KET - marec 2023
Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?
@no_co_uz ahoj hlavu hore, jedine co mozme spravit je ze spravime pre to maximum. Ak to nevyjde asi to tak ma byt a osud to tak zariadil. Ja som mala 2 IVF z toho 3 vklady a nic z toho.. mas este jedno mrazene ked sa budes na to citit mozno nie hned chod do toho. Pekne sviatky 🥰
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci niekto zazil nieco podobne. 20.3.2023 som bola na KET. Tentokrat nam to konecne vyslo. Na 14 DPT som mala z krvy potvrdene HCG 800. Mala som aj priznaky ako nechutenstvo, neustaly pocut na vracanie, palenie zahy. Minulu sobotu 19 DPT som trochu krvacala. Bola som na pohotovosti kde mi povedali,ze to nepovazuju za krvacanie, skor za spinenie. Urobili mi utz a bolo vidiet gestacny vacok 7,7 mm. Zatial nebolo vidiet nic ine. Dr povedal,ze zodpoveda dlzke tehotenstva co bolo 5+1. Nepredpisali mi ziadne lieky, nadalej uzivam utrogestan, lenzeto a clexan. Avsak odvtedy mi vsetky priznaky akoby vymizli. Prsia mam síce citlive ale to moze byt aj utrogestanom. Uz mi nebyva tak strasne zle a ani nemam palenie zahy. Na utz mam ist az 24.4. a bojim sa ci je vsetko v poriadku.
@kuzlatko takžko povedat priznaky nemusiš mat cely rpvy trimester možno sa ešte ukažu a možno budeš bez ..jedine či to ukaže ako čo je ozaj len to sono ..ak mas strach skus sa spytat či by sa nedalo prist trošku skor ...už by malo byt koncom tyždna opripade dalši tyžden určite vidiet aj žltkovy vačok
No ženy u mna to vyzera tak že ani vklad čislo 7 sa nepodaril 👎
@miskam333 Robila si si test? Viem že si bola na vklad deň po mne. Ja som zatiaľ test nerobila ani nemam nakúpene ale citim sa normalne, tak neviem 🤷♀️
Ahojte baby ako to s vami vyzera ako sa drzite ja som sa dozvedela ze cakame dvojicky jednovajecne takze zmiesane pocity aj radost aj obrovsky strach co sa tyka rizik.
@sasenka6 jaaaj 😂 uz asi v 6 tom hned v ten den ked mi robila doktorka sono a povedala ze su to dvojicky tak som okamzite volala....ale pred par rokmi som nestihla u neho termin tak som sla do LM brutalna doktorka perfektna pristup top ....dokonca lepsi ako v MT tam to bolo z rychlika
@alex5896 sestrička hovorila, keďže nemám ešte sono od gyn, ze keby sú to dvojičky tak jej mám zavolať 😁 držím palce, a ako vystrašiť ?
Ja mám dve deti po dvoch ivfkach a bývalý Gynekolog mi vždy zatrhol ísť ku grochalovi a robil mi on sono ze to stačí 🙈 takze pôjdem prvý krát. Ket v marci nám nevyšiel, chcela som ísť v apríli, ale na folikometrii mi povedala doktorka ze na 12dc mám len 10mm folikul ( ze príroda mi nepraje😁) a ze zatoze som bola chorá a brala atb mi ket robiť nebude. A stal sa zázrak a s mojim neplodnym mužom sme počali prirodzene 🙈 po 8 rokoch nedavania pozor lebo sak on ma tak katastrofálny spermiogram ze s ním mat nikdy prirodzene nebudem a aha 🙈 sme stále v šoku z toho
@sasenka6 jemiiiin to vazne 🙏🙏🙏 to je megavec ❤️ aky je ten zivot ze ☺️ ja som necakala ze vobec dakedy budu deti a nakoniec ak bude vsetko ok budu tri ....a pri dvojickach su rizika a vraj grochal posiela na dalsie vyseyrenia do PP dam vediet pak drzim ti palce....ja zasa februar ket nic a teraz marec aha ☺️
To su skvele spravy tesim sa s tebou ze je vsetko v poriadku ja uz ani nespavam tak sa bojim vysetrenia ...drzime sa len este som ani neoznamovala rodine a mam brucho uz teraz to skryvam a to pri prvom babu mi brucho zacalo rast v 6 mesiaci tak sa bojim aka velka idem byt 🙈

@alex5896 no mame posledne embryo :( aspon jeden cyklus si dam urcite pauzu.teraz uprimne sa mi ani nad dalsim pokusom nechce rozmyslat. Uzijem si sviatky a potom uvidime...ale nejak dlho cakat nechcem, mam uz 34, nemam nad cim otalat