icon

KET - marec 2023

lucyas3
28. feb 2023

Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?

alex5896
29. mar 2023

@clori je mi to luto ...ja som mala minuly mesiac len 3,3....zajtra mam dalsie ketko.... Drzim palce keby to stupalo zo dna na den 🙏

miskam333
29. mar 2023

@clori ahoooj ja vas tu občas ešte kusok sledujem ..na tvojom mieste by som to vnimala asi tak isto ako ty a neznašam davat falošne nádeje ale donedavna som ja sama bola v tom že napriklad na 10dpt by malo byt hcg aspon 100 ..pisala som to v jednej skupine a tam viac žien odpisalo že mali omnoho nižšiu hodnotu na 10dpt zda sa mi že jedna mala dokonca niečo cez 20 a to boli o den dalej ..a dietatko jej beha po dome . Ano treba byt realista ale kvapka nadeje tam stále je ❤ verím že budeš vinimka a tento krát to dopadne dobre 🙏

clori
29. mar 2023

@miskam333 je pravda, že som mala úplne prvého ducha až v nedeľu 6dpt podvečer. ráno aj naobed to bolo len niečo ako ryha. nič konkrétne, žiadna farba. v pondelok ráno CB digi negatívny a pozitívny som ho mala až včera ráno. čiže progres tam je. už včera somsom tušila podla dr. max prúžkových, že to nebude žiadne terno. dnešný mi to len potvrdil. dúfala som v trošku lepšie číslo. je to síce len číslo a dôležité bude, či stúpne. ale vieš aké to je. čo i len trochu negatívna správa s nami zamáva viac ako milión tých najlepších.

miskam333
29. mar 2023

@clori jasne ja ta uplne chapem asi každa na tvojom mieste by teraz neskakala po plafon aj ked je fajn vedieť že zatial tam tehu je a verim že stupne ..že maličke sa trošku pozdejšie zakuslo 🙂 no čo si budeme klamat snom každej z nas je počut v telefone nadherne vysoké čisla tak tvoj strach je na mieste . Budem vam velmi držat palce a určite daj vediet ako to pojde dalej ❤

lucyas3
autor
29. mar 2023

@clori aj ja to tu obcas sledujem. Drzim palce 🤞🤞🤞 nech to stupa. ☺️😊😊😊

jezatka
31. mar 2023

@clori ako dopadla kontrola? ☺️

clori
31. mar 2023

@jezatka zle 😔

jezatka
31. mar 2023

@clori to má veľmi mrzí 😕

no_co_uz
31. mar 2023

@clori citala som, ze ti stuplo len malicko. Mrzi ma to, ale hlavu hore, nabuduce sa snad uz podari 🤞🍀. Kolky tvoj vklad to bol?

clori
4. apr 2023

@no_co_uz toto bol prvý pokus s darovaným embryom. už mi hcg klesá, takže ďalšie biochemko 😔 a neviem, či bude ďalší pokus. necháme to asi už len na prírodu. plácam sa v tom dlho a tento KET bol taký výkrik o pomoc, čo nevyšla.

alex5896
4. apr 2023

Komu to vyslo tento mesiac som sa stratila mam pocit ze je vas malinko 😟

martina_ja
5. apr 2023

Ja som dnes bola na druhý transfer, takže za dva týždne idem na krv a sono..

miskam333
5. apr 2023

@martina_ja mňa to čaká zajtra tak sme v Tom spoluu

alex5896
5. apr 2023

Nejaky zly mesiac bol ten marec kiezby vas bolo viac 🙏

alex5896
5. apr 2023

@martina_ja drzim palce ja som bola minuly tyzden tak uvidime ☺️

biem22
5. apr 2023

@alex5896 nám vyšlo, verím, že ďalšie vkladu vyjdú aj vám všetkým❤️

alex5896
5. apr 2023

@biem22 gratulujem ☺️☘️ ja si este pockam ma vysledok tyzden

no_co_uz
6. apr 2023

@clori
no skoncila som aj ja :( zase sa scenar opakoval a potrat...myslela som si, ze sa mi to predsa nemoze zasa stat, ze uz som si to vycerpala a teraz to uz bude dobre :( ale nie 😢

alex5896
6. apr 2023

Ahojte tak ja som zacala spinit mierne krvacat a je to aj ruzovkaste takze cakam co sa ide diat je este nadej? Volala som si do car zvysili mi davku na progesteron ...nechcem si robit nadeje ale neviem stale dufam ze sa uhniezduje 🙄🙏☘️ napiste mi

katarinaforever
6. apr 2023

@no_co_uz to mi je veľmi ľúto.. nevzdávaj to

no_co_uz
6. apr 2023

@alex5896 nadej je stale, ja ti velmi drzim palce aby si nedopadla ako ja. kolky si den po transfere? mne to tiez zacalo nenapadnym ruzovym spinenim :( odpocivaj, ber lieky a snad ti to dobre dopadne. a davaj si c-čko alebo vodu s citronom, vraj je to dobre na posilnenie ciev. Drz sa 🍀

no_co_uz
6. apr 2023

@katarinaforever dakujem...ja sa velmi snazim nevzdavat, ale .... nerozumiem preco sa mi to deje, aj sa podarí aj sa to potom po**** ....☹ mame posledne embryjko zamrazene este...ale bojim sa , ze zase to skonci na tom istom

katarinaforever
6. apr 2023

@no_co_uz bohužiaľ je to mimo našich schopnosti to ovplyvniť… skús trošku pozitívnejšie myslieť a nesledovať sa tak každé spinenie a pichanie…. Keď to ma vyjsť tak to vyjde. Viem je to náročné ale v podstate nič nezmeníš, len svoje nastavenie. Držím to veľmi palce nech sa to šťastie usmeje na teba ☘️😊 nabudúce sa to určite podarí 🥰

alex5896
6. apr 2023

@no_co_uz to mi je luto ...presne tyzden po vklade som 🙄 a kolko si mala hcg? Ja som mala pred mesiacom len 3,3 ale ani som nespinila nic a teraz toto....prestane a zrazu znova nechapem to ...kolky vklad si mala?

alex5896
6. apr 2023

Baby a nerobia sa po nepodarenych ketoch aj dake vysetrenia ze preco sa neudrzi ci? Nic take nie je?

no_co_uz
6. apr 2023

@alex5896 islo to dobre..v pondelok 13 dpt hcg 700, streda 15 dpt hcg 1340...prisla som domov a krv....a dnes, stvrok hcg uz len 570...predtym 2x iui a 3x vklad aj s tymto.

no_co_uz
6. apr 2023

@alex5896 v takto skorom stadiu je to bud alebo...ak mas vsetky tie vysetrenia ala hemato, reproimuno atd...tak po samotnom potrate neviem, zeby nieco vysetrovali dalsie, vlastne ani velmi nemaju co ked potratis v tak skorom stadiu...ked v neskorsom, ze je plod vacsi tak asi posielaju na histologiu

alex5896
6. apr 2023

@no_co_uz je mi to moc luto och este ked si mala nadej pekne hcg...a to si krvacala dlhsie ako na menstruaciu?....

no_co_uz
6. apr 2023

@alex5896 nie..asi 5-6 dpt som mala jemne spinenie..potom nic..v nedelu 12 dpt vecer jednorazovo, ale uuuplne malilicke ruzove spinenie, ze skoro nic...potom zase nic...streda rano na hcg, vsetko ok, prisla som domov, isla na wc ko a zrazu krv...ani ma nic nebolelo, ani nic, bez varovania

alex5896
6. apr 2023

@no_co_uz och 🙄 je to tazke a kedy chces ist do toho znovu?