KET - marec 2023
Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?
Caute žienky. Mna od včera hlava boli, som mylslela že sa z toho vyspim a ráno som sa zobudila s bolesťou a stále boli. 🙄 Aspoň že som ostala na homeoffice a môžem si tu zvoliť pomalé pracovne tempo s prestávkami. 😂
Inak včera som mala nervy, tak som si na 5. deň urobila test a samozrejme nič a potom mi bolo zle, tak neviem či zo stresu alebo naozaj. 🤷🏼♀️
Cez týždeň som bola u obvodnej na krv, lebo ma strašne dve noci bolela ruka a v CAR sa báli, či nemám nejakú krvnú zrazeninu, tak mi dali preventívne fraxiparine. Dnes som volala o výsledky a mám zvýšený D-dimér, ale že z tej ruky to nie je a doktorka hovorila, že v tehotenstve byva zvýšený a že sa možno už embryo uhniezďuje, tak dúfam, že to tak aj naozaj je, lebo som z toho na nervy. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Dnešné počasie treba veru využiť na prechádzku, až ma človek lepšiu náladu.
@lucyas3 no ja zvyknem mavat migreny hlavne zo svetla a z krku nakolko robim pernamentny makeup čiže silne svetlo a stale zohnuta hlava no chrbtica v prdeli ale teraz mam volno ale bolo to hrozne .... vačšinou mi pomaha olej peprmint na spanky alebo taka akupresurna podložka ktoru teraz nemožem koli tomu že mam injekcie na riedenie krvi ..skušala som všetko možne až do kym mi naozaj muž nepovedal že sa vuž velmi trapim nech si dam ten paralen ...viem že sa može paralen ale ja sa aj bežne v živote snažim mimo ivf liekom vyhnuť aj to bola nahoda že sme ho mali doma ..no už to bolo naozaj že som myslela že odpadnem tak som si ho okolo 1-2hej rano dala .. Verím že som snad ničomu neubližila ale dnes je lepšie akože energia žiadna čo sa telo vyčerpalo.... ty sa ako citiš ? odolávaš úspešne testovaniu ? 😀
Baby tak dnes prvy den MS idem do toho opat zacinam tabletkovat 21 sono a koncom mesiaca vklad ☺️☘️🙏
tak dnes kontrola dopadla super. 9DC a sliznica 8-9mm (tak mám v papieroch 8,5mm).
Ahojte, pridavam sa ak mozem 🙂 caka ma moj 2.KET 15.3., prvy v novembri nevysiel 😕 nemam ziadnu kamaratku v podobnej situacii, tak mam pocit, ze mi nikto nerozumie😀 drzim vsetkym palce nech to je tentokrat uspesne✊✊🍀
@lucyas3 áno, už mi to dnes dr. naplánoval. od stredy začínam s progesterónom 🙂
inak som tu postrehla fotky s liekmi. dnes som si teda skontrolovala, čo mám a cvakla foto. a že sa teda podelím s vami o foto aj ja 😅 aspoň som všetko mohla potom uložiť konečne na jedno miesto. mala som to roznesené rôzne po byte. takto vcelku sa mi to však nezmestí do jedného šuflíka, takže som si vypomohla veľkou nákupnou taškou 😅 a zavadzia teraz v obývačke.
@angie116 ahoj, tu sa môžeš medzi nami vyrozprávať. tiež sa o tom s nikým nebavím. o terajšom KET vie len môj muž a moja nadriadená (mám v nej oporu, nemusím tajiť, prečo a začo idem po lekároch), inak sa o tom nezdôverujeme ani v rodine. takže tiež na prípadné vyrozprávanie sa mám len internet 😅 ale nevadí mi to. skôr naopak.
@clori dakujem 🙂 v mojom okoli kazdy rodi ako jablon, tak sa citim ako z inej planety 🙄 tak je dobre vediet, ze v tom nie som sama..v praci som prvy vklad riesila par ludmi, ale dalsie uz nebudem..mala som pocit ze aj ich som "sklamala"🥺 takze tiez prakticky s nikym, okrem tejto skupiny
@angie116 ze rodi ako jablon 🥰 V mojom okoli je to podobne ale mam stale par blizkych ludi co deti nemaju …
Ja nemam problem o tom hovorit ale az teraz po 2 IVF.
Po prvom som to povedala len najblizssej rodine v praci a inde som to nehovorila bola som na PN s niecim “ inym “ a ocakavala som ze to vyjde. Ani ma len nenapadlo ze proste to moze nevyjst hlava mi to nebrala a preto som aj tak dlho cakala mala som 37/38 ked som bola na prvom. Potom presli 2 roky a sla som do toho zas. Teraz pri druhom o tom hovorim viac myslim ze to uz nieje “ Tabu “ a hlavne sa neni za co hambit ze deti nemame ved predsa to nieje nasa vina. Robime vsetko preto aby sme ich mali ☺️☺️☺️🥰🥰🥰 viac pre to spravit nemozme.
Je to na tebe ako to citis ci chces ci nechces o tom hovorit … nemusis to povedat nikomu ak ti to vyhovuje tak lepsie …
@alenaba89 kľudne mi píš ja som na testy a duchov môžem povedať odborník 😂😂😂pre to vždy testujem naraz s viac znackami testov 😋 najlepšie vždy vydržať aspoň do ďalšieho dňa a sledovať či tmavne ak chceš kľudne pridaj foto ...no teraz tie testy duchuju strašne tak pre to tých viac značiek ...ja som za taký úspešný transfer minulo hádam aj 50 testov 😂😂😂🤦🏻♀️
@lucyas3 no viečo konečne naskladnili original top testy tie som mala vždy rada ...mamatesty mam tiež rada a aj intime ..a clearblue su dobre a vela žien chvali dr.max ale ja ich nekupujem :D ... hlavne teraz duchuju naozaj skoro všetky neviem či je to nejaky obchody ťah alebo čo aby si žena vela kupovali (funguje 😂) ...ja som od začiatku tetovala aj vyprchanie ovitrellu a od vtedy je to stale na rovnakej intenzite ducha ..inak ked by si to urobila ženy by sa možno začala tešit ale je to 50/50 že či je to naozaj alebo falošne ..pre to kym nezačnu tmavnut ja to považujem za negativne 😀
Ahojte. Chcem sa poradit je to moje prve IVF, 10 zamrazených embryí a 4.3. som bola na prvý KET. Dnes ráno som testovala a test negatívny. Ako tak čítam tak testy mávali pozitívne už na 6 deň. Na krv do CAR idem v piatok. Inak sa cítim fajn trochu pobolievanie v podbrušku ale inak nič.
@martina_ja Ahoj. Ja som bola na ET 4.3. a tiež dnes ráno test negatívny. 😒 Krv ma tiež čaká až v piatok.

@dodla86 to ma moc mrzí 😔 podepkuj si, vymysli nový plán, odpočiň si a potom sa pustíte znova do boja ❤️