icon

KET - marec 2023

lucyas3
28. feb 2023

Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?

dodla86
5. mar 2023

@alenaba89 no dobra ako dobra, uvidime co z toho bude. Akoze moze to byt uhniezdovanie, ale tak boh vie...boze, 14 dni je straasne vela, uz nech som aspon 8, vtedy olanujem testovat 🤭🤭🤭 Hehe, nooo myslim ze nebydrzis, ale...

alenaba89
5. mar 2023

@dodla86 tiez si myslim, ze nevydrzim 🙂

dodla86
5. mar 2023

@alenaba89 😂😂😂

lucyas3
autor
5. mar 2023

@alenaba89 nemala som a lutujem
Ze som nedala 🙈

lucyas3
autor
5. mar 2023

@dodla86 citim s Vami zajtra mam vklad a to sa budu dni vliect ☺️☺️☺️

dodla86
5. mar 2023

@lucyas3 o kolkej to mas?? 💪🍀😇 Od zajtra v tom budes s nami 😊😊😊🍀🍀🍀

lucyas3
autor
5. mar 2023

@dodla86 mam tam ist na 12.00 ale ze o 13.00 ma byt vklad cca ☺️🥰 uz sa tesim dufam ze do tretice do vyjde. Uvidime 🤞🤞

alenaba89
5. mar 2023

@lucyas3 drzim prsty!

dodla86
5. mar 2023

@lucyas3 moc drzim palce 🍀🍀🍀✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼.
Ja som to.mala zaujimave, plny mocak, tak tento krat sa mi to nepodarilo 🤭🤭 (a vlastne ze ani jedna baba co tam.dosla nemala naplneny, jednu dokonca zrusili uplne lebo ani jej vidiet nebol mechur a nevedela si ho doplnit), tak ma skontrolovali ze a slat na izbu a doplnit lebo by sa tam nedostali lebo ze mala som uplne pravy uhol, tak som isla na izbu, vypila som cierny caj co mi urobili, 3x aj kusok 0,75l vody a uz sim isla prasknut, potom ze tak ideme na to a ze moc sa nenaplnil, ale nastastie "zrkadlo" tu maternicu vyrovnalo a pekne to islo.. Tak poviem ti, ze nebolo mi vsetko jedno. 🍀🍀🍀

lucyas3
autor
5. mar 2023

@dodla86 fuha tak to som ani netusila ze moze nastat 🙈 no ale nastatsie to dopadlo dobre. Co je to “ zrkadlo “ ak za mozem opytat ?

biem22
5. mar 2023

@lucyas3 držím palce ✊✊

lucyas3
autor
5. mar 2023

@alenaba89 dakujem krasne ☺️☺️☺️

lucyas3
autor
5. mar 2023

@biem22 dakujem krasne 🤞🙏🏻☺️

dodla86
5. mar 2023

@lucyas3 no nastastie 🤭🤭 Ta vec co ti davaju dnu aby si to dr "otvoril" a pekne sa doatal s katetrom dnu do maternice..

alenaba89
5. mar 2023

@dodla86 wau.. ktore centrum? uprimne? ja som si dala dva pohare vody asi pol hodiny predtym a v pohode..

dodla86
5. mar 2023

@alenaba89 chodime do Ferricentu v Ba.

alenaba89
6. mar 2023

@dodla86 to ani nepoznan, drzin prsty 🙂

dodla86
6. mar 2023

@alenaba89 pardon preklep, Ferticent. To je taka mala klinika 😇 A ďakujem, ale od vcera vecera slabe ruzove spinenie, dnes tiez a dokonca nieco.malo hnedkave a citim brucho 🥺🥺🥺

miskam333
6. mar 2023

@dodla86 neboj špinenie može byt dobrym znakom ... ja som dokonca pri poslednom vklade na 8 dpt zakrvacala a tak silno a dlhsie že som si myslela že je to menzes a to sa tam len bejby zahryzkavalo hlbšie pretože tehotna som nakoniec bola (aj ked to skoncilo v 10tt) .. určite si nasad vela vitaminu C aj pi vo vodu s citronovou štavou ...pekne to spevni cievky🙂

biem22
6. mar 2023

@dodla86 v prípade problémov kontaktuj centrum, ja som pri prvom vklade vždy volala, zvýšili mi dávku liekov a zavolali má na sono, 3krat som u nich bola na sone, bežne sa chodí raz....

dodla86
6. mar 2023

@miskam333
@biem22
Dakujem baby, no ja uz mam strach lebo pri prvom to sice vyslo ale nepamatam spinenie, no skoncilo to v 11Tt ZP, druhe nic a toto neciem.Uz mam obavy, nasadila som aj ascorutin a beriem aj C samotne okrem femibionu. A to som dnes len 5dpt 🤦‍♀️🤦‍♀️

biem22
6. mar 2023

@dodla86 ja som mala spinenie niekoľko krát a vyšlo to, môže to byť uhniezdenie 🙂 ✊

dodla86
6. mar 2023

@biem22 no uvidime, test samozrejme negativny ( sprosta som si urobila na 5dpt) 🤦‍♀️🤦‍♀️😂

miskam333
6. mar 2023

@dodla86 tak tak si to citila s tym testom ...ja som napriklad mala silne testy a po krvacani uplne zoslabli skoro ako negativne a už som myslela že je po tom a zacali silniet až opäť od dalšieho dna ...ja nerada davam falošne nadeje sama to nemam rada ale tak šanca tam stale je 🙂

dodla86
6. mar 2023

@miskam333 tak sanca je vzdy, to je jasne, ved je to len 5dpt, ale znervoznilo ma to spinenie (tak skoro) a citenie podbruska 🤷‍♀️🤷‍♀️

miskam333
6. mar 2023

@dodla86 skúšala si volať do CAR ?možno by ti zvýšili dávku progesterónu

dodla86
Autor odpoveď zmazal
lucyas3
autor
6. mar 2023

@dodla86 vobec niesi sprosta ja to uplne chapem si zvedava tie dni po transfere do krvi utekaju neskutocne pomaly ….

iviiinka
6. mar 2023

@dodla86 Drz sa,ako hovoria baby moze to byt uhniezdovanie,pripadne zavolaj do centra nech si kludnejsia

iviiinka
6. mar 2023

Baby,ja nemam dobre spravy.Smutna som z toho,asi mi prisla ms😔Rano malinko spinenie slabulinko ruzove a teraz uz akoby oranzovo cervena krv.Menzes normalne by som mala dostat zajtra.Ked pridem z prace,urobim si test ale vela sanci tomu nedavam.