icon

KET November - december 2022

cubos
29. okt 2022

Ahojte, chystá sa niekto? 😊

tamur
Autor odpoveď zmazal
bejbs123
13. nov 2022

@tamur snad este niekto poradi,no za mna som pocas stimulky neriesila vobec nic,teda aspon mna nikto neupozornoval na to,ze by som nemohla uzivat nejake lieky

tamur
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
13. nov 2022

@lia_na kde mam vklad?

lia_na
13. nov 2022
butterfly333
13. nov 2022

@lia_na chodím do Repromedicy

22stanka22
13. nov 2022

@tamur ahoj, ja som to tiež nejako neriešila a keď ma niečo bolelo tak som si skratka dala tabletky, ktoré som brala aj inokedy. Jedine kedy som si už na to dávala pozor bolo po vklade - keďže to už treba brat, že si tehotná.

22stanka22
13. nov 2022

@lia_na tak to si mala krásny odber, mne sa vždy tie počty odobratých oocytov výrazne zredukovali po PK. Aj teraz z 15 odobratých všetkých zrelých bolo 5 embryjok a nakoniec vlastne len 2 po PGT. Koľko si čakala na genetiku embryjok? Ja som veľmi rada, že sme si to dali robiť, vyhla som sa tak zbytočným vkladom. A ako prišli na to že ti v zlom čase vkladali embryjka? Keď ti teda spravili ten era test. A určite to už teraz vyjde 🤗✊ aj tebe aj mne 😊 myslím si, že sme spravili pre to maximum a zaslúžime si to všetky 🙂

tamur
Autor odpoveď zmazal
lia_na
13. nov 2022

@22stanka22 o tiez som mala prve ivf tusim 9 ale po PK ostali len 3. Teraz som mala 6 a ostali 4 co som velmi rada lebo co som tu citala niektore diskusie tak niekedy baby pisali ze mali aj 10 a mne sa to moje zdalo malo. Genetika bola tak za 2 tyzdne neviem kam to posielali ale hovorili ze isto to stihne prist a mam zacat pripravu na KET a aj to prislo co som rada lebo som nevyhodila jeden cyklus.neviem ako bolo kvalitne tie 3 predtým ale tak dufam ze nas toto posunulo a som rada ze tie 2 su kvalitne. Dokonca ked porovnam 1ivf tak predtym sme mali blastocystu velmi dobru a ostatne menej kvalitne. Tieto 4 nam z 2ivf nam vysli 1x hatacujuca blastocysta alebo vyhatacovana uz neviem presne a tie dalsie 3 o stupienok nizsie kvalitne.takze vyzeraju velmi dobre. ERA test navrhli oni kvoli neuspesnym vkladom. zobrali vzorku sliznicr pritom priprava na test bola akoby priprava na KET a vyslo ze ich vlastne vkladame v zly cas 120hod a mne vyslo ze ich mame vkladat 144hod co je dost velky rozdiel.
Ja verim ze nam.to vsetkym vyjde. A budeme maminy 😊

erika283
13. nov 2022

@tamur Ahooj, to máš riadne dávky Gonalu, ja som ho mala tiež ale len 75 iu, hlava ma nebolela, ani som nevedela, že v nejakej stimulácií som, a odpoveď na tvoju otázku - kľudne si daj, nehovorili ani nezakazovali nič, okrem fajčenia 🙂

tamur
Autor odpoveď zmazal
erika283
13. nov 2022

@tamur Držím palce, daj vedieť, kedy máš naplánovaný odber?

tamur
Autor odpoveď zmazal
titinuska
13. nov 2022

Baby ja som tiež chcela ist na druhy KET .....ale žial momentalne som to musela odložiť pretoze som kvoli mojim NEZODPOVEDNYM VEDÚCIM v praci ochorela ..... Je mi s toho smutno mam nervy a mam chuť si zapaliť..... Je tu niektora ktora ktora fajčí iqos ? Viem, že to nieje dobre no nemozem si pomocť ..... Aj ked snažim sa to obmedzovať 😔

saskia222
13. nov 2022

@tamur ja som mala brutalne migreny z Estrofemu este v auguste, take ze som sa napr o 3 rano zobudila ado 5 sedela v obyvacke na gauci lebo som nevedela lezat a bolo mi na zvracanie. Tie dni som prezila na Sumatriptane a Ibalgine. Inak som fungovat nevedela. Aj v centre mi na to povedali ze ak mam bolesti mam si dat.

