icon

KET November - december 2022

cubos
29. okt 2022

Ahojte, chystá sa niekto? 😊

veva658
14. nov 2022

@butterfly333 máte toho vela tiež ale aspon máte detičky aj ked chapem aj s novym manželom by ste chceli spoločné. Môj manžel ma zly spermiogram a ja jeden nepriechodny vajcovod a nemladneme preto dúfam že tento Ket bude úspešný 🙏

butterfly333
14. nov 2022

@veva658 ved to ze ten vek ja už mám 43r.

veva658
14. nov 2022

@cubos a strava, vitamíny nejaky kludovy režim dodrziavas? Nech viem čo dobre zaberá aby sa nalepilo konečne aj na mňa 😊 ale teším sa z vas vsetkych tolko kolajnic pokope 😀🙏❤🍀

kaciatko_o
14. nov 2022

Nechcem vstupovať do týchto krásnych pozitívnych správ. 🥹 Len chcem poďakovať žienkam, ktoré mi odpovedali na užitie liekov pred vkladom, pre istotu ešte napíšem email lekárovi.
A Vám žienky s pozitívnymi testami držím prsty do dalších dní/ mesiacov. ♥️

cubos
autor
14. nov 2022

@veva658 vieš ako, ja som si prečítala asi 100 člankov + celého modrého koníka a zhrnula som si to tak že sa stravujem zdravsie ale nie nejak extrémne 😁 jedavam ananas a vývar, pijem mlieko na litre s kakaom, nohy mam stale v teple a usilujem sa nepoužívať velmy brušné svaly, sedávam na rannom slnku hodinku dve a hlavne robím veci ktoré ma bavia, snazim sa byť pozitívna a usmiata😁
Čo sa týka vitaminov tak kyselina listová, železo, vitamin C, D. Zinok a magnezium.. No a to je asi všetko čo robím 😁 tie vitaminy už možno aj 3 roky beriem 😊
Neviem či toto nejak vplívalo na výsledok 🤷‍♀️😊

butterfly333
14. nov 2022

@cubos to by aj mňa zaujímalo nejaké dobre rady po vklade nech sa to uz podarí aj nám 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 viem klud pohoda žiaden stres 😉

lulu454
14. nov 2022

@butterfly333 mne sa celkom osvedčili vitamíny Verra komplex plodnosť a tehotenstvo 🙂 aj moja gynekologicka mi ich odporúčala

butterfly333
14. nov 2022

@lulu454 tie nepoznám no pozerala som ich na nete .

lia_na
14. nov 2022

@22stanka22 robia to aj niekde v Bratislave ten test. Ale stoji tak okolo 1000e a pocula som ze nie všetkým z toho vyjde ze maju posunute to okno a potom to skor vyzera ako vyhodene peniaze.poistovna z toho nic nepreplati. Ale ja to posunute mam a dufam teda ze tentokrat budeme úspešní😊

lia_na
14. nov 2022

@janie7 aj ja som tu nasla babu co mala takto posun a mozno aj vdaka spravnemu nacasovaniu cakaju babatko.

22stanka22
14. nov 2022

@lia_na tak to je riadna cena, avšak nás už celé toto stalo okolo 12 000 € takze 🤔 je to hrozne že na takéto veci neprispieva poisťovňa, ako keby to človek robil len tak z rozmaru 🤷‍♀️ Verim že veľa ženám to pomohlo, ale ja verim že to mám ok, keďže som aj v nativ cykle a všetko prebieha našťastie ako má 😊 takze sa už sústredím iba na stredajší vklad 🙏 ano budeme úspešne 🤗

lia_na
14. nov 2022

@22stanka22 no podobne sme na tom co nas to stalo financii len uz sa v tom strácam. Poisťovňa na svk preplati iba časť. Ale ako je mi jedno kolko to stoji ak ma za tym všetkým byt vytuzene bábätko. Drzim palce v stredu, ja uz oddychujem po 😊

emmitko
14. nov 2022

@kaciatko_o ahoj, mne povedali, že všetko užívam stále rovnako, že aj vložiť utrogestan, že je to dokonca lepšie keď je vložený pred vkladom, že sa čípok rozpustí. @veva658 mne vlastne odobrali 24 vajíčok z toho 17 zrelých. Ale iba 4 sa oplodnili a len 2 sa stále vyvíjali takže z veľkého počtu nám ostali 2 bojovníci. Dúfam, že budú bojovať aj ďalej, skúsime teraz vložiť 1 a uvidíme 😊 @erika283 tak sme v tom spolu 18.11. budem držať palce 🍀

erika283
14. nov 2022

@emmitko Ahooj 🍀 Samozrejme, podobne aj ja tebe ❤ Inak tiež sme mali 2 bojovníkov, odobrali mi 12 vajíčok, oplodnili všetky, no PK to dali 2 ❤ Prvé KET minulý mesiac, neúspešné, teraz už to hádam výjde 🍀

