icon

KET - marec 2023

lucyas3
28. feb 2023

Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?

biem22
20. mar 2023

@sasenka6 ja som mala gonasi kit, je to viacmenej to isté ..

sasenka6
20. mar 2023

@miskam333 anoo to viem, mala som už native aj bez ovitrellu. Zaujíma ma koľko sa držal v tele ? Max tých 10 dni od pichnutia bude test falošne pozitívny či môže aj dlhšie?

miskam333
20. mar 2023

@sasenka6 uff u každeho individualne ..poznam take co sa im držal iba 5 dni ..ja som mala tak že aj 8 aj 12 dni ...pre to ja som napriklad testovala od 1dpt kym nebol test negativny ..popripade nzačal silniet :D

sasenka6
21. mar 2023

@biem22 aha to pocujem prvý krát. Stretla som sa len s pregnylom a ovitrelle

no_co_uz
21. mar 2023

Ahojte. Ja som mala dnes KET , velmi velmi dufam, ze nam vyjde 🙂 citili ste, ze sa nieco deje tam dole hned prve dni po KETe?

sisk43
21. mar 2023

@no_co_uz mňa pichalo v podbrušku ale asi až na nejaký druhý tretí deň 🙂 a vždy to bolo len v Tom jednom mieste 🙂

biem22
21. mar 2023

@no_co_uz ja som sa teraz hlavne tie prvé dni cítila zvláštne , nevedela som to poriadne ani vysvetliť . Zajtra krv a sono , uvidíme ako som dopadla ✊

katarinaforever
21. mar 2023

@sasenka6 Ahojte pridávam sa k vám v nedeľu 19.3 vklad native bez ovitrelle🙂 držím nám palce 😂☘️🥰

majka234_85
21. mar 2023

Čaute , ja som po neúspešnom ket . Mate možno nejaké info ktoré vitamínové doplnky môžu pomôcť ? Používam iba kyselinu listovú a vitamín C

juliasleziakova
21. mar 2023

@katarinaforever Dobry večer, čo znamena že v native a že idete bez Ovitrelle.? 🙂 ja som bola raz na vklade a pichla som si ovitrelle , ale čo znamena ten nativ, ďakujem za odpoved 🙂

sasenka6
21. mar 2023

@katarinaforever ahoj jeejda a kdeže robia aj v nedeľu transfer ? Mne bolo povedané že ak vyjde na nedeľu, tak sa nerobí a musím čakať na další cyklus

katarinaforever
22. mar 2023

@sasenka6 to fakt ? To som ešte nepočula v ginfive v ba bežná vec 8:15 a boli sme viaceré 🙂

katarinaforever
22. mar 2023

@juliasleziakova native je úplne bez liekov, počká sa na ovulaciu nasadí sa len pár dni progesteron a ide sa na vklad, keď je folikul dosť veľký mala som 23mm už nebol potrebný ovitrelle. 🙂

biem22
22. mar 2023

@sasenka6 väčšina centier robí aj cez víkendy

sasenka6
22. mar 2023

@katarinaforever v sobotu robia, ale v nedeľu vraj nie 🤷🏼‍♀️

katarinaforever
22. mar 2023

@sasenka6 zvláštne a to aké centrum ?

sasenka6
22. mar 2023

@katarinaforever Iscare ba

sasenka6
22. mar 2023

@biem22 dneska máš krv a sono? Držím palce a daj vedieť ✊🏻

juliasleziakova
22. mar 2023

@katarinaforever dakujem za vysvetlenie, mne povedal že ideme v naturalnom cykle to beriem lieky od 3do7dc 🙂

jezatka
22. mar 2023

Ahojte dievčatá, tak dnešná krv bola pozitívna 😍 potichúčku sa teším 😊

biem22
22. mar 2023

Mne pred chvíľkou volali, že som tehotná 😍😍😍, na sone bolo niečo vidieť tiež, uvidíme na ďalšej kontrole či to postupuje ako má všetko ✊✊✊✊ .
Vám ostatným silno držím palce ✊✊✊

katarinaforever
22. mar 2023

@juliasleziakova ahoj kedy si mala vklad ?

juliasleziakova
22. mar 2023

@katarinaforever ja v decembri a teraz idem mať ket uvidim kedy v piatok 24.3. Idem na kontrolne sono tam mi povedia kedy a či je všetko v poriadku teda maternica v správnej výške 🙂

katarinaforever
22. mar 2023

@juliasleziakova tak držím palce ☘️ ja som tiež nemala šťastie prvý krát minulý mesiac. Ale určite sa to podarí 🥰

juliasleziakova
22. mar 2023

@katarinaforever verím vto, musí sa to podariť tento mesiac 😍🍀 držím palce ✊💋

clori
23. mar 2023

@juliasleziakova drzim palce ku kontrole 🙂

juliasleziakova
23. mar 2023

@clori Ďakujem krásne, zajtra dám vediet čo mi povedali 🍀

juliasleziakova
24. mar 2023

@clori Tak dnes sliznica iba 5mm, ale dr hovoril, že je to len 9DC tak je ešte skoro, že uvidíme v pondelok na 12DC tak hádam sa zvýši a bude aj na vklad, už tento mesiac teda pravdepodobne nestíham lebo že ak bude sliznica v správnej výške tak 5až7dni do vkladu, škoda 5den je sobota nerobia tak až v pondelok 3.4. :(

clori
24. mar 2023

@juliasleziakova držím palce, nech do pondelka narastie 🤞🏻

juliasleziakova
24. mar 2023

@clori ďakujem krásne☺