KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@niikoletka co sa deje?
@reginaf zakrvacala som zase ráno tak som išla na pohotovosť a vyzerá to na missed v 6tt.. Zajtra mam ísť ku gyn ale šance takmer žiadne. K akcii srdca sa ani nevyjadrili len ze Je gestacny vak aj embryo na 7tt moc male
@niikoletka nechcem to nijako zlahcovat, viem v akom strachu si..ale mne v 6tt na pohotovosti videli horko tazko gestacny vak, vraj nejasnych obrysov, bez embrya. Na druhy den mi v centre dr.videl aj akciu srdiecka. A to ze je male, to som tiez zazila. Az v 8tt mi dr.povedala ze je to presne 8tt+0. Ty si teraz lahni, nehyb sa, max na wc. Mas aj krce? Stale tak intenzivne krvacas alebo sa to zmiernuje?
@reginaf toto iste aj mne na pohotovosti povedali v 7.tyzdni ze som akoby tyzden pozadu a ze je to mensie nez ma byt. Potom som sla ku svojmu lekarovi a vsetko bolo OK,velkost presne podla tabuliek.teraz je dokonca o 1den popredu.
@niikoletka
@reginaf
@marticka85po
@weja07
Babulky, ako sa mate? Co mate nove? Myslim na vas! ❤️
Ahojte ja mam po dvoch týždňoch novinky, testik prvý krát v živote pozitívny 💕🎉🙏
A dnes som bola na krvi 16 dpo tak hodnota 4326,70 😘🙏🙏🙏
Len neviem ci je to dost, taka hodnota.
@mischel123 ahojky 😘 my ok, zajtra idem na krv, a o týždeň do poradne. Dnes sme začali 10tt 🙏❤️
@mischel123 ahoj ja tiez vsetko OK, 30.6 mam poradnu. Budu mi brat krv v 11tt na nejake vysetrenia,plus ultrazvuk 😊
@siska266 pekne cislo.aby to neboli dvojicky 😊
@marticka85po No aj mňa to napadlo inak... Fúú len ci by som to dala, ja som taka drobna
@siska266 vkladali ti len jedno?
@marticka85po Áno jedno, 6 dnovu blastocystu, akurát vyliezla z obalu, bolo vidno ešte na monitore.
@niikoletka zlatko ako? 🙏
Tak ja vás opúšťam u mňa je koniec 😢
@mischel123 u mna vela noveho neni. Mala som ist na sono, no asi az zajtra..tak lezim dalej. Je tu mega vela stupnov v nemicnici🤒
@niikoletka 😭😭😭🙏🙏🙏
@niikoletka je mi to luto 🙄
@niikoletka je mi to veľmi ľúto 😭 držkaj sa moja 🙏 posielame Ti silné, vrúcne objatie ❤️
@niikoletka jooooj mrzi ma to velmi! Drz sa! A posielam vela vela ❤️❤️❤️
@weja07 tak drzim palce! Daj potom vediet ako dopadla poradňa ❤️
@marticka85po Jeeeej ja mam tiez 30.6 poradňu tak som zvedava ze co ❤️🙏
@reginaf oooooch to ti verim! Ja sa varim vo vlastnej stave aj v dome tak si neviem predstavit co to musi byt v nemocke 🙏🙈 kedy ta maju pustit? Ako sa citis?
@niikoletka Pripájam sa a posielam veľa veľa sily.
Ahojte baby, som po sone. Babo vitalne, mrvilo sa jak besne. Ma 2,2cm, som 9tt+3dni. Hematom neviem, nevedela sa mi dr.vyjadrit k nemu. Je tam ale ci je mensi, ze nevie. 🤷♀️ Ale ze babo ma dost priestoru, tak z toho dedukujem, ze sa zmensuje.

Tak ženy u mňa to vyzera na missed abort 😢😢😢😢😢