KET - marec 2023
Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?
@iviiinka mrzí ma to 😥 to sklamanie je vždy bolestivé
@dodla86 prepáč nerozumela som čo píšeš čo by malo byť 1-2 deň po Ket? Uhniezdovanie to malo byť ?
Pokiaľ by to bolo uhniezdovanie tak áno väčšinou 1-2den sa embryjko "zahryzne" do maternice vtedy veľa žien má ružové špinenie ... Embryjko začne uvoľňovať hcg ale toto uhniezdovanie môže trvať dlhšie a popri tom ako pomaličky sa uhniezduje hlbšie a aj zároveň rastie tak môže napríklad narušiť nejakú cievku a tak vznikne krvácanie buď slabšie a to špinenie alebo aj silensie . Tažko povedať no snáď je to ono🙏 Ach človek sa len modlím aby už po vklade žiadnu krv ani spojenie nevidel ..keď už máme cestu k tehu komplikovanú tak už toto by mohlo byť bez komplikácií .
@dodla86 uvidiš určite ked to tak budeš citit otestuj lebo aj tie testy to je teraz katastrofa ..ja som profi testovač ozaj rozne značky ,často a vela :D .. ale chapem ta tiež už aj ked som si zažila uspešny transfer s krvacanim tiež by som sa citila asi ako ty je to pre ženu vždy take istejšie ked nie je žiadna krv ....toto čakanie je najhoršie no stale je to 50/50
Baby tak dnes som mala transfer zistila som ze embryo je expandovana blastocysta 4BB neviem sice co to znamena ale ze vraj je to slabsia kvalita ☺️ no neostava nic len verit ze to je bojovnik, zakusne sa a vyvinie sa 🤞 uvidime ☺️ citam vsetko co pisete a myslim na kazdu z Vas 🥰
Transfer trval asi 3 minuty velmi rychle to bolo 🤞
@lucyas3 nie je, ti mas oravdu, ale... Strach tam je, ked to sa tak vlecie, keby uz je aspon 8dpt, ale nee..zajtra len 6dot 🤦♀️🤭😂. Ked potrebujes cas urychlit nejde to, ale doteraz ani som si neuvedomila a bol vikend a po vikende 😂😂😂.
Nooo tak ste to.zvladli, urcite to je bojovnik. U mna sa napr.ujal prvy ket s blastou 4AB a bolo vajko samostatne v miske oplodnene, druhe uz ICSI 4AB a nic..no hcg som mala 0,3 🤭 ci koľko a toto mame tiez ICSI alen3AB...a teda posledne 🍀
Ty planujes kedy testovat najskor? Mas testy nakupene?
@lucyas3 to je stále celkom slušne embryjko 😊 ja idem tiež tento krát vkladať nie úplne kvalitné embryjko skôr je to o Tom že sme im chceli dať šancu keby je na embryologičke ktovie či by mrazili ...zas vôbec netuším v minulosti aké hodnotenie malo tých 5 embryjok čo som mala vklad lebo v starom centre povedali len že je to blastocysta.. Ale ako sa hovorí motyka môže vystreliť a hlavne počula som že je to len také hodnotenie krásy .. Ako vidíš na obrázku má stále vysoké percenta úspešnosti . Tak držím palec bojovnikovi 💪✨

@miskam333 Ano volala som, pridal mi injekcije prolutex a magnezko...no uvidime co z toho bude...