KET - marec 2023
Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?
Dievcata moje kraasne, dnes 12dpt, testy cely cas biele, v stredu som mala ist na krv, ale idem zajtra (uz len kvoli tomu any to bolo v zazname), dnes minaj ms dorazila (dokonca o 1 den skor), lieky som od obeda uz vysadila. My uz nemame ziadneho ⛄, takze casom mozno druhe IVF a vsetko odznova. Prajem vam vsetkym nech si tie // nájdete na testoch a nech pekne dojdete do ciela a takto o rok budete mat svoje male vysnene v naruci. Moc vam drzim palce ✊🏼✊🏼✊🏼🍀🍀🍀❤️❤️❤️
@clori robila som si ráno a ani tuk🍀🍀volala som sestričke že či nemôžem prísť na krv v piatok nech zbytočne neberiem lieky a ona že či krvacam a ja že nie ale robila som si testy a nič tak ma zdrbala s prepáčením že majú pacientky ktorým test ukázal až 10-12 deň tak som jej vysvetlila že ja už som v Tom zbehla🤣🤣🤣🤣no nasmiali sme sa v telefóne riadne 🤣🤣🤣
dnes prvý progesterón, takže som vlastne 2tt+0 😂 ale na pohode mi to nepridáva 🙈 celkom som v takom depkovom rozpoložení.
Ahojte. Už mám aj ja výsledky z krvi a nič. Hodnoty nulove.. vysadzam lieky a ideme na dalsi pokus
@martina_ja mrzí ma to 😥ale ide ďalej bojovať ✊✊pôjdeš hneď teraz ?Riadením cykle či?🍀🍀
@gabula34 idem hneď znova skúsit, mám si zavolať prvý deň menzesu, co je dnes. Som v tomto úplny nováčik, teraz ten prvý ket mi doktor na prvej kontrole na ten 12 deň, nasadil 2x2 estrofem a 2x1 progestanele. Ešte máme 9ks zamrazených 🙂
Ahojte dievčatá 😊 pridávam sa k vám. 13.3 (pondelok) som mala svoj prvý Ket. V stredu idem na krv. Držím vam vsetky palce 🍀🍀
Ahoj, je tu niekto 12 deň po ket a test negativny ? Je možné že sa to ešte zmení? V utorok idem na krv

Ďakujem Vám. Žienky veru treba veriť, ze ešte nič nie je stratené. Tiež som sa vystresovala a dodepkovala s tými skorymi testami. Dufam, že už bude len silnieť a bude to na dobre ceste. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Na krv a sono idem až v piatok, tak isto budem ešte dovtedy stresovať. 🙊