KET - marec 2023
Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?
Dievcata moje kraasne, dnes 12dpt, testy cely cas biele, v stredu som mala ist na krv, ale idem zajtra (uz len kvoli tomu any to bolo v zazname), dnes minaj ms dorazila (dokonca o 1 den skor), lieky som od obeda uz vysadila. My uz nemame ziadneho ⛄, takze casom mozno druhe IVF a vsetko odznova. Prajem vam vsetkym nech si tie // nájdete na testoch a nech pekne dojdete do ciela a takto o rok budete mat svoje male vysnene v naruci. Moc vam drzim palce ✊🏼✊🏼✊🏼🍀🍀🍀❤️❤️❤️
@clori robila som si ráno a ani tuk🍀🍀volala som sestričke že či nemôžem prísť na krv v piatok nech zbytočne neberiem lieky a ona že či krvacam a ja že nie ale robila som si testy a nič tak ma zdrbala s prepáčením že majú pacientky ktorým test ukázal až 10-12 deň tak som jej vysvetlila že ja už som v Tom zbehla🤣🤣🤣🤣no nasmiali sme sa v telefóne riadne 🤣🤣🤣
dnes prvý progesterón, takže som vlastne 2tt+0 😂 ale na pohode mi to nepridáva 🙈 celkom som v takom depkovom rozpoložení.
Ahojte. Už mám aj ja výsledky z krvi a nič. Hodnoty nulove.. vysadzam lieky a ideme na dalsi pokus
@martina_ja mrzí ma to 😥ale ide ďalej bojovať ✊✊pôjdeš hneď teraz ?Riadením cykle či?🍀🍀
@gabula34 idem hneď znova skúsit, mám si zavolať prvý deň menzesu, co je dnes. Som v tomto úplny nováčik, teraz ten prvý ket mi doktor na prvej kontrole na ten 12 deň, nasadil 2x2 estrofem a 2x1 progestanele. Ešte máme 9ks zamrazených 🙂
Ahojte dievčatá 😊 pridávam sa k vám. 13.3 (pondelok) som mala svoj prvý Ket. V stredu idem na krv. Držím vam vsetky palce 🍀🍀
Ahoj, je tu niekto 12 deň po ket a test negativny ? Je možné že sa to ešte zmení? V utorok idem na krv
@majka234_85 mrzí ma, ale 12 dpt je to už nepravdepodobné, že sa to zmení.
Dievčatá, mali ste aj ovitrelle?

Ďakujem Vám. Žienky veru treba veriť, ze ešte nič nie je stratené. Tiež som sa vystresovala a dodepkovala s tými skorymi testami. Dufam, že už bude len silnieť a bude to na dobre ceste. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Na krv a sono idem až v piatok, tak isto budem ešte dovtedy stresovať. 🙊