bejbs123
14. nov 2022

6dpt a duch?nikde :(

22stanka22
14. nov 2022

@lia_na no ja som mala v prvých dvoch IVF tiež po 6 odobratých oocytov a PK prežilo vždy len 1 embryjko to bola katastrofa 🤦‍♀️ A celé cykly fuč a nikoho to nezaujíma koľko peňazí nás to všetko stojí 🤷‍♀️
Aha takto, lebo tu som ešte v žiadnom centre o takom teste nepočula.
Tak si držíme palce a určite to už konečne vyjde ✊😊

janie7
14. nov 2022

@22stanka22 Vieš, Česi chcú aj pomôcť, nie len ísť podľa nastavených schém ako naši lekári a zhrabnúť peniaze😠, samozrejme česť výnimkám😉 Ale čo ja mám info, tak či už ERA alebo EndomeTrio test sa odporúča najskôr po 2 neúspešných vkladoch. Ako je drahý a každá dúfame, že sa do tých 20% žien čo majú posunuté implantačné okno nedostaneme, no poznám nie len z MK baby, ktoré na to išli a možno len vďaka tomu sa tešia z vytúženého bábätka☺️

veva658
14. nov 2022

@cubos Ahojte, pridávam sa do skupiny, ja mám mať tento mesiac prvý Ket po neúspešnom ET. Dnes prvá kontrola, v stredu ďalšia tak dúfam že budem mať výsledky dobré...všetkým vám držím palce 🙏😊

emmitko
14. nov 2022

@veva658 ahoj 😊 ja mám teraz 18.11. prvý ket. Po odbere som dostala covid tak mi odporučili mesiac počkať po covide a teraz ideme na vklad 😊 dali mi užívať Estrofem pred vkladom a vkladať utrogestan tak snáď sa podarí 🍀

kaciatko_o
14. nov 2022

Ahojte, žienky. Rada by som sa vás opýtala, povedali vam lekári, či si máte v deň vkladu vkladať progestanelle a užiť estroferm riadne ako počas dni predtým? Ja totiž užívam proge rano aj večer a estroš ostal 3x2 tbl. Dakujeeem 😊

veva658
14. nov 2022

@emmitko Ahoj 😊 tak už za chvílku ideš na to budem držať palce 🍀ja idem teraz v prirodzenom cykle tak len pred vkladom pichnem ovitrel, ja som mala v septembri prvý vklad po PK no žiaľ sa neuchytilo a potom som mala mesiac pauzu. Máme ešte 6 mrazacikov tak dúfam ze sa aspon jedno uchyti 🙂

erika283
14. nov 2022

@veva658 @emmitko ahojte 🍀
Ja som tiež po prvom neúspešnom KET (bioch) a 18.11 idem na druhý, držím vám palce ❤️

erika283
14. nov 2022

@kaciatko_o áno, užiť aj v deň kladu, pokračuješ stále 😊

kaciatko_o
14. nov 2022

@erika283 ďakujem veľmi pekne 😍

veva658
14. nov 2022

@kaciatko_o ahoj, pred vkladom mi povedali že nemám vkladať ráno ale zapiť a potom už normálne, ale radšej by som preistotu zavolala do centra 🙂

erika283
14. nov 2022

@kaciatko_o skús kuknúť v papieroch, ja som v Heliose a mám aj v deň kladu 😊

cubos
autor
14. nov 2022

@veva658 ahooj tak vitaj 😊 aky mas KET riadený alebo natív? Držíme palcee 🤭😇❤️

cubos
autor
14. nov 2022

@kaciatko_o ja som sa na to pýtala Dr. a odpoved znela že normalne si to mám vložiť a že ony pred vkladom všetko vydezinfikujú tak že ja som vkladala 😊