icon

KET - marec 2023

lucyas3
28. feb 2023

Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?

dodla86
6. mar 2023

@miskam333 Ano volala som, pridal mi injekcije prolutex a magnezko...no uvidime co z toho bude...

dodla86
6. mar 2023

@lucyas3 No ani nehovor, ked nemam zamestnanu hlavu a nic nerobim je to neskutocne

dodla86
6. mar 2023

@iviiinka no to ma mrzi, ale kto vie..ze?? Moc drzim palce 🍀🍀✊🏼✊🏼

iviiinka
6. mar 2023

@dodla86 Dakujem,uvidime..urobim si test vecer,ale nemam velke ocakavania😔

dodla86
6. mar 2023

@iviiinka Tak daj vediet ✊🏼✊🏼✊🏼🍀🍀🍀🍀

iviiinka
6. mar 2023

@dodla86 Test snehobiely😔

dodla86
6. mar 2023

@iviiinka to ma mrzi 🥺🥺🥺

dodla86
6. mar 2023

@iviiinka Ale zase si len 7dpt..uz sa ti spustila krv??

dodla86
6. mar 2023

@miskam333 inak jedna baba pise tak mudro, ze nidace je 1 az 2 dni po ket..tak ja neviem..hmmm

iviiinka
6. mar 2023

@dodla86 Ano,zacina to ako moj normalny menzes.Aj tak dakujem za povzbudenie a drzim palceky nech ti to dobre dopadne.My uz mame len 1 embryko.Uvidime,co dalej.Mozno zmenim imnocentrum,z toho v Ba nemam velmi dobry pocit.

dodla86
6. mar 2023

@iviiinka ach joo 🥺 Ja mam do ms 8 dni, ale bojim sa..toto je nase 1ivf a 3ti a zaroven posledny ket ☹️. Kam to chodis do car?

clori
6. mar 2023

@iviiinka do ktorého CAR chodíte?

clori
6. mar 2023

@iviiinka a skús ešte testnúť zajtra. podľa výsledku uvidíš.

iviiinka
6. mar 2023

@dodla86 Velmi drzim palce😊Reprofit Brno

iviiinka
6. mar 2023

@clori Reprofit Brno.Skusim.Dakujem za podporu.Ste zlate🙂Bohuzial,nemyslim ze z toho bude nieco tento krat.

dodla86
6. mar 2023

@iviiinka dakujem... Nooo brno si pochvaluju

iviiinka
6. mar 2023

@dodla86 To ano,no zatial my bohuzial bez vysledku😔Pristup super.

dodla86
6. mar 2023

@iviiinka to ma mrzi... Ako vsetkych neuspechy 🥺. A ty si mala dnes, zajtra dostat ms?

iviiinka
6. mar 2023

@dodla86 Musime verit,ze sa nam to raz podari🙂Zajtra som mala dostat menzes

miskam333
6. mar 2023

@iviiinka mrzí ma to 😥 to sklamanie je vždy bolestivé

@dodla86 prepáč nerozumela som čo píšeš čo by malo byť 1-2 deň po Ket? Uhniezdovanie to malo byť ?
Pokiaľ by to bolo uhniezdovanie tak áno väčšinou 1-2den sa embryjko "zahryzne" do maternice vtedy veľa žien má ružové špinenie ... Embryjko začne uvoľňovať hcg ale toto uhniezdovanie môže trvať dlhšie a popri tom ako pomaličky sa uhniezduje hlbšie a aj zároveň rastie tak môže napríklad narušiť nejakú cievku a tak vznikne krvácanie buď slabšie a to špinenie alebo aj silensie . Tažko povedať no snáď je to ono🙏 Ach človek sa len modlím aby už po vklade žiadnu krv ani spojenie nevidel ..keď už máme cestu k tehu komplikovanú tak už toto by mohlo byť bez komplikácií .

dodla86
6. mar 2023

@miskam333 ano ano, ze 1-2 dni po ket sa zahryzne..a ja som zacala toto mat 4dpt vecer, a 8 dni do MS.Je to pre mna take zvlastne a hlavne teda ze ten test je dnes biely (rono robeny)...

dodla86
6. mar 2023

@iviiinka no ja som verila, uz som trosku skepticka voci tomu. Ale to je moja blba povaha. A uz sa ti teda ms spistila, hej? Lebo ved krv mas az 13.3.? Ci?

miskam333
6. mar 2023

@dodla86 uvidiš určite ked to tak budeš citit otestuj lebo aj tie testy to je teraz katastrofa ..ja som profi testovač ozaj rozne značky ,často a vela :D .. ale chapem ta tiež už aj ked som si zažila uspešny transfer s krvacanim tiež by som sa citila asi ako ty je to pre ženu vždy take istejšie ked nie je žiadna krv ....toto čakanie je najhoršie no stale je to 50/50

dodla86
6. mar 2023

@miskam333 no ved toto..som zvedava.Proste to zial nijako neovplyvnim(e) 🤷‍♀️ A tak sa vzdy snazime robit pre to vsetko, ale nakoniec je to v "rukach" embryjka 😉

lucyas3
autor
6. mar 2023

@dodla86 ahoj kedy sa chystas robit test ? ☺️

dodla86
6. mar 2023

@lucyas3 ahojky...ha ja som urobila kvoli spineniu rano a samozrejme ze belsi uz ani nemohol byt 🤔😬😬😬

lucyas3
autor
6. mar 2023

Baby tak dnes som mala transfer zistila som ze embryo je expandovana blastocysta 4BB neviem sice co to znamena ale ze vraj je to slabsia kvalita ☺️ no neostava nic len verit ze to je bojovnik, zakusne sa a vyvinie sa 🤞 uvidime ☺️ citam vsetko co pisete a myslim na kazdu z Vas 🥰
Transfer trval asi 3 minuty velmi rychle to bolo 🤞

lucyas3
autor
6. mar 2023

@dodla86 moja zlata este nic nieje stratene 🤞🤞🤞

dodla86
6. mar 2023

@lucyas3 nie je, ti mas oravdu, ale... Strach tam je, ked to sa tak vlecie, keby uz je aspon 8dpt, ale nee..zajtra len 6dot 🤦‍♀️🤭😂. Ked potrebujes cas urychlit nejde to, ale doteraz ani som si neuvedomila a bol vikend a po vikende 😂😂😂.

Nooo tak ste to.zvladli, urcite to je bojovnik. U mna sa napr.ujal prvy ket s blastou 4AB a bolo vajko samostatne v miske oplodnene, druhe uz ICSI 4AB a nic..no hcg som mala 0,3 🤭 ci koľko a toto mame tiez ICSI alen3AB...a teda posledne 🍀

Ty planujes kedy testovat najskor? Mas testy nakupene?

miskam333
6. mar 2023

@lucyas3 to je stále celkom slušne embryjko 😊 ja idem tiež tento krát vkladať nie úplne kvalitné embryjko skôr je to o Tom že sme im chceli dať šancu keby je na embryologičke ktovie či by mrazili ...zas vôbec netuším v minulosti aké hodnotenie malo tých 5 embryjok čo som mala vklad lebo v starom centre povedali len že je to blastocysta.. Ale ako sa hovorí motyka môže vystreliť a hlavne počula som že je to len také hodnotenie krásy .. Ako vidíš na obrázku má stále vysoké percenta úspešnosti . Tak držím palec bojovnikovi 💪✨