kaciatko_o
14. nov 2022

@emmitko Ďakujem pekne za odpoveď. 😊 Písala som lekárovi a aj ten potvrdil vaše slová. 😊

butterfly333
14. nov 2022

@lulu454 baby také povery sú boli ste aj vy po vklade v mekači na hranolky hamburger? Viem že je to blbosť no baby čo sú tehu boli v Mekači. Ja som bola 2x po vklade no vklade neúspešný
@cubos
@bejbs123

cubos
autor
14. nov 2022

@butterfly333 juuuj počula som že to robia ale som nikde nenašla dôvod ale pobavilo ma to 😁 ked niekto vie na čo je to dobré prosím dajte vediet 😁 a nie, ja som nebola 😊😁

veva658
14. nov 2022

@emmitko viem presne ake to je, mne odobrali 12, 11 zrelych sa oplodnilo, po PK vlozili hatchujucu blastocystu a z desiatich zvyšných sa prestali 4 vyvíjať🙏 teraz dúfam že po rozmrazeni budu v poriadku

janie7
14. nov 2022

@erika283 Ty bláho ty si ako ja v prvom IVF aj ja som mala 12 vajok, 11 sa oplodnilo, vzniklo 8 embryjok a PK prežili 2. No a druhé IVF, posielali sme na genetiku, preto to druhé IVF, ako hovorí Dr. strádací cyklus, mala som 10 vajok, oplodnilo sa všetkých 10 a PK prežili 3, akurát, že jedno neprežilo biopsiu.😕 No zase sa mi potvrdilo, že menej je niekedy viac😉
@butterfly333 Držím zajtra silno päste, ja mám termín u Tomina na sono 23.11. tak dovtedy idem vyvolávať 👻nech sliznica krásne rastie🙏🏻

lulu454
15. nov 2022

@butterfly333 no ja som počula len, že treba piť ananásové šťavy a jesť ananás hlavne ten stred pred vkladom a prvé dni na uhniezdenie... Vyskúšala som... A či to malo vplyv to neviem, ale ak nie, tak som aspoň doplnila vitamíny 😊 za vyskúšanie človek nič nedá a myslím, že v našom prípade sa každá chystáme aj slamky len aby to vyšlo

butterfly333
15. nov 2022

@janie7 ďakujem veľmi pekne moja 😘

butterfly333
15. nov 2022

@lulu454 ananas jem aj ja aj džús mam tak verím že vitaminky pomôžu. Inak ja hranolky a hambač nemusím v mekači som bola tuším 4x za svoj život. Ja som si včera navarila domáci slepačí vývar na ten sa teším.

saskia222
15. nov 2022

@cubos a preco to mlieko s kakaom?🤣 a aj vyvar sa ma??? buduci tyzden idem asi na vklad tak sup ho do obchodu po ananas a granko🤣.

misulkamirkova22
15. nov 2022

@cubos aj ja sa chystám cca v polke decembra 🙂

cubos
autor
15. nov 2022

@saskia222 myslim že som čitala že funguje ako lepidlo "embryo glue" ale vraj musí byť to mastnejšie mlieko aspon 1,5mm 😁 tak, skusila som aj to a kakao je dobrý antioxidant plus má dost mineralov ako je železo, selen, zinok, meď atd adt ale kakao bez cukru klasické čo davame do kolačov 😁
Inak vymenila som taketo mlieko za kavu a tym že kakao je horké tak je to super zámena za kavu 😁
Embryo glue sme tento krat nedavali v CAR tak som vyskušala toto 😁

misulkamirkova22
15. nov 2022

@saskia222 už som tu 🙂

cubos
autor
15. nov 2022

@misulkamirkova22 ahooj 😊 tak vitaj a držím palce velmy 🍀😇😊

janie7
15. nov 2022

@cubos Embryo glue sú podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze, v zahraničí, okrem Čiech, ho už ani neponúkajú. Môj Dr. mi na to povedal, že: no žádnej zázrak to není😉 Takže tiež som zástanca ananásu. A chcem dať aj cviklu pred KETom, na prekrvenie maternice vraj, však čo: neskúsiš, nevieš😉
Držte sa babule😘🤞🏻🙏🏻🍀

erika283
15. nov 2022

@janie7 Takže ty máš za sebou 2 IVF, môžem sa opýtať to prvé Ivko, dve embryá, ani ťuk? Nevyšlo? A teraz si ideš po prvé embryo z druhého? 🍀 Je super, že si si dala robiť genetiku, sú to väčšie šance ❤

cubos
autor
15. nov 2022

@janie7 noo my sme si dali prvy krat embryo glue a druhy krat nie... Nenutil nas nikto do toho a ani nehovoryli žiadne chvaly o nom ale tak opytali sa a my sme sa rozhodli pre to samy 🙂
Inak ano aj cviklu som pila, normalne varenu rozmixovala a pila som to 😊