz len dufam a verim..14.7 idem na dalsiu kontrolu..
Ahojte, ja som dnes po KETe, tak oddychujeme doma pekne. Takže 2 týždne len čakať...
Ahojte baby 🙂 ja som v stredu poobede zacala trosku špiniť tak som pisala gynke a vo stvrtok rano som sla na ultrazvuk a vsetko v poriadku zatial, videli sme gestacny vak aj zltkovy (bola som 5+3 tt) a mam prist 14.6. na dalsi ultrazvuk, ze po ivf kazda druha krváca... Vo stvrtok rano uz som nespinila, tak neviem co to bolo... dnes rano ked som sa utrela som mala na papiery ruzove.... na vložke nic.... neviem co to zase moze byt :( inac som Ok celkom, 3 dni mi bolo zle od zaludka ale nevracala som, vcera mi bolo fajn... prsia ma bolia stale rovnako 😃 len mam strach z toho spinenia zase :( v tu stredu ked som mala spinenie tak to bolo hnede alebo béžové, to mi lekarka povedala, ze je to uplne v poriadku, ze zle je ked je cista krv... teraz mam zase ruzove... mali ste niektorá nieco taketo? Dnes som 5+6 tt...
@mischel123 ani cista krv nemusi znamenat nic zle.ja som pred par dnami krvacala prudom a babatko je v poriadku. 😊
@mischel123 no presne viem ako sa cítiš. No môžem Ti len poradiť ležať. Mne to pred 2 rokmi povedal primár gyn. - porodnickeho oddelenia že ležať a oddychovať. Ja som v 7 tt začala špinit a hematom mi stiahol aj plodik, takže strach tam je stále. A teraz začínam 8tt a stále sa sledujem. Tento týždeň som tiež špinila a doky kázal ležať, lebo mam zase hematom 🙈 tak oddychuj a držím palce 🙏❤️
Mam tie iste problemy. V pondelok som krvacala. Od vtedy spinim. Na ultrazvuku vsetko ok, ani hematom nenasli, tak nechapali co to sposobilo. Dnes spinim viac. Tak tiez uz mi naskakuju rozne nezmysly do hlavy. Oddychovat mi nekazali, pytala som sa na to. Vraj iba nenamahat sa, nic tazke nenosit, neskakat, nebezat..a ked budem citit, ze je toho vela, lahnut. Vcera som od rana bola vsade tade po navstevach, cize dnes oddychujem, kedze aj spinim viac. Asi ten oddych je na mieste..
A dali mi 3x denne ascorutin brat..plus dat progesteron aj pocas dna, cize 3x denne 2tbl progesteronu..
@marticka85po veru aj ja ten pondelok uplne prudom jasna krv..to ked som videla, neverila som, ze je to ok..a bolo..treba sa max udrzat v klude a nezostresovat..
@mischel123 ak by nahodou si zacala krvacat (asi nie len ruzove), vyber sa na gynekologicku pohotovost. Teraz lez, oddychuj a uvidis. Klud, je to vsetko v poriadku si opakuj❤
@marticka85po
@weja07
@reginaf baby bola som pred chvilou na wc a uz viac ruzove to bolo ... ideme radsej na pohotovost... drzte palce 🙏❤️
@mischel123 drzim palce 🍀 neboj,bude to v poriadku.ja som si polezala 10dni v nemocke a zajtra idem domov. To krvacanie nastava ked sa plodik napaja na cievu. 😊

Ahojte 🥰 dnes akcia srdiečka🙏❤️ ako to tam ťukalo, blikalo, svietilo 🥰💞 nádhera ❤️ Bohu ďakujem za tento pocit 🙏❤️taká som šťastná 🙏❤️🍀slzy sa mi kotúľaľi po tvári 🥰🤩 som ani doktora nevnimala poriadne aká som bola zaujatá na náš Magnum 💞 embryjko zodpovedá týždnu tehotenstvu = 7+1 tt 🙏💞 dostala som dnes aj knižku, waaau 🙏💞🤰na prvú poradňu ideme o 4 týždne, predtým bude ešte krvička braná.. No videli sme aj hematom, tak som sa dosť zľakla. Že mal by sa vstrebat, ale ak by náhodou špinenie alebo niečo, tak mám utekať na pohotovosť. A mám pre istotu oddychovať, aby hematom necestoval alebo nerastol. Ze obmedziť pohyb. Tak preto mam len ležať. Ved vlastne ja od vkladu len ležím, bo som mala už špinenie, aj krv, aj v nemocke už sme boli 🙄🤨
Tak sme prišli domkov a uz ležím. Aj tak som dosť unavená tak asi aj zdriemnem 🥰 chcela som sa s Vami podeliť 💞 prajem krásny deň 🥰💞