KET - marec 2023
Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?
@biem22 no uvidime ako to dopadne..
No pekne, tak si pockas o par sni dlhsie, ale mas vyhodu ze robia aj sono, u nas len krv 🤷♀️🤷♀️
@tinka181 akonahle je hlava zamestnana je to v pohode ale ked si doma sadnem, čisté hotovo 🤦♀️🤦♀️💁♀️😄. Ale hej, je to tymi hormonmi a ja mam ten progesteron este aj navyseny, takze..
Ahojte. Ja sa k vam tak potichucky pridam , tento mesiac budeme mat KET. Snazime sa uz dlho. Mam za sebou 2x IUI a 2x KET , z toho dve uspesne - ale zial obe skoncili potratom :( ..uz som tu na konovi taky troska inventár 🙂 . tak zase raz dalsi pokus pred nami ... mame uz len dve embryjka. Drzim vam vsetkym palce 🍀 snad bude tento mesiac stastny 🙂
@lucyas3 no snad ano, bozinku este 7 dni do krvi 🤦♀️🤦♀️ Uvidime ako to bude prebiehať 🍀🍀🍀 . Pokial nam raz vyjde ket, tak to samozrejme povyhadzujem.Zatialnto este skladujem 😄
@biem22 dakujem velmi pekne 🍀🍀🍀💖💖💖.
Och tak to ma mrzi, ze si chora...prajem rýchle uzdravenie. Takze vela vela vitaminov a ak je to mozne co nakviac sa setri a kuriruj 💪🍀✊🏼✊🏼🍀🍀
Ahojte žienky, tie dni po transfere sa vlečú neskutočne pomaly, dnes piaty deň a mna šklbe si ísť urobiť test, ale nechcem byť sklamaná, tak by som mala asi ešte vydržať. 😵💫😵💫
@petvik vydrz este ☺️ ja mam 3 den po transfere ak spravne ratam ( den transferu ratam ako 0 ) a tidz ma jz napadlo ze test ale povedala som si ze az na 6-7 spravim nedela / pondelok.
Aj ked toto je asi najhorsie obdobie to cakanie. Snazim sa zabavat inymi vecami a nemysliet tolko na to … aj ked to je tazke ked som cele dni doma… 🙈😂🥰☺️
Vydrz este aspon do zajtra / pozajtra
Ako sa máte žienky ? Mne je celý večer na zvracanie, telo asi "bojuje" 😶
Tak dievcata, u mna sa zazrak nestal, dnesny ranny test biely 🥺😭. Sanca uz ziadna nie je, takze nalada pod psa. Bohuzial uz nemame ziadneho ⛄ takze co bude dalej,neviem. Vam samozrejme moc moc drzim ✊🏼✊🏼✊🏼, aby ste mali co najskor // na teste a vsetko bolo ok 😇.
Baby ako sa dnes mate ? Ja mam 4 den po transfere & konecne som vysla von ma byt dnes krasne ☺️
@dodla86 velmi ma to mrzi ☹ tieto sklamania su najhoršie hlavne ked človek už nema čo vkladat a vie že jedine dalšie ivf ..prajem vela sil
@lucyas3 ja som mala noc peklo akože migrena extremna ...bala som sa že ju budem mat lebo tušim že taku silnu som mala aj pri 4tom alebo 5tom vklade ..tato to ale prekonala všetko bolo aj plač od bolesti a to ja mam extremne vysoky prah bolesti 😀

@alenaba89 ja som tiež viac nervózna odkedy mám lieky