icon

KET - marec 2023

lucyas3
28. feb 2023

Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?

biem22
8. mar 2023

@alenaba89 ja som tiež viac nervózna odkedy mám lieky

biem22
8. mar 2023

@dodla86 ešte nestrácaj nádej ✊.
Mne nakoniec dali sono a krv až na 14den, tak ja si počkám do 22🙈

tinka181
8. mar 2023

@dodla86 to su tie hormony,sme citlivejsie.viem ze sa to neda,ale nemysli na to. Clovek je nervoznejsi z toho vsetkeho...

dodla86
8. mar 2023

@biem22 no uvidime ako to dopadne..
No pekne, tak si pockas o par sni dlhsie, ale mas vyhodu ze robia aj sono, u nas len krv 🤷‍♀️🤷‍♀️
@tinka181 akonahle je hlava zamestnana je to v pohode ale ked si doma sadnem, čisté hotovo 🤦‍♀️🤦‍♀️💁‍♀️😄. Ale hej, je to tymi hormonmi a ja mam ten progesteron este aj navyseny, takze..

dodla86
8. mar 2023

Kukajte baby, toto je moj krasny suplicek 🤭🤭🤭🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣 Čistá fetacka 🤣🤣🤣

miskam333
8. mar 2023

@dodla86 slušna zbierka 😂máš v Tom aspoň super prehľad ja mám všetko v krabiciach 😂😂😂 okolo 400 ihiel kks to keby niekto nájde tiež neviem čo si pomyslí 😂😂😂

miskam333
8. mar 2023

Tak žienky dnes som sa ku vám pridala aj ja 😊 ☃️ čislo 6 je už v teplučku 😋

biem22
8. mar 2023

@dodla86 och riadna zbierka, ja som to vyhodila po úspešnom ET .. dúfam, že sa k tomu už nikdy nevrátime

biem22
8. mar 2023

@miskam333 ❤️❤️❤️❤️ držím silno palce ❤️❤️ .

dodla86
8. mar 2023

@miskam333 keby prisla razia tak som v prdeli 😅😅🤣🤣🤣
Tebe Drzim ✊🏼✊🏼🍀🍀🍀🍀
@biem22 no ja este zbieram kedze nam este nic nevyslo.Mozno sa toho zbavim aj ja niekedy 😇🍀🤭

no_co_uz
8. mar 2023

Ahojte. Ja sa k vam tak potichucky pridam , tento mesiac budeme mat KET. Snazime sa uz dlho. Mam za sebou 2x IUI a 2x KET , z toho dve uspesne - ale zial obe skoncili potratom :( ..uz som tu na konovi taky troska inventár 🙂 . tak zase raz dalsi pokus pred nami ... mame uz len dve embryjka. Drzim vam vsetkym palce 🍀 snad bude tento mesiac stastny 🙂

biem22
8. mar 2023

@dodla86 verím, že ano ❤️❤️
@no_co_uz aj ja ti držím silno palce ❤️❤️

dodla86
9. mar 2023

@biem22 dnesny, vysiel v limite a nemusim hladat a vykrucat test, nazivo je to vidiet pekne, no je slabulinka, na foto nic moc, ale zrejme sa tam nieco deje 🍀🍀🍀

lucyas3
autor
9. mar 2023

@dodla86 🍀🍀🍀 to vyzera byt na dobrej ceste ☺️tesim sa s tebou 🥰

A ta zbierka liekov, planujes to ukazat baby alebo niekedy vyhodit ? Ja to vyhadzujem priebezne ☺️ v nasom malom docasnom byvani neni na nic miesto 😂

biem22
9. mar 2023

@dodla86 super silno držím palce ❤️❤️. Ja som sa zobudila chorá 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️ a kríže má začínajú bolieť 🙈

dodla86
9. mar 2023

@lucyas3 no snad ano, bozinku este 7 dni do krvi 🤦‍♀️🤦‍♀️ Uvidime ako to bude prebiehať 🍀🍀🍀 . Pokial nam raz vyjde ket, tak to samozrejme povyhadzujem.Zatialnto este skladujem 😄
@biem22 dakujem velmi pekne 🍀🍀🍀💖💖💖.
Och tak to ma mrzi, ze si chora...prajem rýchle uzdravenie. Takze vela vela vitaminov a ak je to mozne co nakviac sa setri a kuriruj 💪🍀✊🏼✊🏼🍀🍀

