KET - marec 2023
Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?
@alex5896 ooo super gratulujem 🫶🏻len tak ďalej nech sa darí drobčekom.
Ja som bola no neviem či to dopadlo dobre alebo zle. Plod je o 9 dni menší podľa merania. Mala som ovulaciu určite neskôr, ale tak o 4-5 dni, určite nie o 9 dni. Tak neviem či sa mám tešiť alebo čo to môže znamenať. Doktor sa vyjadril že uvidíme nabudúce 🤷🏼♀️
@sasenka6 ahoj no jedno babo je ok ale druhe vysiel aj downov 1/14 a aj so srdieckom a chlopnov nieco 🙄 posielaju ma na testy nipt odmietla som zatial pockam si na krv co berie gynekologicke tripple a uvidim pak a samozrejme 20tt grochal opat dufam budu lepsie vysledky....a ty ako?
@alex5896 och joj to ma mrzí. Ale verím že nakoniec budú obe bábätka v poriadku. To muselo veľmi vystrašiť. Budem držať palce. Ja idem o 2 týždne ku grochalovi, už je menšie o 7 dni namiesto o 9dni. Tak dúfam že grochal odmeria najlepšie. Lebo tým pádom, keď je o týždeň menšie mam termín nie 12+4 ale 11+4 podľa veľkosti, tak snáď to bude v poriadku tam ísť
@sasenka6 ja som zabudla tehu knizku doma 🤔 jedna sestricka zazrela po mne kks ako keby som co spravila ale mala som stastie ze jej koncila sichta asi a bola dnu mladsia a zlata povedala ze nech sa netrapim ze si poradime ....nadiktovala som jej moje udaje dake vysku vahu porody a boli ok a platila som v hotovosti neviem ci sa da kartou ....ale nechcela som riskovat. Vysetrenie len cez brusko robil ☺️
@sasenka6 ahoj nepytala som sa popri tych problemoch so sedieckom a downom veru ako vysetrenie vsetko v poriadku ☺️? Ake pohlavie ☺️ ja som sa dnes dozvedela ze z triple testu mam dobre hodnoty takze ten downov by nemal byt ale neviem ako je spolahlivy kedze neni to ten plateny test ale zakladny ale tesim sa aj z toho ☺️ uz len to srdiecko aby bolo lepsie ❤️
Baby otazka mozno mimo ale aj tak kedze sme po kete ehm farbite si vlasy a lakujete nechty ? ☺️ Nejdem pisat niekde inde lebo ma zhejtuju ale mi vieme cim sme si presli tak dajte info ☺️🤔
@alex5896 ahoj tak to je dobre že tam vyšli dobre hodnoty. Ako ste na tom teraz, čo srdiečko ? Mne zistil môj gyn na poslednej poradni septum v maternici, nechápem odkiaľ sa vzalo. Vraj je to vrodená vada maternice. Spôsobuje neplodnosť a potraty. Ale ja mám dve porodene deti z ivfiek, žiadny potrat. A teraz prirodzene otehu tak vôbec nerozumiem žeby si to nikto od 2016 čo beháme po CAR nevšimol? Veď mám za sebou stovky ulzrazvukov maternice 🙈
@sasenka6 ahoj neviem ako sme na tom grochala mam koncom mesiaca az rakze len cakat nikto mi viac nepovie dufam ze ten downov nebude kedze krv mam ok a srdiecko dufam ze spravne bije no 🙏neviem 🙄 ale som rozhodnuta rodit v Martine nakolko u nas ani nemaju dva inkubatori 🙄🤔 nechapem ze teraz ti to lekari povedali to moze vzniknit zo dna na den? Moze to ohrozit aj babatko? Co ti povedali ? Ale uz si v pokrocilejsom stadiu myslim nie si v zaciatku prvu trimester mas za sebou tak len dufat ❤️🙏
@sasenka6 vobec tomu nechapem kks ale tak aha uz mas deticky a dalsie na ceste a ak si to mala vraj uz v minulosti tak verim ze bude aj teraz vsetko v poriadku ale asi by som bola nastvana na mojho gynekologa ake zas na druhej strane ked si to nevedela tak si nestresovala ale aj tak kde bola chyba ked mas sono kazdu chvilku cudne proste 🙄 dam vediet a aj ty sa drzkaj kriticky trimester je za tebou verim ze uz bude len dobre a inak byva ti zle?

@jezatka to predtym patrilo tebe neviem preco mi ta neoznacilo a podarila sa vam aj foto? Vysetrenie robil len cez brusko ci od spodu? Ako dlho si tam bola