icon

KET - marec 2023

lucyas3
28. feb 2023

Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?

Strana
z16
alex5896
19. máj 2023

@jezatka to predtym patrilo tebe neviem preco mi ta neoznacilo a podarila sa vam aj foto? Vysetrenie robil len cez brusko ci od spodu? Ako dlho si tam bola

jezatka
Autor odpoveď zmazal
alex5896
19. máj 2023

@jezatka ta fotka je uzasnaaa ,❤️ pripomenulo mi to moju tiez na sone davala rucicku aby jej nebolo vidno do tvare vraj sa hanbia ❤️ uz ste oznamili vsetkym? Ja sa strasne bojim ze sa pozapletaju snury alebo ze jedno bude vacsie a druhe mensie 🙄😟

jezatka
20. máj 2023

@alex5896 taka fotka je veľmi pekná spomienka 🥰 zatiaľ sme ešte nikomu nehovorili. Chceme ešte chvíľu pockat. Ja ti verim, pri dvojičkách sú komplikácie navyše. Musíš sa šetriť čo najviac to pojde. Detičky budú urcite v poriadku 😊

sasenka6
20. máj 2023

@alex5896 nevadí, wow z jedného tak to je úžasne 🙏🏻 no ja čakám, pondelok mám konečne prvú kontrolu u gynekológa tak budem vedieť či som naozaj tehotná 🙈

alex5896
27. máj 2023

@sasenka6 ako si dopadla ☺️ ja mam dva srdiecka 4 ruky 4 nohy a oba zivotaschopne ❤️❤️zatial obe naraz rastu 🙏

alex5896
27. máj 2023

@jezatka ahoj tak vsetko v poriadku maju dva obaly tak sa nemozu zapliest uz sa len modlit ze budu naraz rast dneska oznamujeme rodine ❤️ vy ste uz oznamili

sasenka6
28. máj 2023

@alex5896 ooo super gratulujem 🫶🏻len tak ďalej nech sa darí drobčekom.
Ja som bola no neviem či to dopadlo dobre alebo zle. Plod je o 9 dni menší podľa merania. Mala som ovulaciu určite neskôr, ale tak o 4-5 dni, určite nie o 9 dni. Tak neviem či sa mám tešiť alebo čo to môže znamenať. Doktor sa vyjadril že uvidíme nabudúce 🤷🏼‍♀️

alex5896
28. máj 2023

@sasenka6 dakujem ☺️ no dufam ze na dalsom vysetreni to dobehne ☺️🙏 kedy ides opat? A vlastne v ktorom tt by si mala byt?

sasenka6
6. jún 2023

@alex5896 o týždeň mám ďalšie sono. Podľa ms by som mala byt 9+4tt tak uvidíme ako bude sedieť veľkosť v utorok. Ešte som do toho 2 týždne chorá aj ja aj deti a nemôžem žiadne lieky. Na porazenie

sasenka6
13. jún 2023

@alex5896 ahoj ako si dopadla u grochala ?

alex5896
13. jún 2023

@sasenka6 ahoj no jedno babo je ok ale druhe vysiel aj downov 1/14 a aj so srdieckom a chlopnov nieco 🙄 posielaju ma na testy nipt odmietla som zatial pockam si na krv co berie gynekologicke tripple a uvidim pak a samozrejme 20tt grochal opat dufam budu lepsie vysledky....a ty ako?

sasenka6
14. jún 2023

@alex5896 och joj to ma mrzí. Ale verím že nakoniec budú obe bábätka v poriadku. To muselo veľmi vystrašiť. Budem držať palce. Ja idem o 2 týždne ku grochalovi, už je menšie o 7 dni namiesto o 9dni. Tak dúfam že grochal odmeria najlepšie. Lebo tým pádom, keď je o týždeň menšie mam termín nie 12+4 ale 11+4 podľa veľkosti, tak snáď to bude v poriadku tam ísť

alex5896
14. jún 2023

@sasenka6 dufam ze bude mat dobre spravy pre teba nech ste v poriadku a babatko rastie potom napis co grochal ☺️

sasenka6
14. jún 2023

@alex5896 áno jasne napíšem. A prosim ta ako prebiehalo vyšetrenie? Je problém že nemám stále tehu knižku? Môj gyn dava až po skončení prvého trimestra 🙄 a najbližie tma idem až 14+0 tak až vtedy mi dá. Platí sa aj kartou či len hotovosť?