clori
9. mar 2023

@no_co_uz držím palce 🙂
@dodla86 paráda. tak nech len silnie ❤️

dodla86
9. mar 2023

@clori dakujem 🍀

petvik
9. mar 2023

Ahojte žienky, tie dni po transfere sa vlečú neskutočne pomaly, dnes piaty deň a mna šklbe si ísť urobiť test, ale nechcem byť sklamaná, tak by som mala asi ešte vydržať. 😵‍💫😵‍💫

lucyas3
autor
9. mar 2023

@petvik vydrz este ☺️ ja mam 3 den po transfere ak spravne ratam ( den transferu ratam ako 0 ) a tidz ma jz napadlo ze test ale povedala som si ze az na 6-7 spravim nedela / pondelok.

Aj ked toto je asi najhorsie obdobie to cakanie. Snazim sa zabavat inymi vecami a nemysliet tolko na to … aj ked to je tazke ked som cele dni doma… 🙈😂🥰☺️

Vydrz este aspon do zajtra / pozajtra

biem22
9. mar 2023

@dodla86 snažím sa ❤️❤️

biem22
9. mar 2023

@petvik držím silno palce ❤️ to čakanie je veru ťažké 🙈

biem22
9. mar 2023

Ako sa máte žienky ? Mne je celý večer na zvracanie, telo asi "bojuje" 😶

dodla86
9. mar 2023

@biem22 az tak zle sa citis??? Ja sa ansolutne nijako necitim, sem tam ma boli nrucho ako na ms, od zajtra 4 dni do ms... Dokonca ani prsia nic, uz zase zacinam byt nestastna.. Zase moc rozmyslam a sa sledujem, klasika, vecer 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Co ti poviem.

miskam333
9. mar 2023

@biem22 no ja mám extrémny migrénu tiež až na zvracanie normálne mi tlak vtlača slzy do očí ...zvykla som mávať takto migrény po vkladoch ale je to extrém .

dodla86
10. mar 2023

Tak dievcata, u mna sa zazrak nestal, dnesny ranny test biely 🥺😭. Sanca uz ziadna nie je, takze nalada pod psa. Bohuzial uz nemame ziadneho ⛄ takze co bude dalej,neviem. Vam samozrejme moc moc drzim ✊🏼✊🏼✊🏼, aby ste mali co najskor // na teste a vsetko bolo ok 😇.

lucyas3
autor
10. mar 2023

@dodla86 dobre ranko, mrzi ma to…🥲 u mna to asi tiez tak bude. Ak sa da chod ma dovolenku alebo na par dni niekam “ za odmenu “ ja sa chystam ak to nevyjde… musim mat nieco na co sa tesim aby som sa nezblaznila… ☺️ kolky si dnes den po transfere ?

dodla86
10. mar 2023

@lucyas3 Dakujem. Preco myslis ze aj u teba?? To snad nie. No moc sa neda na dovolenku. Ja neviem co budem robit 😭😭😭. Dnes 9dpt (akoze ked sa fakt pozries tak tien tam je, ale uz ny to malo silit, takze ak nieco tak najpravdepodobnejsie biochemicke. Tazko mi je 😭

lucyas3
autor
10. mar 2023

Baby ako sa dnes mate ? Ja mam 4 den po transfere & konecne som vysla von ma byt dnes krasne ☺️

miskam333
10. mar 2023

@dodla86 velmi ma to mrzi ☹ tieto sklamania su najhoršie hlavne ked človek už nema čo vkladat a vie že jedine dalšie ivf ..prajem vela sil
@lucyas3 ja som mala noc peklo akože migrena extremna ...bala som sa že ju budem mat lebo tušim že taku silnu som mala aj pri 4tom alebo 5tom vklade ..tato to ale prekonala všetko bolo aj plač od bolesti a to ja mam extremne vysoky prah bolesti 😀