alex5896
14. jún 2023

@sasenka6 ja som zabudla tehu knizku doma 🤔 jedna sestricka zazrela po mne kks ako keby som co spravila ale mala som stastie ze jej koncila sichta asi a bola dnu mladsia a zlata povedala ze nech sa netrapim ze si poradime ....nadiktovala som jej moje udaje dake vysku vahu porody a boli ok a platila som v hotovosti neviem ci sa da kartou ....ale nechcela som riskovat. Vysetrenie len cez brusko robil ☺️

lechmanova
Autor odpoveď zmazal
sasenka6
27. jún 2023

@alex5896 ahoj ako sa darí s maličkými? Ja už mám za sebou vyšetrenie u grochala. Povedal mi aké si mysli pohlavie. Tebe hovoril ?

jezatka
27. jún 2023

@alex5896 ahoj, rodine sme oznamovali v 17tt, vieme už aj pohlavie, budeme mat chlapčeka😊 a tvojim drobcom sa ako dari? Máš aj 3D dotku?

alex5896
30. jún 2023

@sasenka6 ahoj nepytala som sa popri tych problemoch so sedieckom a downom veru ako vysetrenie vsetko v poriadku ☺️? Ake pohlavie ☺️ ja som sa dnes dozvedela ze z triple testu mam dobre hodnoty takze ten downov by nemal byt ale neviem ako je spolahlivy kedze neni to ten plateny test ale zakladny ale tesim sa aj z toho ☺️ uz len to srdiecko aby bolo lepsie ❤️

alex5896
30. jún 2023

@jezatka nemam veru fotku nepodarila sa ☺️ a gratulujeeem a to nejak skoro vam pohlavie vravia ja stale neviem ale tak som 16tt ☺️

alex5896
6. júl 2023

Baby otazka mozno mimo ale aj tak kedze sme po kete ehm farbite si vlasy a lakujete nechty ? ☺️ Nejdem pisat niekde inde lebo ma zhejtuju ale mi vieme cim sme si presli tak dajte info ☺️🤔

sasenka6
13. júl 2023

@alex5896 ahoj tak to je dobre že tam vyšli dobre hodnoty. Ako ste na tom teraz, čo srdiečko ? Mne zistil môj gyn na poslednej poradni septum v maternici, nechápem odkiaľ sa vzalo. Vraj je to vrodená vada maternice. Spôsobuje neplodnosť a potraty. Ale ja mám dve porodene deti z ivfiek, žiadny potrat. A teraz prirodzene otehu tak vôbec nerozumiem žeby si to nikto od 2016 čo beháme po CAR nevšimol? Veď mám za sebou stovky ulzrazvukov maternice 🙈

alex5896
13. júl 2023

@sasenka6 ahoj neviem ako sme na tom grochala mam koncom mesiaca az rakze len cakat nikto mi viac nepovie dufam ze ten downov nebude kedze krv mam ok a srdiecko dufam ze spravne bije no 🙏neviem 🙄 ale som rozhodnuta rodit v Martine nakolko u nas ani nemaju dva inkubatori 🙄🤔 nechapem ze teraz ti to lekari povedali to moze vzniknit zo dna na den? Moze to ohrozit aj babatko? Co ti povedali ? Ale uz si v pokrocilejsom stadiu myslim nie si v zaciatku prvu trimester mas za sebou tak len dufat ❤️🙏

sasenka6
13. júl 2023

@alex5896 aha tak, držím palce a daj vedieť ako ste dopadli. Nič extra som aa nedozvedela. Iba že to nemôže nárast zo dňa na deň, ale musela som sa s tým narodiť. Nechápem ale nevadí. Áno som štvrtý mesiac tak hádam najhoršie mám za sebou. Ale aj tak sa bojím

alex5896
14. júl 2023

@sasenka6 vobec tomu nechapem kks ale tak aha uz mas deticky a dalsie na ceste a ak si to mala vraj uz v minulosti tak verim ze bude aj teraz vsetko v poriadku ale asi by som bola nastvana na mojho gynekologa ake zas na druhej strane ked si to nevedela tak si nestresovala ale aj tak kde bola chyba ked mas sono kazdu chvilku cudne proste 🙄 dam vediet a aj ty sa drzkaj kriticky trimester je za tebou verim ze uz bude len dobre a inak byva ti zle?

sasenka6
16. júl 2023

@alex5896 no už tak zle ani nie, napína ma pri určitých pachoch, pri umývaní zubov ale už to nieje take ako predtým. Na plátku ma začala bolieť hlava 🙈 a v piatok som mala hrozne závraty. A ty ako?

Strana
z16